Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Rinku
Director del Fútbol

2016.07.29. 09:54:07

geridoss írta:...
The Knick, Fargo. :)
Football, bloody hell. /SAF/
Cseri
Entrenador del Barça

2016.07.29. 09:13:48

geridoss írta:Végignéztem a Stranger thingst. Nagyon tetszett, kategóriájában az eddigi legjobb, amit valaha láttam. Aki kacérkodik a gondolattal, hogy elkezdje, az ne habozzon. A többiek is adhatnak neki egy próbát.

Most, hogy ezzel végeztem, keresnék valami új sorozatot. Jó lenne, ha még futó, vagy nem rég véget ért sorozat lenne.

Amiket láttam/nézek: TWD, GoT, Breaking Bad, House of Cards (2. évadig), Mr. Robot (1. évad), Vikings, True Detective (1. évad), Sherlock. (kb a negyedét sikerült leírni annak, amiken túl vagyok :mrgreen: )

Lehet akár horror, thriller vonal is, sőt, igazából ez lenne a legjobb (American Horror Story kilőve, az egyáltalán nem tetszett, nekem gagyi). De szívesen veszek mást is.
Nem horror vonal,de jók:Peaky blinders;Blacklist;Banshee;Lucifer;
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
geridoss
Director del Fútbol

2016.07.29. 01:36:42

Végignéztem a Stranger thingst. Nagyon tetszett, kategóriájában az eddigi legjobb, amit valaha láttam. Aki kacérkodik a gondolattal, hogy elkezdje, az ne habozzon. A többiek is adhatnak neki egy próbát.

Most, hogy ezzel végeztem, keresnék valami új sorozatot. Jó lenne, ha még futó, vagy nem rég véget ért sorozat lenne.

Amiket láttam/nézek: TWD, GoT, Breaking Bad, House of Cards (2. évadig), Mr. Robot (1. évad), Vikings, True Detective (1. évad), Sherlock. (kb a negyedét sikerült leírni annak, amiken túl vagyok :mrgreen: )

Lehet akár horror, thriller vonal is, sőt, igazából ez lenne a legjobb (American Horror Story kilőve, az egyáltalán nem tetszett, nekem gagyi). De szívesen veszek mást is.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.23. 12:17:26

TWD season 7 trailer

https://www.youtube.com/watch?v=mhBBXkA ... e=youtu.be" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
gamerpapa
Jugador del Barça

2016.07.20. 09:29:57

PCsabi írta:Stranger Things-t nézi valaki?
Tegnap este meló utána kezdtem bele.. meg se álltam a 4. részig! Engem nagyon eltalált az atmoszféra, ajánlom! :)
geridoss
Director del Fútbol

2016.07.19. 21:58:37

PCsabi írta:Stranger Things-t nézi valaki?
Holnap kezdem, csak jót olvastam róla. ;)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
PCsabi
aka Game90

2016.07.19. 21:45:42

Stranger Things-t nézi valaki?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Alfa
Entrenador del Barça

2016.07.14. 22:47:25

Köszi a megerősítéseket :). Kicsit utánaolvastam a kilencedik résznek és hát ez a tanításosfelcsapatnincsisbenne dolog nem nagyon jött be úgyhogy akkor inkább hanyagolom és meghagyom ezt a lezárást. Ha már a lezárás, bárcsak a HIMYM-nek is ilyen lett volna a vége mint a dokikban :roll: . Na mindegy ez egy örök és begyógyíthatatlan seb marad :D :( .
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.07.14. 22:37:29

Ha új sorozatként nézed, akkor talán, de még úgy se ajánlom. De ha Dokik színvonalat vársz, akkor semmiképp ne nézd meg.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.07.14. 22:31:19

Alfa írta:Nagy unalmamban lenyomtam a Dokikból 8 évadot kb két és fél alatt :D. Baromi jó sorozat mindenkinek tudom ajánlani, de most nem ezért írok. Egy kérdésem lenne azokhoz akik már végignézték. Olvastam, hogy a 9. évad finom szólva sem sikeredett jóra és mivel a nyolcadik évad végen le is zárták az egészet (hihetetlenül mega szuperül) ezért kérdezném, hogy inkább hagyjam ezt annyiba vagy azért érdemes megnézni a kilencedik évadot ?
Szerintem hagyd abba. :)

