Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Varatrix
Director del Fútbol

2011.07.12. 13:30:14

FtcSikiHun írta:Tudnátok nekem sportos filmeket mondani, amelyek vannak magyar szinkronnal és nem box, és le lehet szedni ncoreról :lol: Amiket már láttam:
Emlékezz a titánokra
Ez az egyik kedvenc....Dráma de nagyon jó!

Am a Gól három is elmegy :roll:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
fcb4ever
Jugador d'estrella

2011.07.12. 13:20:06

bence-barca írta:Srácok van 3 film, amit meg kéne néznem, de nem tudom melyikkel kezdjem.
Íme a jelöltek:
Nagymenők
Harcosok klubbja
A sebhelyesarcú

Szerintetek melyikkel kezdjem? :)
A Harcosok klubját hagyd utoljára, mert ha betalál nálad, talán napokig nem lesz kedved filmet nézni. Meg hát annyi mondanivalója van, hogy órákat agyalsz még rajta...
(bár nálam a másik kettő, mint film magasabb szintet képvisel)
Més que un club.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.07.12. 13:17:33

bence-barca írta:Srácok van 3 film, amit meg kéne néznem, de nem tudom melyikkel kezdjem.
Íme a jelöltek:
Nagymenők
Harcosok klubbja
A sebhelyesarcú

én a középsővel kezdeném ;)
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.07.12. 13:08:08

Srácok van 3 film, amit meg kéne néznem, de nem tudom melyikkel kezdjem.
Íme a jelöltek:
Nagymenők
Harcosok klubbja
A sebhelyesarcú

fcb4ever
Jugador d'estrella

2011.07.12. 13:02:24

FtcSikiHun írta:Tudnátok nekem sportos filmeket mondani, amelyek vannak magyar szinkronnal és nem box, és le lehet szedni ncoreról :lol: Amiket már láttam:...
Akkor még nem láttad a 2 legjobbat: Scorsese: Raging Bull + Eastwood: Million Dollar Baby. Mindkettő erősen ajánlott bokszfilm, szerintem már hallottál is róluk.

szerkesztés: eszembe jutott még a Baseball álmok meg a Minden héten háború is, azok se rosszak :D
Més que un club.
szajko
Director del Fútbol

2011.07.12. 12:46:15

Varatrix írta:BMS ből am miért 9, 11, 6 a sorrend Ncore-n ?
Mert az MTV így adje le,hogy miért azt nem tudom. A weboldalukon meg úgy írják,hogy 6,7,8... pedig nem. :roll:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.12. 12:38:59

A játék ördöge
Már többször beírtam, de akkor ezek szerint csak nekem tetszik :lol:
Denzel, s Ray Allen elég indok a megnézéshez :wink:

Meg nem láttam a listádon a Blind Side című filmet, szlengesen szólva ajánlós :lol:
Kép
Kép
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.07.12. 12:25:26

ha a szkander sportnak számít, akkor a Túl a csúcson szilveszteri szalonnával :D
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.07.12. 12:22:56

Tudnátok nekem sportos filmeket mondani, amelyek vannak magyar szinkronnal és nem box, és le lehet szedni ncoreról :lol: Amiket már láttam:

Gól 1,2
Micsoda srác ez a lány
Menekülés a győzelembe
Csavard be mint Beckham
Két félidő a pokolban
Csontdaráló
Lúzer SC
Kidobós: Sok flúg disznót győz
Zsákolj ha tudsz
Carter edző
Csak az a foci
Csajok,foci,buli
A szív bajnokai
Rocky
Csoda a jégen
Csapatcsere
Gépállat SC
Vizesnyolcas
Üsd, vágd, focizzál
Focianyu
Nacho Libre
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.07.12. 10:05:41

lui1698 írta:
Sanama írta:Spartacus 1-2 rész kicist unalmas, de a 3-4.től nem fogsz tudni leállni vele.
Hát nem is tudom. Az én problémám ott kezdődik, hogy a főszereplő pofáját nem tudom elviselni. :) Meg a cgi-s cuccok se fognak meg. Sztem néhol már-már b-kategóriás szintűek.
Az orrba szájba lassításokról meg a 2 percenkénti szexjelenetekről ne is beszéljünk. Ha dugást akarok nézni akkor más kategóriájú filmet nézek.
Kap még egy lehetőséget, nézek még 1-2 részt, de sok jót nem jósolok.
Majd a Breaking Bad hátha.

Ja, meg Spartacus-hoz még: mi a f*szt keres a nőn harisnya? He? :lol:
Ez feltűnt? Bezzeg azon nem hogy nincs hónaljkutya viszont szilikonmell az van? :lol:

Amúgy én 5-ször álltam neki csak az első résznek. Unalmas volt, semmi potenciált nem láttam benne, voltak benne érdektelen jelenetek, szereplők. A következő két rész valamelyest jobb, úgy voltam vele, hogy nem lehet annyira rossz, ilyen ratingekkel. Aztán akkora sorozat kerekedett ki belőle hogy ihajcsuhaj.

