Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Gyors szabad fordításbanMessi-Ini írta:Valaki aki perfekt angolból,segíthetne nekem egy kicsit![]()
Délután megyek tetováltatni,és találtam egy nekem tetsző idézetet,melyet angolul szeretnék magamra nyomatni...Ebben kérném a segítségeteket.A szöveg így hangzik: "Az az erős,aki tovább tud menni,álmok nélkül,tovább tud élni."
Délután 2-re megyek,addig kellenne.![]()
![]()
Köszi előre is
igendaffy írta:a gamer laptop olyan drága,hogy az árából veszel egy gamer asztali pc-t és egy netezésre alkalmas laptopot
ez a videokártya nem alkalmas játékra. ha gamer laptopot akarsz venni az minimum 200-250 ezernél fog elkezdődni. persze egyszerűbb játékok ezen is menni fognak, de a mai modern agyhalott lövöldözős, autós játékok nem igen.albicelesteX írta:Újonnan.A kérdésem az, hogy mennyire kell márkához ragaszkodni?Ha kell akkor melyik számít jónak?Én is kb. évekre akarom venni,nem 1 re legalább 5re.Játszani csak az FM-el szoktam unalom űzésből kell a melóhelyre...Ezen egyébként esetenként komolyabb játékok is elfutnak?
Talált süllyedt, hétfőn megy egy szakihoz.Bob_Marley írta:Flash gondok lesznek.
Legújabb flash kellene, ami most talán a LT 3.0
De ha beviszed egy konzolos ott megmondják neked.
az oké. akkor dortmunddal van gond, de neki is vannak olyanok, hogy amiket leírtam azoknál is lefagy?Initom írta:milyen fura...haver is a Dortmunddal kezdett és neki is lefagy ugyan így,de más csapattal megy... szerintem ez játékhiba akkor
neki is eredeti!
milyen fura...haver is a Dortmunddal kezdett és neki is lefagy ugyan így,de más csapattal megy... szerintem ez játékhiba akkor18Barca99 írta:Hello!
A fifa sorozat topiban már próbálkoztam a problémámmal, ott nem nagyon tudtad segíteni hátha itt. Szóval:
Előrendelésbe vettem meg a játékot (Fifa 13) Ps3-ra szóval elvileg nem kéne gondja lennie, de mégis van mert Dortmunddal most vittem végig a szezont, és mikor már a menedzserértékelésen is túl vagyok, írja hogy új idény előkészítése de félúton lefagy. 2x eljátszotta eddig. Mi lehet a gond?
Szerk.: Azt is megpróbáltam, hogy átmegyek másik csapathoz év közben de akkor is lefagyott év végén, illetve letöltöttem a legújabb frissítést is a ps3 rendszeréhez. Mostanában pedig már egyre többször lefagy anélkül is hogy valami "extrém" dolgot csinálnék. Belépek a bajnokság fá-ba vagy egy ifi-t akarok elengedni, meg ilyenek. Nem tudom, hogy ennek mi oka van. Szervíz lesz a vége? Vagy a játékkal vannak gondok?
Eset Smart Security / NOD32Messidona10 írta:Tudtok ajánlani valami olyan vírusirtót, ami megbízható, és nem kell szórakozni a licenccel? Ha nem nagy kérés, akkor esetleg egy letöltési linket is dobjatok légyszi. Köszi!
fontos,hogy mióta használja az illető és mennyit bír az akku. a fm elég silány gépeken is megy. mennyi a kereted?albicelesteX írta:Köszi!
Nem nagyon értek hozzájuk.Mi az amit érdemes figyelni és melyik az amit érdemes lenne megvenni...netezni szeretnék rajta meg ha elmenne rajta az FM simán az elég lenne....