Én is Media Player Classicot használok szinte mindent lejátszik,egy-két flv videóval nem boldogul csak. Kodek pakkokkal pedig tényleg óvatosan..nem feltétlen a kémprogramok miatt,de nagyon össze tudják zavarni a gépet .Marci írta:Kodeknek én csak 1 divx-et és egy xvid-et raknék fel, azokkal minden megy gyakorlatilag.
A divx-et pedig player nélkül, mert a kémprogram irtóm állandóan azonosít benne valamit, mégha valószínűleg ártalmatlan is. Lejátszónak Media Player Classic, vagy VLC (open source)
Segítség kéne

- Marci
- Capitá del Barça
Kodeknek én csak 1 divx-et és egy xvid-et raknék fel, azokkal minden megy gyakorlatilag.
A divx-et pedig player nélkül, mert a kémprogram irtóm állandóan azonosít benne valamit, mégha valószínűleg ártalmatlan is. Lejátszónak Media Player Classic, vagy VLC (open source
)
A divx-et pedig player nélkül, mert a kémprogram irtóm állandóan azonosít benne valamit, mégha valószínűleg ártalmatlan is. Lejátszónak Media Player Classic, vagy VLC (open source

Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Akkor gyorsan tolok egy uninstalltTim írta:Ezzel nem árt vigyázni! Román fejlesztés,és reklámprogram van benne folyton letöltős oldalakat ajánlgat..ráadásol betelepül a helyi menübe,ahonnan kivakarhatatlanbouba írta:Köszi!
a burn4freet ismeri valaki?![]()
Akkor már inkább a nero..

Felrakom inkább azokat amiket az előbb mondtatok ..
Ezzel nem árt vigyázni! Román fejlesztés,és reklámprogram van benne folyton letöltős oldalakat ajánlgat..ráadásol betelepül a helyi menübe,ahonnan kivakarhatatlanbouba írta:Köszi!
a burn4freet ismeri valaki?

Akkor már inkább a nero..

Örök hálaEnrique írta:K-Lite Codec pakkot tegyél fel.
Nem kell majd soha többet semmilyen videóval, hanggal, semmivel vesződnöd.

Nem jó a windows media playerem ,mindig azt írja ki hogy kodex letöltése közben hiba történt és akkor csak hang van ,szóval ezzel nem tudok filmet nézni...Slither írta:Minek kell külön dvd-player? Bármelyik médialejátszóval meglehet nyitni a filmeket/zenéket/egyebet.Én szinte soha nem használtam a powerDVD-t.
Ezenkívül van mplayerem (nem tudom h ismeritek-e) abba mindig úgy kell belehúzni a dolgokat részenként ,és akkor amikro lejár a rész akkor újra megnyitni a közetkezőt...
Ezzel csak avit szoktam nézni.
+van valahol vlc-m csak nem tudom h hol.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bouba 2008.01.24. 20:47:56-kor.
Köszi!
Amúgy egy dvd lejátszó progival is ki tudnátok segíteni?
(mert a power dvd-vel is kb így jártam
)
Köszi előre is
Amúgy egy dvd lejátszó progival is ki tudnátok segíteni?
(mert a power dvd-vel is kb így jártam

Köszi előre is

Például Cdburner xp4,vagy deepburner 1.8,de biztos van még ezeken kívűl is.bouba írta:
és azoknak mi a nevük?
Mindenki nerot használ,pedig mamár sok olyan funkciója van amit nem is használ egy átlag júzer,csak feltelepíti.Mondanom sem kell nekem is nerom van,k a 6-os széria,és többnyire csak mp3 írásra használoml

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tim 2008.01.24. 20:35:15-kor.

- Marci
- Capitá del Barça
Open source power!!
http://sourceforge.net/projects/infrarecorder/
Én ezt az infrarecorder nevű programot használom. Magyar nyelvű is lehet, ingyenes, és működik.
Rengeteg más program is megtalálható a sourceforge.net oldalon. Minden feladatra van valami, továbbra is ingyen.
http://sourceforge.net/projects/infrarecorder/
Én ezt az infrarecorder nevű programot használom. Magyar nyelvű is lehet, ingyenes, és működik.
Rengeteg más program is megtalálható a sourceforge.net oldalon. Minden feladatra van valami, továbbra is ingyen.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
és azoknak mi a nevük?Tim írta:
Egyébként van élet a neron túl is! Sok ingyenes,egyszerű íróprogram létezik amik kevesebb helyet is foglalnak.Persze ha ezt szoktad meg..

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bouba 2008.01.24. 20:35:07-kor.
Esetleg innen..bouba írta:Sziasztok!
Nem tudjátok ,honnan lehet egy normális nérót leszedni?
Próbáltam kb. 10 oldalról 10 különbözőt és mindegyik trial meg demo meg f@aszom, meg volt amit nem is engedett felrakni ...
Légyszi segítsetek ,mert nincs már sok helyem és már ki kéne írjam a sok sz@rt!
Egyébként van élet a neron túl is! Sok ingyenes,egyszerű íróprogram létezik amik kevesebb helyet is foglalnak.Persze ha ezt szoktad meg..

