Zenét, képeket, scrpteket stb. Én legalábbis ezeket szoktam minden probléma nélkül.André T. írta:Esetleg valaki???

UI: Elég csak egyszer beírnod, ha szeretnél valamit.

Zenét, képeket, scrpteket stb. Én legalábbis ezeket szoktam minden probléma nélkül.André T. írta:Esetleg valaki???
Valszeg a képet tároló szerverrel van a gond.MLaci írta:Nem tudom, hogy jó helyre írom-e, ha nem akkor bocs. Vki meg tudná mondani, miért van az, hogy az aláírásomnál néha megjeleníti a képet amit belinkeltem, néha nem?Előre is kösz!
Ez szerintem marha jól néz ki pl:Dave87 írta:Szeretnék venni egy Nesta mezt, de neten sehol nem találtam.
Pontosabban csak Milan-os szerelésen, az meg ugye...
Kicsit rossz, mert már visszavonult a válogatottságtól és az új garnitúrák között nincs már ilyen.![]()
Tehát ha valaki tud segíteni, hol tudnék venni / rendelni 13-as olasz Nesta mezt, az jelezze kérem.
Köszönöm előre is!
Nah akkor az én tudásom eddig tartott szólok hawernak ő majd megoldja nekem de köszi a segítséget megmutatom neki azért hogy te hogy csinálnád aztán majd irok hogy mi van.Aprieto írta:Csökkentett mód, netkábel kihúz, spyware irtás (Spyware Doctor), vírusirtás (Avast). -> ujraindít -> Temp mappa, gyorsítótár ürítése -> jó esetben örül, rossz esetben meghalt a rendszer és újrahúzás.
hmm lehet hogy egy formázás jót tenne a rendszernek!Chris0527 írta:Help MEEEEE pls...nem tudjátok mi lehet a probléma mozillával akkor ha álandóan mikor bekapcsolom kiirja hogy hibát észlel és leáll és elküldi a hibajelentést a gyártónak...már kétszer ujraraktam és ugyan úgy csinálja. Explorer nagyon lassú nekem nem tom mér' operát probáltam az meg nem ohzza be az oldalakat nem is gondolkodik.Ha vki vmit tud ebben a témában az írjon létszi'. Ja és most jut eszembe mikor bekapcsolom a gépet akkor kiír olyat hogy helyezze be a lemezt és a windows-ra utal ez mért van lehet a kettőnek egymáshoz vmi köze?