Lehet újrázom is az egészet, megjött hozzá a kedvem. :D
Alfa
Entrenador del Barça

2016.07.14. 22:29:05

Nagy unalmamban lenyomtam a Dokikból 8 évadot kb két és fél alatt :D. Baromi jó sorozat mindenkinek tudom ajánlani, de most nem ezért írok. Egy kérdésem lenne azokhoz akik már végignézték. Olvastam, hogy a 9. évad finom szólva sem sikeredett jóra és mivel a nyolcadik évad végen le is zárták az egészet (hihetetlenül mega szuperül) ezért kérdezném, hogy inkább hagyjam ezt annyiba vagy azért érdemes megnézni a kilencedik évadot ?
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
PCsabi
aka Game90

2016.07.08. 19:45:30

soadroli írta:PCsabi, Orange-ot nézed? már 3 részhez van felirat :D
Á, az első évadot megnéztem, de azóta nem folytattam :D De ha Ruby Rose vetkőzik, azért szólj :P :mrgreen:

American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy. Ezt kezdjétek el nézni, nagyon jó, 7 részt már lepörgettem.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
soadroli
Llegenda del Barça

2016.07.07. 15:11:16

PCsabi, Orange-ot nézed? már 3 részhez van felirat :D
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2016.07.07. 10:51:32

davi10 írta:
Petr írta: GoT

Jó, és mi garantálja, hogy befejezi az utolsót is? Ez volt a helyes döntés, meg kellett lépni, nem lehet éveket várni. Feltéve, ha befejezi... GRRM valószínűleg rengeteg dolgot súgott a készítőknek, ami bár nem elég érzésem szerint az eddigi színvonalhoz, de a show-nak folytatódnia kell. Sajnos ezzel együtt kell élni, és azzal is, hogy a nézői teóriák egyre inkább kattognak és lövik le a fordulatokat. Ez tény, ezzel szemben mégis élvezem. A hangsúly pedig ezen van.

Más: Belegondoltatok abba, hogy a büdzsé alig enged valamennyi CGI karaktert, és így is éppen benne voltak a költségvetésben? Ebből a szempontból logikus, hogy rövidebbek lesznek az évadok, ugyanis több sárkány és tűz férhet bele (és persze Mások), amit megkövetelhetnek a későbbi cselekmények. Lesz itt darálás, a kérdés csak az, hogy az HBO mennyire bírja pénzzel. Muszáj lesz nekik.
Akkor énis :D

Arra gondoltam, hogy akkor kellett volna elkezdeni a sorozatot, amikor a könyvk már készen vannak, vagy az utolsó majdnem kijött. Azért más az öregnek úgy összetolni a sztorit, hog a mostanival együtt 3 éve van 3 könyvet befejezni.

A CGI meg már messze nem olyan drága, mint régen, én úgy tudom, hogy anyagilag olcsóbb mindent CGI-al megoldani, mint statisztákkal.
Kicsit ehhez kapcsolódik, nyilván tudtam, hogy nem csináltak meg mindent rendesen, de azért megdöbbentő, hogy mennyi minden CGI amire nem is gondoltam volna.

http://napivideo.reblog.hu/fattyak-csataja" target="_blank
https://www.youtube.com/watch?v=rQ9OfuTQGY0" target="_blank
https://www.youtube.com/watch?v=983QM_RQ8YM" target="_blank
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
messideco
Presidente del Barça

2016.07.04. 23:36:32

Ugye nem rég kerestem sorozatokat, be is szereztem párat. A Róma c. darabot kezdtem nézni, nagyon megfogott eddig. Profi munka, HBO minőség ugye. Nem öncélú a kaszabolás ill. erotika terén, a Spartacusszal ellentétben.
Kép
"And my heart will leave you never."
hady
Director del Fútbol

2016.07.03. 21:25:31

Tromort77 írta:
palesz77 írta:Black Sails? Sokan dicserik, en is szemezgetek vele regota, de meg nem szantam ra magam. Lehetnel a kiserleti nyul.. :mrgreen: Mr Robotot is sokan dicsertek, most jon a 2. evad lassan. Meg a 12 majomrol hallottam meg jokat, talan az is meger egy probat.
Black Sails-t néztem, bár most nem folytattam. Majd egyszer biztosan. Egyébként nagyon jó sorozat, nehézkesen indul, de folyamatosan fejlődik. Nagyszerű karakterek bontakoznak ki, jó akciók. Ha ott tudsz maradni az első pár rész után akkor onnantól pozitív csalódás lesz az egész. A második évad pedig már egészen zseniális. Akit érdekli a téma annak nagyon ajánlom, nem sok ilyen sorozatról tudok. Én is mindenképp folytatni fogom.

