Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Lehet, hogy csak virtuális.lui1698 írta:Én legjobban azon lepődtem meg, hogy van egy barátod...
de néha eresztlui1698 írta:Én legjobban azon lepődtem meg, hogy van egy barátod...
lui1698 írta:Én legjobban azon lepődtem meg, hogy van egy barátod...
Első körben sztem úgy hívd,ahogy ő kéri,mondja 150× is,gondolom nem véletlenül ragaszkodik hozzá. Tanulhattál volna a múltkoriból,h hogy is kell mondani a Kanty-OT...Kash írta:Lenne egy kérdésem hozzátok:
Hogyan ejtik helyesen a Kornél/Kornel nevet?
Ugyanis van egy barátom, akit én mindig Kornelnak nevezek, ám ő elvárja hogy é-vel mondjam, ám én ezt mindig elfelejtem, és már legalább 150X elmondja, és már úgy vagyok vele, hogy bemosok neki egy maflást...Kérlek, segitsetek.
photobucket is még jóGame90 írta:Főleg tumblr, de nba1-on is szoktam néhány jobb darabot találni ill. gépen is van pár gif-emlui1698 írta: Azt meg már rég meg akarom kérdezni, hogy Bob és Csabi, ti milyen oldalakat látogattok, hogy ilyen galaktikus minden témára kiterjedő,helyenként gereblye gusztustalan gifeket dobáltok ide, csak úgy randomba.![]()
Erre szerénységem okán nem válaszolokmiihii írta:Te vagy a legjobb,Bob! *hajlong*Bob_Marley írta: minél többen utálnak, az mutatja meg hogy minél jobb vagyok
Ember nemár, ezt direkt csinálod ugye?Kash írta:Lenne egy kérdésem hozzátok:
Ugyanis van egy barátom, akit én mindig Kornelnak nevezek, ám ő elvárja hogy é-vel mondjam, ám én ezt mindig elfelejtem, és már legalább 150X elmondja, és már úgy vagyok vele, hogy bemosok neki egy maflást...Kérlek, segitsetek.
unokatesóm kornél. "é"-vel írják,"é"-vel ejtik.Kash írta:Lenne egy kérdésem hozzátok:
Főleg tumblr, de nba1-on is szoktam néhány jobb darabot találni ill. gépen is van pár gif-emlui1698 írta: Azt meg már rég meg akarom kérdezni, hogy Bob és Csabi, ti milyen oldalakat látogattok, hogy ilyen galaktikus minden témára kiterjedő,helyenként gereblye gusztustalan gifeket dobáltok ide, csak úgy randomba.
lui1698 írta:Nem hiszem el, hogy a szögletzászlót garatig benyeltétek.
ÉrdeKASH kérdéseknek szántam őket...
Azt meg már rég meg akarom kérdezni, hogy Bob és Csabi, ti milyen oldalakat látogattok, hogy ilyen galaktikus minden témára kiterjedő,helyenként gereblye gusztustalan gifeket dobáltok ide, csak úgy randomba.
Te vagy a legjobb,Bob! *hajlong*Bob_Marley írta: minél többen utálnak, az mutatja meg hogy minél jobb vagyok
A szeretet nagyon könnyen fordul át gyűlöletbe.Könnyebb gyűlölni valakit, akit szeretünk, mint közömbösnek lenni iránta.miihii írta:A további félreértések elkerülése végett: nem egymást,csak tégedBob_Marley írta: (mint egy nagy család utáljuk egymást)
![]()
Nem tudom ez most jött.visca el barca írta: mi ez a ronaldinhozás?![]()
das boot directors cut megy, 210 perctegnap kezdtem, de ma sem fejezem be
mi ez a ronaldinhozás?Bob_Marley írta:Rondaldinho 2visca el barca írta:huh vazze fantasyben nagyon jösszbakker 15 pont, és nálam holnap csak 5-en játazanak
![]()
jo ötlet volt ma ronaldot csknak tenni, holnap egy védő teszek meg... tuti 4-4-es végeredmény
Ez meg nem az a topikMa nem vagy a toppon, menjél nézzél meg egyfantasy scifi űrlények a manók ellen kontra játékfigura galaxis terrorelhárító szörnyeteg filmet, az tuti jót tesz neked
Mellesleg holnap nálam 6an játszanak és cseréltem két2est meg egy 1 pontosat, 0:0s eredmény nem jönne rosszul holnap
Rondaldinho 2visca el barca írta:huh vazze fantasyben nagyon jösszbakker 15 pont, és nálam holnap csak 5-en játazanak
![]()
jo ötlet volt ma ronaldot csknak tenni, holnap egy védő teszek meg... tuti 4-4-es végeredmény
Na akkor nem esett le a dologlui1698 írta:....
műanyag,már ha a rúdra gondolszlui1698 írta: Ma nézegettem, szerintetek miből vannak a szögletzászlók?
És szerintetek ezeket is laborban tesztelik, mint a labdákat?