Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem feltétlenül. Nekem 10mb van, de ha nagyon levan terhelve a net (torrent, letöltések, csúcsforgalom, stb.), akkor úgyanolyan lassú tud lenni...Shorty írta:3mb-os netem van az csak elég nem?
A Pajzs a résen! Köszi!Tim írta:Ha arra a filmre gondolsz amiben John Candy játszott akkor az a Pajzs a résen lesz. Ha viszont rajzolt figurák szerepeltek benne akkor az a South Park mozi változata..Marci írta:hali,
van egy film, egy vígjáték, amiben idióta amerikaiak támadják meg kanadát, néha adják a tévében. meg tudnátok mondani a címét?
Barca 99, konkrétan nem tudom megoldani a problámádat, csak azt tudom ajánlani, hogy használj forefox-ot, és más lejátszót... divx player, media player classic, valami![]()
Esetleg a betárcsázós netet kellene adsl-re lecserélni.Szandi írta:új és gyorsabb gépShorty írta:Az lenne a gondom hogy nemrég vettem (szüleim) egy új számítógépet
és baromi lassan tölti be a netes videókat. Nem tudna valaki rá valami megoldást?![]()
![]()
![]()
![]()
új és gyorsabb gépShorty írta:Az lenne a gondom hogy nemrég vettem (szüleim) egy új számítógépet
és baromi lassan tölti be a netes videókat. Nem tudna valaki rá valami megoldást?
Ha arra a filmre gondolsz amiben John Candy játszott akkor az a Pajzs a résen lesz. Ha viszont rajzolt figurák szerepeltek benne akkor az a South Park mozi változata..Marci írta:hali,
van egy film, egy vígjáték, amiben idióta amerikaiak támadják meg kanadát, néha adják a tévében. meg tudnátok mondani a címét?
Barca 99, konkrétan nem tudom megoldani a problámádat, csak azt tudom ajánlani, hogy használj forefox-ot, és más lejátszót... divx player, media player classic, valami
Helyes, egyébként nekem volt fenn a 11-es de néhány használat után visszaraktam a 10-est, szerintem az sokkal jobb, a 11-es nagyon nem jött be nekem, lehet, mert pont azok a funkciók nincsenek benne, amiket én kihasználok/kihasználnék, és ezek a 10-esben benne vannak.barca99 írta:Egyébként beértem 10-essel is.
Nekem semmi nm használt, rendszervisszaállitást végeztem, használom a firefoxot meg a media player 1Oet, egyébként tüzroka a legjobbbarca99 írta:Van itt olyan, akinek nem eredeti a Vindóza van és mellette IE7-et és/vagy WMPlayer11-et használ? Mert az telepítéskor meg akarja vizsgálni a szoftver erdetiségét, és nem tudom ilyenkor mi történik, ha nem eredeti a cucc. Otthon eredetim van, de nem találtam, így ide egy másoltat tettem fel. És most nem szeretném, ha reinstallt kellene nyomnom, csak ezért mert egy 11-es Media Playert akarok feltenni...
Ebben a feladatban mi tartozik a törthöz? Használj zárójeleket!Szandi írta:
4,
Hány olyan x egész szám van, amelyre X2+ 2/ x+3 (ez is tört) is egész?