A Mr. Robot-nak lehet adok egy esélyt.

Amúgy a jelenlegi vígjátékok közül nekem a The Ranch jött be nagyon. Nem nagyon kedvelem Ashton Kutcher-t de itt nagyon jó. Semmi komoly tartalom nincs benne, viszont a párbeszédek, a testvéri beszólások és a farmer hangulat nagyon jóvá teszi.
Black Sails az egyik legjobb sorozat..szinkron is van.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.07.03. 21:08:15

Tromort, a Kingdomot nem tudod, hol lehet fellelni? a 11. résztől nincs fent magon.
Kép
Tromort77

2016.07.03. 14:02:11

palesz77 írta:Black Sails? Sokan dicserik, en is szemezgetek vele regota, de meg nem szantam ra magam. Lehetnel a kiserleti nyul.. :mrgreen: Mr Robotot is sokan dicsertek, most jon a 2. evad lassan. Meg a 12 majomrol hallottam meg jokat, talan az is meger egy probat.
Black Sails-t néztem, bár most nem folytattam. Majd egyszer biztosan. Egyébként nagyon jó sorozat, nehézkesen indul, de folyamatosan fejlődik. Nagyszerű karakterek bontakoznak ki, jó akciók. Ha ott tudsz maradni az első pár rész után akkor onnantól pozitív csalódás lesz az egész. A második évad pedig már egészen zseniális. Akit érdekli a téma annak nagyon ajánlom, nem sok ilyen sorozatról tudok. Én is mindenképp folytatni fogom.

A Mr. Robot-nak lehet adok egy esélyt.

Amúgy a jelenlegi vígjátékok közül nekem a The Ranch jött be nagyon. Nem nagyon kedvelem Ashton Kutcher-t de itt nagyon jó. Semmi komoly tartalom nincs benne, viszont a párbeszédek, a testvéri beszólások és a farmer hangulat nagyon jóvá teszi.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.07.03. 13:47:58

Black Sails? Sokan dicserik, en is szemezgetek vele regota, de meg nem szantam ra magam. Lehetnel a kiserleti nyul.. :mrgreen: Mr Robotot is sokan dicsertek, most jon a 2. evad lassan. Meg a 12 majomrol hallottam meg jokat, talan az is meger egy probat.
Tromort77

2016.07.03. 12:59:25

Én is várnék pár sorozat ötletet. A mai vígjátékokból már kiábrándultam.

Az utóbbi időben ezeket néztem és ezeket nyugodt szívvel tudom is ajánlani.

Banshee, Vikings, The Last Ship, Fargo, The Leftovers, Black Mirror, The Night Manager, Kingdom

Ehhez hasonló sorozatokat várnék, vannak ötletek? A mainstream sorozatokat nagyjából ismerem, így kisebb, vagy itthon kevésbé ismert sorozatokat keresek.
davi10
Llegenda del Barça

2016.07.03. 12:44:51

messideco írta:
Köszi a tippeket!
Na mégegy pár:
Archer - ezis "rajzfilm", de óriási
Office (az amerikai, az angolról nem tudok nyilatkozni) - Hatalmas, Steve Carell (akit nagyon nem bírtam, mielőtt el kezdtem nézni a sorozatot) óriási :D

Ha ezek nem jönnek be, akkor talán a Hogyan ne éld az életed vagy az Azok a '70-es évek show-t tudom ajánlani. A '70-es évek show kicsit gagyi amerikai, tipikus sitcom, de szerintem nagyon hangulatos.
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2016.06.30. 14:08:58

messideco írta:Na mivel se GoT, se Shameless és még Family Guy sincs készülőben, így kérnék tőletek pár sorozatot, egyetlen kivétellel: ne legyen képregényfeldolgozás, azokat nem csípem sajnos :) Előre is köszönöm!
Breaking Badből mennyit néztél? Az első évad kicsit nyögvenyelős (felvezető), de ami utána történik négy évadon keresztül... Nyálcsorgatós. :D

Vikings (History Channel sorozata, szerintem a legjobb történelmi sorozat, egy próbát mindenképp megér! Beszippant)

House of Cards (igazi Kevin Spaceyre öntött szerep, elképesztő csavarokkal és sztorival)

Híradósok (ezt nem rég kezdtem el, az első évad felénél járok, eddig pozitív csalódás!)