Ha időd engedi folytathatod, de ha csak egyre akkor Breaking bad.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Guardiola
Capitá del Barça

2011.07.12. 09:34:49

El fanático írta: ...
Tudod mit néznék még meg? A Polip-ot... Olyan 10 éves lehettem, amikor adták este 10 óra után és anyum nem engedte nézni / ahogy a Twin Peaks-et sem/ mert kicsiknek nem való...
A Twin Peaks-et azóta többször is láttam, de a Polip-ot még nem, ilyen maffiás krimi, ha jól emlékszem...
...
A Polippal én is hasonlóan voltam, jó sorozat volt, nekem a zenéje maradt meg leginkább http://www.youtube.com/watch?v=VHqONjAsWmM. Elkezdtem újranézni pár éve de már nem volt türelmem/időm hozzá.

Itt elvileg fent is van egy része...
Bob_Marley írta: ...
Egy fal előtt lövik le már nem Cattanit, hanem valami ballonkabátos csókát
...
Poliphoz ha van valami link én is szívesen látnám (majd melóhelyen sutyiba nézném Laughing )
Azthiszem volt még utána is egy szezon. :)
(fenti link egy próbát megér .))
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.12. 08:23:34

El fanático írta:
Magnum!!! - nagyon szeretem ezt a sorozatot, ahányszor ismétlik, mindig nézem :)

leszedve az egész sorozat, nemrég kezdtem előről :D Ozsi

A Columbo vasárnap délutánonként megy a Viasat3-on...

ezt is :D

A Dallas meg általános iskolás korom nagy sorozata, péntek esténként volt, de aztán adták péntek délelőtt is, mi meg a suliban szünetben mindig bekapcsoltuk a fekete-fehér ősöreg TV-t , valaki meg őrködött a ajtóban, mert ha a tanárok meglátták, hogy bekapcsoltuk, a legkevesebb a jó nagy leb.szás volt, amit kapni lehetett :P

A Knight Rider még 12 éves koromban szórakoztatott, de ma már nem bírom megnézni, sem a Baywatch-ot...

A Miért éppen Alaszka? -t is bírom, néztem is az ismétlést tavaly szintén a Viasat3 adta, a Fleischman doki-t alakító színész játsza a Gyilkos számokban Don Eppes nyomozót :)

Tudod mit néznék még meg? A Polip-ot... Olyan 10 éves lehettem, amikor adták este 10 óra után és anyum nem engedte nézni / ahogy a Twin Peaks-et sem/ mert kicsiknek nem való...
A Twin Peaks-et azóta többször is láttam, de a Polip-ot még nem, ilyen maffiás krimi, ha jól emlékszem...

hm, ezt is néztem ,és szerettem anno, beszerezzük...Ozsi
Áááá ezekhez speciel én is hozzátudok szólni, szintúgy meghatározó sorozatok voltak, még a MacGyvert is idevenném!Twin Peaks nekem az egyik legnagyobb kedvencem volt, emlékszem, azt hittem, hogy egy film, lement az első rész, s ott ragadtam, mert hát Ki ölte meg Laura Palmert :lol: Polip is nagy volt, azt is játszották egy időben a Viasaton!A jó öreg Cattani felügyelő, nagyon jó visszagondolni rájuk!Utolsó rész még mindig előttem van (legalábbis azt hiszem utolsó rész :lol: )!Egy fal előtt lövik le már nem Cattanit, hanem valami ballonkabátos csókát

Magnumban meg egyértelműen a csoki helikopteres a legnagyobb szereplő :lol: Zeusz Apolló hozzám, múltkor egyébként láttam egy kísértetiesen hasonló figurát a metron mint Higgins :lol:

Poliphoz ha van valami link én is szívesen látnám (majd melóhelyen sutyiba nézném :lol: )
Kép
Kép
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2011.07.11. 23:01:46

Boszorkányvadászat 10/5
Épphogy végig bírtam nézni. Nem értem Nicolas Cage, miért adja a nevét egy ilyen gyatra filmhez.

