Egykoron harcosok voltak
Ez most nem igazán tetszett, bár nem volt annyira rossz. Az
öngyilkosság 'dobta fel' a filmet, addig én azért untam magam, nem igazán értettem, h egyes gyerekeknek mindig odadobtak eg érdekes szálat, de azzal nem kezdtek semmit, mintha nem igazán lenne története. Elején sehova nem vitt a történet igazán, de aztán mégiscsak megtalálta az irányt, de ehhez is kellett, h teljen idő, mert végül a lányból kezdett úgy kiindulni egy főbb szál. Ugye a középső fiú nevelőintézete vagy a nagyobbik 'bandázó' élete az, ami úgy abbamaradt. Az öngyilkosság után viszont már tetszett a film azért, de csak a vége miatt, nem fogja megkapni a jobb osztályzatot, mert gondoltam, h feljebb menjen-e, de azért ahhoz nem csak a végének kellett volna lekötnie.
A színészek játéka nem igazán tetszett nekem, apuka-anyuka nem volt rossz, megfelelő játékot hoztak, néha kicsit azért többet, de többször (főleg elején) volt, h fogtam a fejem egyes produkcióktól.
szerk.: UI : az akcentus rémes volt
5.5/10
Na, végre már beértem magam abból kiindulva, h most már csak a soron következő filmet kell megnéznem, mintha eddig nem is lett volna elmaradásom.
Bocsi a dupláért, azt hiszem ez most bocsánatos bűn a részemről, megérti a vezetőség