Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szövegkörnyezettől függ,hogy pontosan mit jelent,de szerintem meleg takarót..bár ez csak egy tipp.Marci írta:Meg tudná mondani nekem valaki, hogy mit jelent az pontosan, hogy thermal envelope?
http://www.youtube.com/watch?v=igStRxvjEbErobertfcb írta:Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy hol lehet fellelni a Ja som campions c. szám dalszövegét? Már mindenütt kerestem, de nem találtam![]()
Előre is köszi!
Én a keepvid.com-ot használom, amit még Enrique barátunk ajánlott.Zsolti írta:http://youtubedownload.altervista.org/Ronaldinho&Barca írta:Nem tudtok ajánlani vmi progit ami letölti a youtube-s videókat?
Köszönöm szépen!Zsolti írta:http://youtubedownload.altervista.org/Ronaldinho&Barca írta:Nem tudtok ajánlani vmi progit ami letölti a youtube-s videókat?
http://youtubedownload.altervista.org/Ronaldinho&Barca írta:Nem tudtok ajánlani vmi progit ami letölti a youtube-s videókat?
PIXresizer...Messa írta:Azt szeretném megkérdezni, hogy képet mivel tudok méretre igazítani? Mert van Microsoft Office Picture Managerem, de azzal nem lehet akkorát amekkorát én akarok. Ja, és mekkora lehet a banner?
Köszi szépen, megpróbálom!Fricy78 írta:Próbáltad már a CCleaner programmal eltávolítani. Az ilyen akaratos kis programokat ezzel el lehet távolítani.Demonhunter írta:Van egy progi a gépemen az a neve hogy AntiSpywareMaster és nem tom hogy hogy került a gépre...![]()
![]()
Ha bemegyek a program filesba és ki akarom törölni akkor azt mondja hogy nem lehet, ha programok telepítése és törlése izébe meek bele akkor ott meg nincs.És leakarom törölni mert percenként irogat ien [auto_cenzúra] és semmit nem lehet rendesen csinálni.Lécci!
Köszi a segítséget akkor most már azon tevékenykedek hogy megszerezzem a Football Managert!Fricy78 írta:Játszottam már a fifa managerrel is, de nekem jobban bejött a football manager. Bár egy kukkot sem tudok angolul, mégis a championship manager 2008-al játszok, és angol tudás nélkül is simán megy. Ezek a játékok egy kaptafára készülnek, így nem kell túl nagy tudás hozzá. Amennyiben részletes beállításokat és edzéseket is akarsz, lehet jobb a football manager, mert legalább ahoz van magyarosítás is és lehet benne akár magyar bajnokságot is játszani.Varatrix írta:Akkor érdemesebb játszani inkább a Football MAnagerrel?
Játszottam már a fifa managerrel is, de nekem jobban bejött a football manager. Bár egy kukkot sem tudok angolul, mégis a championship manager 2008-al játszok, és angol tudás nélkül is simán megy. Ezek a játékok egy kaptafára készülnek, így nem kell túl nagy tudás hozzá. Amennyiben részletes beállításokat és edzéseket is akarsz, lehet jobb a football manager, mert legalább ahoz van magyarosítás is és lehet benne akár magyar bajnokságot is játszani.Varatrix írta:Akkor érdemesebb játszani inkább a Football MAnagerrel?
Próbáltad már a CCleaner programmal eltávolítani. Az ilyen akaratos kis programokat ezzel el lehet távolítani.Demonhunter írta:Van egy progi a gépemen az a neve hogy AntiSpywareMaster és nem tom hogy hogy került a gépre...![]()
![]()
Ha bemegyek a program filesba és ki akarom törölni akkor azt mondja hogy nem lehet, ha programok telepítése és törlése izébe meek bele akkor ott meg nincs.És leakarom törölni mert percenként irogat ien [auto_cenzúra] és semmit nem lehet rendesen csinálni.Lécci!
Az a helyzet hogy ez a neve ellenére nem távolítja el a kémprogramokat,mivel ő maga az..A Slither féle link azt mondja el hogyan kell "kézzel" eltávolítani,kiemelve hogy ha nem vagy benne járatos akkor ne kezdj bele! Ha van a gépeden Nod32 azzal letudod szedni(vagy is ha lenne nem tudott volna települni) tölts le egy 30 napos próba verziót és frissítés után próbáld kiírtani,lehet hogy csak csökkentett módban fog menni.Demonhunter írta:Köszi de hiába tanulok angolt 7 éve nem értem![]()
De még lennének problémák:ha rákattintokk a talált vírusok törlésére akkor belép az internetbe és megakarja velem vetetni+ a parancsikonját mindig törlöm az asztalról de a következő bekapcsnál újra ott van