Segítség kéne
[quote="Varatrix"]VAlaki tud e abban segíteni, hogy az FM Hungary ról letöltött Fifa maneger 08 magyarosítással vannak problámák. Mégpedig az utasításban lévő mappák nincsenek meg. És nem tudom meik mappába rakjam a letöltött dolgokat. VAgy esetleg tud e valaki valahonnan másféle linket küldeni.
http://fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=9267
És hogy érdemesebb e inkább a Football Manegert jáccani?[/quote]
Az a probléma, hogy a Football Manager 2008 magyarosítását töltötted le és nem a Fifa Managerét. A Fifáé még el sem készült, a fórumban tudod nyomon követni. Sok sikert.
És hogy érdemesebb e inkább a Football Manegert jáccani?[/quote]
Az a probléma, hogy a Football Manager 2008 magyarosítását töltötted le és nem a Fifa Managerét. A Fifáé még el sem készült, a fórumban tudod nyomon követni. Sok sikert.
-
- Capitá del Barça
Köszi de hiába tanulok angolt 7 éve nem értem
De még lennének problémák:ha rákattintokk a talált vírusok törlésére akkor belép az internetbe és megakarja velem vetetni
+ a parancsikonját mindig törlöm az asztalról de a következő bekapcsnál újra ott van 

De még lennének problémák:ha rákattintokk a talált vírusok törlésére akkor belép az internetbe és megakarja velem vetetni

- Varatrix
- Director del Fútbol
VAlaki tud e abban segíteni, hogy az FM Hungary ról letöltött Fifa maneger 08 magyarosítással vannak problámák. Mégpedig az utasításban lévő mappák nincsenek meg. És nem tudom meik mappába rakjam a letöltött dolgokat. VAgy esetleg tud e valaki valahonnan másféle linket küldeni.
És hogy érdemesebb e inkább a Football Manegert jáccani?
És hogy érdemesebb e inkább a Football Manegert jáccani?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Angol nyelvű segítség.Demonhunter írta:Van egy progi a gépemen az a neve hogy AntiSpywareMaster és nem tom hogy hogy került a gépre...![]()
![]()
Ha bemegyek a program filesba és ki akarom törölni akkor azt mondja hogy nem lehet, ha programok telepítése és törlése izébe meek bele akkor ott meg nincs.És leakarom törölni mert percenként irogat ien [auto_cenzúra] és semmit nem lehet rendesen csinálni.Lécci!
-
- Capitá del Barça
Van egy progi a gépemen az a neve hogy AntiSpywareMaster és nem tom hogy hogy került a gépre...
Ha bemegyek a program filesba és ki akarom törölni akkor azt mondja hogy nem lehet, ha programok telepítése és törlése izébe meek bele akkor ott meg nincs.És leakarom törölni mert percenként irogat ien [auto_cenzúra] és semmit nem lehet rendesen csinálni.Lécci!

Imgburn újabb verziója,vagy az isobuster például.Az utóbbival szerkesztheted is.Perrero írta:1 kérdés... megint...
ha anno töltöttem egy iso file-t amiből Neroval telepitő dvd-t csináltam, akkor mivel tudok iso-t csinálni belőleAshampoovan csak egy pár kilobyte-st tudtam összehozni...
köszi

