Sorozatok & TV-műsorok
-
- aka Game90
TWD
Amúgy a következő rész 60 perces lesz.
Amúgy a következő rész 60 perces lesz.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- geridoss
- Director del Fútbol
Nézem én is a TWD-t.
Westworld-öt eredeti hanggal vagy szinkronnal érdemes? Igazából felirat párti vagyok, de van pár sorozat, aminek kimondottan jót tesz a szinkron (bár nem sok).
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
-
- aka Game90
TWD
- davi10
- Llegenda del Barça
A Sevilla meccs végén nagyot pislogtam a komplett Game of Thrones páholyon 
Tyriont, Theont, Varyst, Jamiet meg Daeneryst szúrtam ki elsőre, de lehet többen is voltak
Szerk.: Na közben az NSO is megírta

Tyriont, Theont, Varyst, Jamiet meg Daeneryst szúrtam ki elsőre, de lehet többen is voltak

Szerk.: Na közben az NSO is megírta

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Westworld-ot nézi valaki? Érdemes elkezdeni? Egy jelenetet láttam belőle elég vadnak tűnik. 

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
nem egy nagy eresztés, az első évadot végigszenvedtem, de a másodikat már kihagyomNervo írta:A Colony című sorozatot nézi valaki esetleg??vélemény?

- Nervo
- Capitá del Barça
A Colony című sorozatot nézi valaki esetleg??vélemény?
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

-
- aka Game90
TWD
Kétszer majdnem elaludtam rajta.
Kétszer majdnem elaludtam rajta.
Nekem a 2. évad még jobban tetszik, mint az első. Itt azért már keményen érződik a gengszterkedés. A zenék továbbra is állatok, Terrence Howard is megmutatja, hogy tud. Ami még nagyon pozitív, hogy van benne jó pár zenész, aki önmagát játssza, Timbaland, Pitbull.MQuCsabi írta:
Empire: 2. évadot elkezdtem, elég szépen nyitották meg az évadot, Lucius kicsit megmutatta a valódi hatalmát. 'mal nekem kicsit most ne mszimpi, remélem kibékülnek Hakeem-mal, mert az úgy volt a jó, nem úgy, hogy elbeszélnek egymás mellett.
Viszont Chris Rock igen kemény volt

-
- aka Game90
Lesz, 3-4. évad már be van rendelve.MQuCsabi írta:Tudható, hogy lesz-e folytatás Cali kartellel?
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Narcos-t még csak reggel fejeztem be. Epikus volt,
Tudható, hogy lesz-e folytatás Cali kartellel?
Empire: 2. évadot elkezdtem, elég szépen nyitották meg az évadot, Lucius kicsit megmutatta a valódi hatalmát. 'mal nekem kicsit most ne mszimpi, remélem kibékülnek Hakeem-mal, mert az úgy volt a jó, nem úgy, hogy elbeszélnek egymás mellett.

Mondtam én, hogy király lesz, főleg a zenék miatt, meg Kuki egy állat.
Jogos a felvetés, hogy napraforgók a szereplők, ez nálam is fura volt, de annyira nem zavaró.
Jogos a felvetés, hogy napraforgók a szereplők, ez nálam is fura volt, de annyira nem zavaró.
Az Empire valóban egy remek sorozat (volt az elején, legalább is nekem), eljutottam a második évad közepééig kb., de én nem igazán tudtam magam rávenni a folytatásra.
Számomra a legnagyobb hibája, hogy egyik részben apa-fia ősellenségek, rákövetkező részben puszipajtások, egy résszel később meg megint gyűlölik egymást, ez pedig folytatódik epizódról-epizódra, csak épp a család másik két tagja között.
Ez az egyetlen, de nagy negatívuma az én meglátásom szerint.
Számomra a legnagyobb hibája, hogy egyik részben apa-fia ősellenségek, rákövetkező részben puszipajtások, egy résszel később meg megint gyűlölik egymást, ez pedig folytatódik epizódról-epizódra, csak épp a család másik két tagja között.
Ez az egyetlen, de nagy negatívuma az én meglátásom szerint.
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Zola, azt kivanom minden "hisztim" utan ilyen folytatas jojjon.Ejjel leporgettem az elso evadot. Nem nagyon szoktam ilyet csinalni. Eltuntek a sallangok vagy csak ki tudtam zarni oket es remek sorozat lett.

TWD - látom itt is népszerű
Én nagyon bírom a Supernatural-t, de eléggé elhúzzák a sztorit, én őszintén szólva az előző évaddal legkésőbb befejeztem volna.MQuCsabi írta: Supernatural 12. Evad. Kicsit mast hoztak, mint eddig. Legalabb is ugy latom probalkoznak. Nagyon kivancsi vagyok, mit hoznak ki ebbol.
Nekem a legutóbbi évvadok már nem annyira jönnek be, mert tényleg a társadalomkritika a poénok rovására megy, meg olyan kusza lett az egész, amiben vhol szintén napjaink társadalma tükröződik vissza, de nekem ez nem jön be annyira.davi10 írta:Én nézem, igaz még csak az első részt láttam, mert nekem jobban bejön szinkronnal.palesz77 írta:South Park még mindig zseniális..Nézi valaki az új évadot rajtam kívül? Baromi jó lett szerintem ez a két rész,
Az első résztől nem ájultam el, a tavalyi évad se jött be annyira, pedig a 18. ahol elkezdték hogy összefüggenek a részek az megcsillantotta a fényt az alagút végén, mert az előtte lévő pár évad szerintem nagyon gyenge volt.
Mindig fontos eleme volt a sorozatnak a társadalomkritika, de az utóbbi években annyira rámentek csak erre a témára, hogy a poénok rovására ment.
Egy-két kivétellel (World of Warcraft) szerintem a leglegendásabb részek azok voltak, amik annyira nem feküdtek rá erre a témára pl. Casa Bonita, Scott Tenorman stb.
Mára sokkal inkább Family guy fan lettem, azon még mindig visítva röhögök.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Messias2 írta:TWD
Deus:
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Pörgetem, nemsokara vege az elsonek , utana irok:-D
Más: Supernatural 12. Evad. Kicsit mast hoztak, mint eddig. Legalabb is ugy latom probalkoznak. Nagyon kivancsi vagyok, mit hoznak ki ebbol.
Más: Supernatural 12. Evad. Kicsit mast hoztak, mint eddig. Legalabb is ugy latom probalkoznak. Nagyon kivancsi vagyok, mit hoznak ki ebbol.

Második évad felénél járnál bedurvulnak a dolgok egy kicsit.MQuCsabi írta:Zola,
En is elkezdtem az Empire-t. Komoly sorozatnak tunik, a bajom az, hogy hiaba imadom a rapet, ez a harsany ciganykodas nekem nem jon be.
Ezzel egyutt vegig tolom, mert kivancsi vagyok, pedig az is igaz, hogy tul szappanoperasnak erzem. Ez meg remelem valtozik.
Nekem bejön ez a cigánykodás, borsodi vagyok

- Deus
- Boixos Nois
TWD
szerk:
szerk2:
Kicsit utána olvasgattam, hogy miket írnak erről, és találtam egy jó írást erről az epizódról:
A hatalom és a félelemben tartás működési mechanizmusát még soha ennyire pontosan nem festette fel sorozat.
szerk:
PCsabi írta:
Kicsit utána olvasgattam, hogy miket írnak erről, és találtam egy jó írást erről az epizódról:
A hatalom és a félelemben tartás működési mechanizmusát még soha ennyire pontosan nem festette fel sorozat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2016.10.24. 22:04:37-kor.

-
- aka Game90
TWD