Na akkor kezdem én, bence barca-t is beleteszem

És luit is meg Deust is

Nyilván miután személyesen nem ismerek senkit nem lehet teljes képet kapni, de azért lelehet szűrni dolgokat.Előre jelzem jó emberismerő vagyok
V.e.b
+ Irigylem tőled a tudásod

A filmek terén, meg úgy alapvetően ha jól tudom idősebb is vagy mint én, látszik hogy történelem tanár az eredeti foglalkozásod,Széleskörűen tekintesz a világra és jó gondolataid vannak.
- makacs vagy mint egy öszvér

Talán abból adódóan, hogy mint írtam tényleg sok mindenhez láthatóan komoly mögöttes tudásod van, s nehezebben fogadod el mások álláspontját
sjd
+ Rohadt jól fogalmazol mostanában

Nekem személy szerint nagyon tetszik milyen lelkesedéssel veted magad bele a filmek világába.
- Néha kicsit "okoskodónak" tűnik 1-2 hsz-d
miihii (jövőmet kockáztatva

)
+ Mindenki ősapja

A nyugtatni vágyó meg nem értett zseni

Úgy tudom te is idősebb vagy, de mégis minden témakörben mozogsz, a kis "gyerkőcök" mindennapi gondjaival foglalkozol, becsülendő. És személy szerint tök jó dolognak tartom, hogy az alapvető komolyság mindig meg van, de azért a hülyülés van egyből itt vagy, s szellemes hsz-ket írsz
- Mourinho témában mindig összevitatkozunk ::mrgreen: Viccet félre téve, néha az az érzésem túlságosan szenvedélyesen állsz hozzá dolgokhoz, persze értem mint szurkolói mivoltod is erre predesztinál, de néha nagyon elrugaszkodsz a valóságtól.
Game
+ Ha hülyeség elsők között vagy te is

Nagyon szellemes jó humorú srác vagy, s segítőkész (bár a FA lista elemzést várjuk már egy ideje az NBA topikban

). NBA témában irigylésre méltó a tudásod.
- Miami Heat

Viccet félre téve, sokszor úgy érzem rajtad, hogy inkább a többség mellé állsz 1-1 dologban és nem biztos hogy valójában az lenne az igazi álláspontod, de visz az ár, s ha pl hirtelen nagy ekézés megy mondjuk egy bíróval kapcsolatban, írsz pár gondolatot még pluszban, de úgy alapvetően meg objektívan kezelsz mindent.De lehet ez csak lustaság
Na ilyesmire gondoltam, rohadt sokan vagytok

Ez egy első turnus volt, még majd a többiek is terítékre kerülnek, csak most vacsorát kell csinálnom