Emlékezz a titánokraFtcSikiHun írta:Tudnátok nekem sportos filmeket mondani, amelyek vannak magyar szinkronnal és nem box, és le lehet szedni ncorerólAmiket már láttam:
Ez az egyik kedvenc....Dráma de nagyon jó!
Am a Gól három is elmegy

Emlékezz a titánokraFtcSikiHun írta:Tudnátok nekem sportos filmeket mondani, amelyek vannak magyar szinkronnal és nem box, és le lehet szedni ncorerólAmiket már láttam:
A Harcosok klubját hagyd utoljára, mert ha betalál nálad, talán napokig nem lesz kedved filmet nézni. Meg hát annyi mondanivalója van, hogy órákat agyalsz még rajta...bence-barca írta:Srácok van 3 film, amit meg kéne néznem, de nem tudom melyikkel kezdjem.
Íme a jelöltek:
Nagymenők
Harcosok klubbja
A sebhelyesarcú
Szerintetek melyikkel kezdjem?
én a középsővel kezdenémbence-barca írta:Srácok van 3 film, amit meg kéne néznem, de nem tudom melyikkel kezdjem.
Íme a jelöltek:
Nagymenők
Harcosok klubbja
A sebhelyesarcú
Szerintetek melyikkel kezdjem?
Akkor még nem láttad a 2 legjobbat: Scorsese: Raging Bull + Eastwood: Million Dollar Baby. Mindkettő erősen ajánlott bokszfilm, szerintem már hallottál is róluk.FtcSikiHun írta:Tudnátok nekem sportos filmeket mondani, amelyek vannak magyar szinkronnal és nem box, és le lehet szedni ncorerólAmiket már láttam:...
Mert az MTV így adje le,hogy miért azt nem tudom. A weboldalukon meg úgy írják,hogy 6,7,8... pedig nem.Varatrix írta:BMS ből am miért 9, 11, 6 a sorrend Ncore-n ?
Ez feltűnt? Bezzeg azon nem hogy nincs hónaljkutya viszont szilikonmell az van?lui1698 írta:Hát nem is tudom. Az én problémám ott kezdődik, hogy a főszereplő pofáját nem tudom elviselni.Sanama írta:Spartacus 1-2 rész kicist unalmas, de a 3-4.től nem fogsz tudni leállni vele.Meg a cgi-s cuccok se fognak meg. Sztem néhol már-már b-kategóriás szintűek.
Az orrba szájba lassításokról meg a 2 percenkénti szexjelenetekről ne is beszéljünk. Ha dugást akarok nézni akkor más kategóriájú filmet nézek.
Kap még egy lehetőséget, nézek még 1-2 részt, de sok jót nem jósolok.
Majd a Breaking Bad hátha.
Ja, meg Spartacus-hoz még: mi a f*szt keres a nőn harisnya? He?
A Polippal én is hasonlóan voltam, jó sorozat volt, nekem a zenéje maradt meg leginkább http://www.youtube.com/watch?v=VHqONjAsWmM. Elkezdtem újranézni pár éve de már nem volt türelmem/időm hozzá.El fanático írta: ...
Tudod mit néznék még meg? A Polip-ot... Olyan 10 éves lehettem, amikor adták este 10 óra után és anyum nem engedte nézni / ahogy a Twin Peaks-et sem/ mert kicsiknek nem való...
A Twin Peaks-et azóta többször is láttam, de a Polip-ot még nem, ilyen maffiás krimi, ha jól emlékszem...
...
Azthiszem volt még utána is egy szezon.Bob_Marley írta: ...
Egy fal előtt lövik le már nem Cattanit, hanem valami ballonkabátos csókát
...
Poliphoz ha van valami link én is szívesen látnám (majd melóhelyen sutyiba nézném Laughing )
Áááá ezekhez speciel én is hozzátudok szólni, szintúgy meghatározó sorozatok voltak, még a MacGyvert is idevenném!Twin Peaks nekem az egyik legnagyobb kedvencem volt, emlékszem, azt hittem, hogy egy film, lement az első rész, s ott ragadtam, mert hát Ki ölte meg Laura PalmertEl fanático írta:
Magnum!!! - nagyon szeretem ezt a sorozatot, ahányszor ismétlik, mindig nézem![]()
leszedve az egész sorozat, nemrég kezdtem előrőlOzsi
A Columbo vasárnap délutánonként megy a Viasat3-on...
ezt is
A Dallas meg általános iskolás korom nagy sorozata, péntek esténként volt, de aztán adták péntek délelőtt is, mi meg a suliban szünetben mindig bekapcsoltuk a fekete-fehér ősöreg TV-t , valaki meg őrködött a ajtóban, mert ha a tanárok meglátták, hogy bekapcsoltuk, a legkevesebb a jó nagy leb.szás volt, amit kapni lehetett
A Knight Rider még 12 éves koromban szórakoztatott, de ma már nem bírom megnézni, sem a Baywatch-ot...
