ultrasur írta:ilyen filmeken szocializálódott nem Justin Bieberre tombol...

mert ő énekel is?

halál komolyan én csak azt hittem vmi youtube-os celeb, aki videó naplókat csinált

vagy olyat nem is csinált?
h ne legyek teljesen off...
Thor
Hát 7.8as imdb szavazat meggyőzött hogy érdemes lehet megnézni, de ekkora gyatrán összerakott filmet.... pfffffffff akik írták a forgatókönyvet, írják/írták a X-Men: First Class-t is, de ha ilyen pocsék munkát végeznek, hát kiakadok. Annyira felépítetlen, össze vissza történő vágásokkal, van benne elmesélő rész az elején, oszt a közepén még kapod a wtf-ot mert idiótaság, és végül kiderül/elmondja, de semmi, nagy 0

szeretem a képregényadaptációkat, mégha úgy nem is ismerem őket, de hogy ez ennyire ürülék nem lehetett egyszerűen az biztos. Nem rossz a történet, de ahogy leforgatták, az egy nagy büdös nulla. Óriási filmötleteim vannak nekem is, de 3 percet tenne ki az egész, mert nem tudnék neki jó másfél óra sztorit adni, kb ezzel is ez történt. Gyenge színészi teljesítmény (főleg a csaj irritált) gyenge csata jelenetek, gyenge forgató könyv, halatlan nagy klisék (pl. Lokinak a faxért kellett fekete haj+ ruha + irritáló színésznek lenni, egyből levágó volt hogy a szőke és a fekete kisfiúnak mi lesz a "sorsa"... tankönyvből forgattak komolyan), pedig igen jó történet alakulhatott volna ki belőle. 10/2, csak azért nem 1, mert végig nézni azért végig néztem...