Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na meg van a progi a barátokközt után.visca el barca írta:este az rtl-en az orvlövész lez mark wahlberggel. nem vagyok egy akciofilmbu.i, de sztem egy marha jo movie. erősen ajánlós!
Én is...messideco írta:Most olvasom könyvbenkurdt írta:Milos Forman: Száll a kakukk fészkéreMajd diskurálhatunk róla
Batman: Dark Knightmessideco írta:Csináljunk egy olyat:
Mindenki írja be a kedvenc filmjének a címét, azt a filmet melyet bármikor, bárkivel stb. meg tud nézni anélkül hogy unná.
Nekem a Forrest Gump simán.
Megnéztem tegnap, elég jóultrasur írta:
Egyszer félig láttam már hajnali 3kor a HBO-n A spanom csaját és tegnap letöltöttem és másodjára is megnéztem kumma nagy aki szeret a hím soviniszta alpári ámbátor A kategóirás vígjátékokat azoknak ajánlom.
ahogy írtam is, az csak McCartney ('73-ban sajna már nem volt Beatles), de ebből a szempontból egy kutyaultrasur írta:Live an let die <3 a Beatles miatt.kurdt írta:...
A Quantum csendje nézhető? megér azt kb másfél órát az életemből?
Live an let die <3 a Beatles miatt.kurdt írta:Kipróbáltam ezt a lista dolgot az IMDb:
http://www.imdb.com/list/w2W1vHc_cts/
nem biztos, hogy mindenki hozzá tud szólni de kiváncsi lennék a véleményetekre...
szerk.: most nézem csak, hogy passzol az avataromhoz
bár még kimondva, és leírva se hallottam, láttam még ezt, de szerintem azt akarja jelenteni,hogy beletekertlui1698 írta:de mibe vitetted bele?messideco írta:belevitettem- műveltető igealak...16 órája fent vagyok úgy hogy aludtam előtte kb. három és felet szóval már túl van kicsit terhelve a rendszerem.
alapból gyökér vagyok így meg pláne.
de mibe vitetted bele?messideco írta:belevitettem- műveltető igealak...