A Miért éppen Alaszka? -t is bírom, néztem is az ismétlést tavaly szintén a Viasat3 adta, a Fleischman doki-t alakító színész játsza a Gyilkos számokban Don Eppes nyomozót
ezt is
Tudod mit néznék még meg? A Polip-ot... Olyan 10 éves lehettem, amikor adták este 10 óra után és anyum nem engedte nézni / ahogy a Twin Peaks-et sem/ mert kicsiknek nem való...
A Twin Peaks-et azóta többször is láttam, de a Polip-ot még nem, ilyen maffiás krimi, ha jól emlékszem...
hm, ezt is néztem ,és szerettem anno, beszerezzük...Ozsi
a legjobb sorozatok egyike, amit néztem. pontosan arról szól, ami akkoriban történhetett. gyilok, kefe és intrika.lui1698 írta:Hát nem is tudom. Az én problémám ott kezdődik, hogy a főszereplő pofáját nem tudom elviselni.Sanama írta:Spartacus 1-2 rész kicist unalmas, de a 3-4.től nem fogsz tudni leállni vele.Meg a cgi-s cuccok se fognak meg. Sztem néhol már-már b-kategóriás szintűek.
Az orrba szájba lassításokról meg a 2 percenkénti szexjelenetekről ne is beszéljünk. Ha dugást akarok nézni akkor más kategóriájú filmet nézek.
Kap még egy lehetőséget, nézek még 1-2 részt, de sok jót nem jósolok.
Majd a Breaking Bad hátha.
Ja, meg Spartacus-hoz még: mi a f*szt keres a nőn harisnya? He?
Magnum!!! - nagyon szeretem ezt a sorozatot, ahányszor ismétlik, mindig nézemozsimiki írta: persze lehet valakinek meg a régi sorozatok nem tetszenek, mint pl Columbo,Magnum,Dallas,Knight Rider,Miért éppen Alaszka, mert én meg ezekért vok oda a mai napig:D persze a mostani filmeket,sorozatokat is szeretem és követem.
szóval ízlések és pofonok
biztos vannak itt is sokan még.soadroli írta:Csak én égek kiszabottul Harry Potter lázban?![]()
Szerintem nem vártam még ennyire filmet, mint ezt![]()
Elvileg a harci jelenetek a Gűrűk Uránál is jobbak lesznek (bár ezt azért nem hiszem).
Itt csak én vagyok Potterfan?
Hát nem is tudom. Az én problémám ott kezdődik, hogy a főszereplő pofáját nem tudom elviselni.Sanama írta:Spartacus 1-2 rész kicist unalmas, de a 3-4.től nem fogsz tudni leállni vele.
Szerintem meg sokkal jobb lett mint a 6.Sanama írta: Hát a 7/1.rész szerintem borzasztóan gyenge film lett, kb. mint a 6os.
Viszont tuti megnézem a második részt, már csak a csatajelenetek miatt is![]()
Hát a 7/1.rész szerintem borzasztóan gyenge film lett, kb. mint a 6os.soadroli írta:Olvastam az első hatot.messideco írta:Én szeretem, könyvben. A hatodik rész nagyon gyengére sikerült, így a hetedik első részét sem néztem meg. Majd egyszer talán.
Te olvastad vagy csak filmben nézted?
Szerintem pótold a hetediket. Ez nagyon jól sikerült
Ráadásul a 6. rész előtt sem beszélhettünk teljesen filmtörténeti remekművekről, sztem semmit nem tudtak hozzátenni a könyvhöz, inkább csak elvennimessideco írta:Én szeretem, könyvben. A hatodik rész nagyon gyengére sikerült, így a hetedik első részét sem néztem meg. Majd egyszer talán.
Olvastam az első hatot.messideco írta:Én szeretem, könyvben. A hatodik rész nagyon gyengére sikerült, így a hetedik első részét sem néztem meg. Majd egyszer talán.
Te olvastad vagy csak filmben nézted?