-
- Eurobarca Staff
Na aki tud nekem segíteni, az meghívhat egy sörre.
Szóval videó letöltésében kéne segíteni.
Amit tudok, semmilyen, hangsúlyozom semmilyen normális úton módon nem lehet letölteni, amit lehet már megpróbáltam.
Amire jutottam: van egy elérési útvonalam: [url=mms://82.223.164.55/lnfs.com.es.resumen/arm-bar.wmv#0;1,000;0;0;1:2;31:2]EZ[/url]
ha erre rákattintok elindítja media playerben, illetve az ideiglenes internet fájlok között van egy .dat kiterjesztésű fájlom típus megnevezésnél "Video CD Film" szerepel. Érzem, hogy nem vagyok messze a megoldástól.
Remélem valaki tud segíteni.
hová fajul a világ, egy nyamvadt videó kifog rajtam, szégyellem is magam.
No azért ám, megoldottam.
Szóval videó letöltésében kéne segíteni.
Amit tudok, semmilyen, hangsúlyozom semmilyen normális úton módon nem lehet letölteni, amit lehet már megpróbáltam.
Amire jutottam: van egy elérési útvonalam: [url=mms://82.223.164.55/lnfs.com.es.resumen/arm-bar.wmv#0;1,000;0;0;1:2;31:2]EZ[/url]
ha erre rákattintok elindítja media playerben, illetve az ideiglenes internet fájlok között van egy .dat kiterjesztésű fájlom típus megnevezésnél "Video CD Film" szerepel. Érzem, hogy nem vagyok messze a megoldástól.
Remélem valaki tud segíteni.
hová fajul a világ, egy nyamvadt videó kifog rajtam, szégyellem is magam.
No azért ám, megoldottam.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Semmit sem találtam..de van ez a program ami rendszerdiagnosztikával foglalkozik. Ez kiírja az alaplap típusát,gyártót,és ad egy linket a bios frissítéshez. EverestPerrero írta:kellene 1 BIOS frissités, de nem találom sehol, ha vki belinkelni annak megköszönöm
BIOS verzió 24KT55AUS
Alaplap neve IBM 830521G
azonositora <DMI>-t ir

- Fernando
- Llegenda del Barça
Olyat nemtudsz véletlen, vagy valaki más, ahol régebbi Barca mezeket lehetne rendelni?kompalor írta:Itt is lehet mezt rendelni. Ráadásul most májusi akció van: http://www.sportruhazat.extra.hu/news.php
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Itt is lehet mezt rendelni. Ráadásul most májusi akció van: http://www.sportruhazat.extra.hu/news.php
- Fernando
- Llegenda del Barça
www.lionsport.hualbicelesteX írta:Szevasztok!Valaki feltett egy linket ahonnan lehet mezeket rendelni!Erre lenne szükségem köszi!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- albicelesteX
- A Vadász
Szevasztok!Valaki feltett egy linket ahonnan lehet mezeket rendelni!Erre lenne szükségem köszi!

- Fernando
- Llegenda del Barça
Biztos senki?Fernando írta:Nekem nagy szükségem lenne elfogadható minőségben egykét koncert felvételre:
Blink 182, Boxcar Racer
eme együttesek koncertjeit nem találom sehol, főleg az első a Blink érdekelne nagyon. (Torrent)
Előre is köszi!

Már a fizetőssel is kibékülnék...
- Andris
- Adminisztrátor
Köszi fiúk, nemsoká át is nézegetem őket. 
Zsu a cukrászcsaj?
MOst lehet hülyeséget beszélek má, de mintha vmi derengne..

Zsu a cukrászcsaj?

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Próbáldd meg az Aztéknál,vagy a Jancsi & Juliskánál. A legfinomabbak persze nem cukormentesek..lionelmessi19 írta:Nah fiúk-lányok, egy kis segítséget szeretnék kérni...![]()
Szeretnék meglepni egy cukorbeteg csajt valami diabetikus dologgal, de valami nagyon különleges és ritka és nemtom milyen 'édességg' szerűséggel.
Jobban nemmegy jelenleg a behatárolás...
Előre is köszi, ha valakinek véletlen lenne tippje ilyen dologra...

- Andris
- Adminisztrátor
Nah fiúk-lányok, egy kis segítséget szeretnék kérni...
Szeretnék meglepni egy cukorbeteg csajt valami diabetikus dologgal, de valami nagyon különleges és ritka és nemtom milyen 'édességg' szerűséggel.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Pocsa11
- Jugador del Barça
Szép napot!
Tehát abban kéne egy kis segítség, hogy tudok videóklippet készíteni. Pl.: egy programot ha tudnátok ajánlani, meg egy kis leírást hozzá.
Előre is köszi.
Szerk:
Összefoglaló: http://www.troodi.com/media/5926/Barcel ... ighlights/
Tehát abban kéne egy kis segítség, hogy tudok videóklippet készíteni. Pl.: egy programot ha tudnátok ajánlani, meg egy kis leírást hozzá.
Előre is köszi.
Szerk:
Összefoglaló: http://www.troodi.com/media/5926/Barcel ... ighlights/
- horvimate9
- Barça B
- Kapcsolat:
A BARCA-VALENCIA meccs összefoglalóját hol dudnám megnézni?
Campeones 2009