Ha jól emlékszem, te nézed a TWD-t. Ugye?

Valamint kellemes kis kikapcsolódás nekem a Modern Család, ami egy sitcom idegesítő háttérröhögések nélkül. :D Napi szinten megnézek 1-2 részt belőle, kikapcsol teljesen. (7. évad fut, az első hat vicces, szórakoztató, a hetedikre viszont elfogyott a kraft finoman szólva)

+ Harper-sziget (egy évados thriller sorozat. Ezt mindenkinek tudom ajánlani, 1 évad készült el, de meg van az oka, hogy miért. A végén kiderül! :) )
++ Elit alakulatot én is nagyon ajánlom! Ennek párja (tengerészgyalogság) a Hős alakulat. Szintén kötelező! :)

Visca el Barca!
Initom
Entrenador del Barça

2016.06.30. 13:57:58

GOT
Akinek ötlete sincs arra,hogy mi a francért volt a részben Sam:

Sam elhozta az apjának a VAlyriai kardját...nekem ez egyértelmű utalás arra,hogy neki kulcsfontosságú szerepe lesz még a történetben. Milliónyi könyv és kb minden tudás megvan Oldtownban,Sam pedig egy könyvmoly. Gondolom végignyálazza mindet...ééééés tippre ő találja meg az ellenszert a mások ellen. Aztán,hogy ez a sárkányüveg bányászat+használat vaaagy a VAlyriai acél készítése lesz passz. Ugye a VAlyriai acélból pár tucat van csak Westerosban(Jon ugye ezzel ölt meg egy true mást),kovácsolni nem is tudja asszem senki,csak újrakovácsolni 2 db emberke a világon.
Könnyen lehet ,hogy ő találja meg a kapcsot a sárkányokkal is,pl az acél készítéséhez lehet az ő tüzük fog kelleni.
Illetve Picelle mester mondta,hogy már ismerik a sárkányokat,nem lesz olyan könnyű dolga Danynak.(főleg ,hogy ott van Euron ........ :oops: )

Elvileg van 1db könyv ami a sárkányok igazi mivoltáról szól(megölés szelidítés stb) ami viszont pont Oldtownban van valahol mélyen elzárva...Tyrion említette,hogy csak azt az egyet nem olvasta a sárkányokról.

Szóval nyugi,Samnek óriási szerepe lehet még!
Abi & Tito
messideco
Presidente del Barça

2016.06.30. 11:57:16

davi10 írta:Vígjáték: Blue Mountain State (ezt mindenképp ajánlom), -megvolt :)
Felhőtlen Philadelphia, Dokik, Törtetők - pilot után nem folytattam, bár a Dokikban érzek potenciált

"Rajzfilm": South Park, -nem szeretem
Brickleberry, - megvolt
esetleg Kertvárosi Gettó, Firka Villa, de ezek szerintem gyengébbek -ezekről nem hallottam

Nem vígjáték: Breaking Bad, utána Better Call Saul, -az első nem tetszett, így Saulra sem fogokok sort keríteni
Dexter, -megvolt
Las Vegas - hallottam már róla, de nem érdekel nagyon :)
nyomozós sorozatok ( sztem a Gyilkos Elmék a legjobb, de van még csomó CSI, NCIS stb.) - inkább másra vágyok
, ELit ALakulat (mini sorozat) - nagy lemaradásom sajnos :(
Köszi a tippeket!
Kép
"And my heart will leave you never."
davi10
Llegenda del Barça

2016.06.30. 09:37:47

Vígjáték: Blue Mountain State (ezt mindenképp ajánlom), Felhőtlen Philadelphia, Dokik, Törtetők

"Rajzfilm": South Park, Brickleberry, esetleg Kertvárosi Gettó, Firka Villa, de ezek szerintem gyengébbek

Nem vígjáték: Breaking Bad, utána Better Call Saul, Dexter, Las Vegas, nyomozós sorozatok ( sztem a Gyilkos Elmék a legjobb, de van még csomó CSI, NCIS stb.), ELit ALakulat (mini sorozat)
Kép
Válasz küldése