http://ww2.salatamagazin.com/index.php? ... 620#230620Chris0527 írta:a vitáról hol olvastál vag mi volt ez? nem hallotam róla...
egész pontosan az utolsó 7postban minden benne van....jó szemzgetést

http://ww2.salatamagazin.com/index.php? ... 620#230620Chris0527 írta:a vitáról hol olvastál vag mi volt ez? nem hallotam róla...
Raulito írta:soproni előadók?pár példát tudsz mondani?
nem tom...deego 3-uk közül szövegileg messzemenőleg a legjobb sztem...nekem meg deego lángtenger lemeze nem a füvezésről szól...aki ezt veszi ki belőle annak grat...tény, h pár számban meg van említve de nem a főmotívum ez...Chris0527 írta:Pita Ramos zenéje tetszik, de azért nem tom hogy hasonlíthatják Deego-hoz. Azért Deego nem kicsit van ott a toppon. Copy meg maga az Isten ez tényRaulito írta:jah day az egyetlen akit úgyahogy ismerek,1-2 szám egész hallgatható,többi nemjönbe.
azé qkáék nagyot húztak ezzel a sok ug közreműködővel![]()
nekem tetszik pita ramos cucca,bár a salátán már főoldalas hír van belőle,kicsit odaszúrva deegonak. Am befigyel hogy salátán kiirták h " reméljük lesz olyan ragga előadó aki nem a füvezésről fog reggazni":D vagy vmi hasonló szöveg. Hát Istenem ere mit mondjak...az a velejárójá
Pita Ramos zenéje tetszik, de azért nem tom hogy hasonlíthatják Deego-hoz. Azért Deego nem kicsit van ott a toppon. Copy meg maga az Isten ez tényRaulito írta:jah day az egyetlen akit úgyahogy ismerek,1-2 szám egész hallgatható,többi nemjönbe.
azé qkáék nagyot húztak ezzel a sok ug közreműködővel![]()
nekem tetszik pita ramos cucca,bár a salátán már főoldalas hír van belőle,kicsit odaszúrva deegonak
day,day,day....Raulito írta:énkérek elnézést![]()
pedig sp nagyon raj lett mióta papa jo-val nyomulbár a zenéinek már nemsok köze van a hiphophoz. soproni előadók?pár példát tudsz mondani?
Raulito írta:MC Pita Ramost ismeritek? ahogy hallgattam a számait,egész jól nyomja.
Raulito írta: chris,ha te soproni vagy,akkor hallgatsz sp-t is?
Raulito írta:hát jah,mint a régi szép időkben..nah, ennyi...kár volt megszólalnom![]()
![]()
hát jah,mint a régi szép időkben..nah, ennyi...kár volt megszólalnom![]()
hát passz,nemnagyon járok koncertre,egyrészt mert kevés olyan csapat van,akit megnéznék,másrészt az a kevés csapat nemnagyon jár errefelébalboa7 írta:amúgy tényleg....érdekes élmények, történetek ilyen rapbulikról? nagyon rossz produkció, kivételesen jó fellépés?
nah, ennyi...kár volt megszólalnomRaulito írta:pedig dsp simán megéri azt az 500at![]()
hősök viszont még 50et se,ne költsd ilyenekre a lóvét
azt az 500kilométeres utat tuti nem teszem megRaulito írta:áhh thx,ez viszonylag közel is van. jah barcikait hallottam,de oda nemtudtam menni.gondolom innen nemjön senki a debreceni bulira
sztem ne hagyd ki,nagy buli lesz.ha mégis mész,dobj már majd egy pü-t,h ne menjek egyedül,kösziG-Jay írta:Hát hogy most felkerültem Pestre nem valószínű, de lehetséges még hogy elnézek. NKS meg Akkezdetről jó élményeim vannak Debrecenből, biztos nagyon jó lesz ez is!
balboa kösz az infokat!
Hát hogy most felkerültem Pestre nem valószínű, de lehetséges még hogy elnézek. NKS meg Akkezdetről jó élményeim vannak Debrecenből, biztos nagyon jó lesz ez is!Raulito írta:áhh thx,ez viszonylag közel is van. jah barcikait hallottam,de oda nemtudtam menni.gondolom innen nemjön senki a debreceni bulira
Raulito írta:balboa,ha már úgyis ennyire benne vagy most,nemtod hol lesz legközelebb dsp koncert? mert a broavaz weboldalán nincs semmi infó.
nekem nagyon adja...alapból iszonyat bejön a boot camp click féle zúzda...sean price meg félisten amúgy isG-Jay írta:Pont most kaptam le a Helta Skeltha albumot! Véleményed róla?
róla/róluk még nem hallottam...G-Jay írta:Meg haver mutatott olyat, hogy Snowgoons, nekem nagyon bejön!
ice cube...ugye az első klipp a lemezről a gangsta rap made me do it volt, hát az iszonyat nagy muzsika lett sztem...lemezről a it takes a nation, hood mentality, why me?, thank god, get money spend money no money, take me away számok nagyon szólnak sztem...de ice úgy általában elküld mindenkit a fenébeG-Jay írta:Ice új albumáról véleményed? Nah és az Immortal?
ahogy tom, ez nem előzetes a hamarosan megjelenő lemezről...amúgy tényleg nem tipikus akkezdet zene ez...G-Jay írta:Akkezdettől most hallgatom a gyújts rá című számot, nemtom h ez már az újról előzetes, vagy csak úgy van???
Tibbah 5-öt nagyon sokat hallgattam...majmok bolygója iszonyat nagy szövegileg és zeneileg is...warninshotz feat is iszonyat jó lett...edzett acél, biztos, legdurvább, hiába, már nincs meg....ezek jönnek be legjobban...Chris0527 írta:Azért ne felejtsük el megemlíteni az elmúlt idő jobbféle zenéit amik most jöttek ki pl Tibbah, Diggieman , Tkyd(nekem tetszik), Bigmek, ArtosCSé( tőle többet vártam), Pazta ami meglepően jóra sikeredett szvsz, IFS is jó lett.
hát, ahogy én hallottam...Chris0527 írta:Aztán elvileg jön Szegeden szabadon 2 is bár olyant is hallottam hogy nem mert kilépett Mikrofontos és ő tartotta össze a bagázst. Vki hallot erről vmit?
hajrááááChris0527 írta:Nagyonnagyon friss info: November 29 NKS lemezbemutató SOPRONban![]()
![]()
Ejj de jó kedvem lett hirtelen:D:D