A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
amiket én hallgatok ezeken kívül: bloc party, kaiser chiefs, black rebel motorcycle club,Petr írta:Ha a hsz.-ben felsoroltakon kívül(interpol, hard-fi, french kicks, maximo park, cribs, franz ferdinand, maccabees, pigeon detectives) is tudsz ehhez hasonlókat akkor szívesen várom, ez az együttes marha jó.

Ha a hsz.-ben felsoroltakon kívül(interpol, hard-fi, french kicks, maximo park, cribs, franz ferdinand, maccabees, pigeon detectives) is tudsz ehhez hasonlókat akkor szívesen várom, ez az együttes marha jó.visca el barca írta:white lies

Tényleg tökéletes.visca el barca írta:nah, toljunk egy tökéletes chillt, GT remélem oda lesz érte
fc kahuna - hayling (max cooper remix)
https://www.youtube.com/watch?v=raSPvY3EvA4" target="_blank
amugy is egy túlsztárolt nokedli zenekar, indieből sokkal inkább hallgatok interpolt, hard-fi-t, french kickset, maximo parkot, cribset, franz ferdinandot, maccabeest, pigeon detectiveset, vagy bármi mást, még a magyarok (amber smith, EZ basic) is klasszisokkal jobb zenét csinálnak. vagy white lies, most az a nagy kedvencbence-barca írta:az Arctic Monkeys hogy fel volt hypeolva

Ez így van, mai szinten mindkettőre szerintem is normális lineupot hoznak. Ugye 2 éve vt, h Szigetnél még Gerendai is elismerte, h nem úgy siekrült a line-up, de tavaly már okés vt én azt mondom mai szinten.PCsabi írta: Nincs mit tenni, a mai fiataloknak olyan lineup kell, amiben benne van Hardwell, Baguetta, Calvin Harris, Martin Garrix, Avicii stb. Ők a felkapott nevek, velük el lehet adni a bérleteket, egy High Contrast-tal meg nem. Amúgy én már azon is meglepődtem, hogy 4 éve Thievery Corporation volt a Sound nagyszínpadán (egyébként zseniálisak voltak).
Egyébként ezek a DJ-k is brutális pénzekért lépnek fel. Jó, árban (és minőségben) azért nem hasonlítható össze egy RHCP-vel, de nem is a 150k-s Kasza Tibi árat képviselik.
Biztos ellehetne, csak hát óriási pénz. Persze attól is függ melyik fesztivált, mert Soundot aligha az nem ez a stílus, de Szigeten biztos maxos koncertet adnának.visca el barca írta:hát nem tudom, akkor biztosan öregszem, de azért nehezen hihető, hogy egy massive attackkel, vagy rhcp-vel ne tudnának eladni annyi jegyet mint egy play gombot lenyomó, amugy meg csak ugrabugraló "dj"-vel... de ha ez kell a népnek, akkor ám legyen![]()
Hát fullon nem volt, azt nem mondom, de azért 3/4 ház szerintem volt. Nekem legalábbis úgy rémlik.visca el barca írta:igen, pedig én is arra gondoltamvagy a good charlotte lehetett?
igen, pedig én is arra gondoltampalesz77 írta:Hát nem tudom, elég nagynak tűnt a tömeg körülöttem..visca el barca írta:igen, ez már inkább fesztiválmondjuk muse itthon is volt pár éve, ha jól emlékszem alig lézengtek rajta emberek.
Voltak azért bőven. (Én nem Szigeten voltam a koncertjükön, hanem az Arénáson.)

Hát nem tudom, elég nagynak tűnt a tömeg körülöttem..visca el barca írta:igen, ez már inkább fesztiválmondjuk muse itthon is volt pár éve, ha jól emlékszem alig lézengtek rajta emberek.
igen, ez már inkább fesztivállui1698 írta:Ha már fesztiválok, akkor ez nagyon komolynak néz ki:
https://www.rockinvienna.at/" target="_blank

VEB, azt azért te sem várhatod el, hogy 2015-ben Massive Attack/Wu/Kosheen/Gorillaz legyen a Szigeten/Soundon.visca el barca írta:nézem az idei balaton soundot, tömve lesz noname ócska zenekarokkal meg dj-kel. ugyanolyan leppukant az egész mint a sziget. régen tolták a wu tanget, beastie boysot, massive attacket, most meg semmi. egyértelmű hogy arról szól az egész, hogy tized annyi pénzért hoznak noname embereket, a bevétel 90%-át meg lenyúlják a szervezők. magyarország, love it.

Ahapalesz77 írta:Ezt vagy egy éve is linkelted már nem?hank1ee írta:Antoine Malye - Paris
https://www.youtube.com/watch?v=KcnZxrTAJlM" target="_blank
GyönyörűÚgy rémlik, hogy te voltál - az biztos, hogy valaki bedobta ide -, azóta már rongyosra hallgattam, tényleg baromi jó.
Ezt vagy egy éve is linkelted már nem?hank1ee írta:Antoine Malye - Paris
https://www.youtube.com/watch?v=KcnZxrTAJlM" target="_blank
Gyönyörű
Na végre valami értelmes, valódi tartalommal rendelkező kommentet hagysz itt a Zene topicbanPCsabi írta:30 dal a nu metal korszakból, amit ma sem ciki szeretni:
KATT
Egy jó kis "kám máj lédi, kám kám máj lédi". Úristen, mennyire szerettem.