Sziasztok!
Próbáltam kb. 10 oldalról 10 különbözőt és mindegyik trial meg demo meg f@aszom, meg volt amit nem is engedett felrakni ...

- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Slither, ez marha jó lett!!! Köszi!!! 
Már csak rá kell jönnöm, hogyan kell 180*180 pixelesre kicsinyíteni.
De megoldom valahogy!

Már csak rá kell jönnöm, hogyan kell 180*180 pixelesre kicsinyíteni.

De megoldom valahogy!

http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Elég kezdő PS-használó vagyok, de ha még senki nem csinálta meg, akkor itt van:gentdelbarca írta: http://www.iba-australia.com/sitebuilde ... es/ssm.gif
ezt a képet kéne átalakítani úgy, hogy:
fenti szöveg helyett: Society Spirit Managers
lenti helyett pedig: 2007
középen az SSM maradhatna

Kössz.Enrique írta:Tényleg nem jó...
Ajánlom a print screen gombot.

De azért érdekes,hogy nemtudom megnézni,pedig nagyon jó képek vannak ezen a oldalon.Kár

Ha letöltök egy oldalról képeket a Gif kiterjesztésűeket nem tudom megnyitni csak a jpg-ket.Itt van az oldal:
http://flickr.com/photos/dreadfuldan/295349945/
Mindig lement egy 43 kb-os Gif fájlt,de megnézni már nemtudom.Van több fajta képnézegető progim,de egyik sem nyitja meg.
Vki legyen olyan rendes és próbálja meg letölteni,lehet,hogy nem nálam van gond.
Előre is kössz.
http://flickr.com/photos/dreadfuldan/295349945/
Mindig lement egy 43 kb-os Gif fájlt,de megnézni már nemtudom.Van több fajta képnézegető progim,de egyik sem nyitja meg.
Vki legyen olyan rendes és próbálja meg letölteni,lehet,hogy nem nálam van gond.
Előre is kössz.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én a Vdownloader-rel szoktam letölteni, jó, mert sokféle formátumban lehet leszedni vele, jah, és nem csak YouTube-ról. Ha kell a linkje, akkor szólj, és pü-ben leírom, ahonnan én töltöttem le.Primitive írta:Gyerekek, kellene egy program, amivel tudok letölteni YouTube - ról! Valaki segítsen, linket, vagy valamit..

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Annyira én sem vagyok otthon a témában,de úgytudom aDVD+ lemezeken nincs szükség „finalization”-re (ez még CD-írásból ismerős fogalom) ahhoz, hogy egy lejátszóban használhassuk őket.Raulito írta:mivel ehhez nem nagyon értek,vki felvilágosítana h meik a jobb és mi a lényeges különbség?
A -jelű lemezeket azok szeretik akik pld. biztonsági másolatokat készítenek PS2 játékokról mert írás után a lemez típusa dvd-rom lesz.De leginkább egyéni ízlés dönt,kinek melyik jött be igazán...

-
- Eurobarca Staff
Na én is hasonlókat írtam, szerintem is a lemezzel lehet a gond, mint ahogy régebben a TDK-val volt amikor volt az LG-s bugi. A TDK meg nagyon hullámzó megbízhatóan indult, de jött a nem működő idpőszak és most megint a megbízhatóság.Tim írta:Egyébként abszolút igaz! Valamiért az LG íróknak rossz híre kelt,mert mindenkinek volt ismerőse akinek ilyen volt és azzal gond volt..stb
Én a probléma okát a lemezben keresném,tényleg gyenge minőség max söralátétnek használható! Ha kell tudok adni linkeket "kocka" fórumokról ahol arról vitáznak melyik lemez a legjobb..
Általában a verbatim a győztes,de a tdk is jól szerepel(nekik az is fontos hogy ki gyártotta,melyik széria)Na és persze +,vagy- sem mindegy.
Szerintem tegyél próbát egy másik márkával,és ha működik akkor egyértelmű mivel van gond
Da ha a DVD íród nem tudja írni, akkor ajánlanám az alkoholos filcet, az mindent kitünően ír, és már egy elsős is tudja olvasni

Azért egy admin tanácsát illik megfogadni javascript:emoticon(':-
Whistle . Örülök, hogy nincs gond Ákos, egyébként ha bárkinek baja lenne a DVD-vel én visszaveszem azokat. Már jópár ezer megfordult a kezemben és eddig egyetlen egy hibáról hallottam: haver házi orvost írt a DVD-re és egy részt nem tudott utána visszanézni, de gyanitom ez sem a lemez hibája, mert a többi működött, már nem emlékszem, hogy mondta-e, hogy utána seikrült-e, hülyeséget meg nem akarok mondani. De eddig senkinek nem volt még gondja a lemezekkel.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
mivel ehhez nem nagyon értek,vki felvilágosítana h meik a jobb és mi a lényeges különbség?Tim írta:)Na és persze +,vagy- sem mindegy.