Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Telepítve van a Java, ez: JS2E Runtime Environment 5.0 Update 3.Tim írta:Eddig rendben ment minden? Meddig jutsz el,a Java betöltődik?Van a gépeden telepítve egyébként? Adhatnál kicsit több infót..
Én is Nod-ot használok,nem hiszem hogy az lenne a baj.mrmonster írta:Próbálkozok felmenni a chat-re, de kijön a bal felső sarokban egy kis "X" jel van, olyan, amilyen akkor szokott kijönni, amikor egy linkre kattintunk, hogy megnézzünk egy képet, de az már törölve lett, emiatt üres, és kis "X" jelzi. NOD32-m van, ha számít. Köszi a válaszokat.
Hát 22-e nem jó, akkor a "zenekarommal" "ünneplem" a karácsonyt. 21 jó lenne, de 23-a ugye este lenne a meccs, az már nem valószínú, hogy menne, de messze van az még.Tim írta:Ha megtiszteltél minket jelenléteddel Drigo meg kell kérdeznem:Classico?
Hogy tervezed,otthon nézed vagy esetleg fórumtársaiddal?
Egyébként neked lan interneted van?Ha igen mázlista disznó vagy!Nálunk a mögöttünk lévő utcában már van,illetve a lépcsőházban csináltak valami relytélyes fejlesztési munkákat remélem ezzel összefüggésben..
Remélem van itt a környéken(Bács Kiskun megye-->Baja) ilyen szolgáltató, szerintem holnap, vagy szombaton utána is nézek, ha már ilyen sok jót mondtatok róla!Tim írta: Szomorú dolog amikor nem tudsz válogatni a szolgáltatók közt,de még szomorúbb mikor a szolgáltató ezzel visszaélve forgalomkorlátozást,és hűségnyilatkozatot kér,ami jogellenes az unióban..
Amit Drigo írt(akit egyébként üdvözlök,és örülök hogy nem vámpír üzemmódban van,vagyis nem éjfélkor jön amikor mindenki alszik)az lenne az igazi. Nálunk ugyan ők a szolgáltatók,de lan még nincs..a 10/10 2500 ft lenne
Én is üdvözöllek dicső lovag szép a ruhád szép a lovad...Tim írta:Drigo (akit egyébként üdvözlök,és örülök hogy nem vámpír üzemmódban van,vagyis nem éjfélkor jön amikor mindenki alszik)
Szomorú dolog amikor nem tudsz válogatni a szolgáltatók közt,de még szomorúbb mikor a szolgáltató ezzel visszaélve forgalomkorlátozást,és hűségnyilatkozatot kér,ami jogellenes az unióban..Rajmó írta:Valaki, aki nagyon ért az internethez, az egy kicsit segítene?
Be akarunk köttetni új netet, csak nem tudom/tudjuk eldönteni h melyiket lenne érdemes beköttetnilehetőség szerint korlátlant szeretnénk, és max 5000 ft/hó
![]()
Innen szeretnénk megrendelni, és kiváncsi vagyok a véleményetekre, hogy ti melyiket választanátok
Az alternatívákat nem néztem meg, de amennyiben van a környéketeken DigiTV LAN Internet szolgáltatás én azt ajánlom, nagyon olcsó és hihetetlen gyors. (20Mbit/Sec/20Mbit/Sec 4500Ft-étr) Egyenlőre nem sok helyen vannak, de egy próbát megér!Rajmó írta:Valaki, aki nagyon ért az internethez, az egy kicsit segítene?
Be akarunk köttetni új netet, csak nem tudom/tudjuk eldönteni h melyiket lenne érdemes beköttetnilehetőség szerint korlátlant szeretnénk, és max 5000 ft/hó
Próbáld ki Ezt nagyjából bármit,bármibePrimitive írta:Nekem egy olyan progi kéne, ami a videó fájlokat alakítja át egyikből a másikba. Pölö, .avi-t .mpg-re! Előre is köszi, adjatok valami linket PLS! Köfi
Feltelepíted a PES2008-at...ultrasur írta:FIFA08-ban Pc hogy lehet műesést csinálni?
Köszi Ákos!Enrique írta:http://www.google.hu/search?hl=hu&q=dmg ... %A9s&meta=Drigo írta:Srácok!
Milyen progival lehet dmg-ből iso-t csinálni?
Keresgess...
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=dmg ... %A9s&meta=Drigo írta:Srácok!
Milyen progival lehet dmg-ből iso-t csinálni?
Mi a számnak a címe a reklám alatt???Tim írta:Az utóbbi idők legjobb sör reklámja szerintem