Kecskebűvölők 10/7
Egyszer szórakoztató. Főleg mikor Ewan Mcgregor a Jedikről beszél. :D

BMS ből am miért 9, 11, 6 a sorrend Ncore-n ?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2011.07.11. 22:59:25

lui1698 írta:
Sanama írta:Spartacus 1-2 rész kicist unalmas, de a 3-4.től nem fogsz tudni leállni vele.
Hát nem is tudom. Az én problémám ott kezdődik, hogy a főszereplő pofáját nem tudom elviselni. :) Meg a cgi-s cuccok se fognak meg. Sztem néhol már-már b-kategóriás szintűek.
Az orrba szájba lassításokról meg a 2 percenkénti szexjelenetekről ne is beszéljünk. Ha dugást akarok nézni akkor más kategóriájú filmet nézek.

a legjobb sorozatok egyike, amit néztem. pontosan arról szól, ami akkoriban történhetett. gyilok, kefe és intrika.
sjd
Llegenda del Barça

2011.07.11. 22:53:20

Lincoln Lawyer

Jó film, bár nem okoz túl sok meglepetést, de a törvényszéki krimik között az egyik legjobb. Matthew McConaughey meg a sok béna romantikus filmjéhez képest nagyon nagyot alakít
El fanático
Entrenador del Barça

2011.07.11. 21:57:21

ozsimiki írta: persze lehet valakinek meg a régi sorozatok nem tetszenek, mint pl Columbo,Magnum,Dallas,Knight Rider,Miért éppen Alaszka, mert én meg ezekért vok oda a mai napig:D persze a mostani filmeket,sorozatokat is szeretem és követem.

szóval ízlések és pofonok
Magnum!!! - nagyon szeretem ezt a sorozatot, ahányszor ismétlik, mindig nézem :)

leszedve az egész sorozat, nemrég kezdtem előről :D Ozsi

A Columbo vasárnap délutánonként megy a Viasat3-on...

A Dallas meg általános iskolás korom nagy sorozata, péntek esténként volt, de aztán adták péntek délelőtt is, mi meg a suliban szünetben mindig bekapcsoltuk a fekete-fehér ősöreg TV-t , valaki meg őrködött a ajtóban, mert ha a tanárok meglátták, hogy bekapcsoltuk, a legkevesebb a jó nagy leb.szás volt, amit kapni lehetett :P

A Knight Rider még 12 éves koromban szórakoztatott, de ma már nem bírom megnézni, sem a Baywatch-ot...

A Miért éppen Alaszka? -t is bírom, néztem is az ismétlést tavaly szintén a Viasat3 adta, a Fleischman doki-t alakító színész játsza a Gyilkos számokban Don Eppes nyomozót :)

hm, ezt is néztem ,és szerettem anno, beszerezzük...Ozsi
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.07.11. 18:06:45

Én pont a múltkor írtam, hogy fan lettem. Megnéztem a lemaradásomat (utolsó 4 részt) és tetszett. Az első 2 rész annyira, még nem jött be, mert az még tényleg mese volt, de aztán a sorozat átfordult horrorba. :lol: Na, viccet félretéve, nekem bejött. Könyvben egy betűt nem olvastam és nem is fogok, hiába jobb úgy. Nekem a filmek bőven elegek. :D

Más: http://www.youtube.com/watch?v=6e3R6F0zdr0 Ez a sorozat meg egyre kellemetlenebb. Megváltoztak a szabályok. :lol: Na, sebaj, azért ezt is megnézem moziba. :lol:

Még másabb más: Még 2 nap és Rescue me, 7. évad. 8) (Jó persze felirattal együtt, még kábé 5 nap, de akkor is. :D )
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.11. 17:43:58

soadroli írta:Csak én égek kiszabottul Harry Potter lázban? :oops:
Szerintem nem vártam még ennyire filmet, mint ezt :D
Elvileg a harci jelenetek a Gűrűk Uránál is jobbak lesznek (bár ezt azért nem hiszem).
Itt csak én vagyok Potterfan? :lol:
biztos vannak itt is sokan még.

én a kirázahidegapottertőléshasonlóktól tábort erősítem.

vhogy az ilyen meséket nem bírom, mert ez az. Nem köt le,hogy pár kis hülyegyerek, egy képzeletbeli világban miket ügyetlenkedik össze, meg varázsolgat nagyon izgalmas mód :D

persze lehet valakinek meg a régi sorozatok nem tetszenek, mint pl Columbo,Magnum,Dallas,Knight Rider,Miért éppen Alaszka, mert én meg ezekért vok oda a mai napig:D persze a mostani filmeket,sorozatokat is szeretem és követem.

szóval ízlések és pofonok
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lui1698
Llegenda del Barça

2011.07.11. 17:20:23

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
soadroli
Llegenda del Barça

2011.07.11. 17:18:55

Sanama írta: Hát a 7/1.rész szerintem borzasztóan gyenge film lett, kb. mint a 6os.
Viszont tuti megnézem a második részt, már csak a csatajelenetek miatt is :D
Szerintem meg sokkal jobb lett mint a 6.
Olvastam, hogy a 7/2 szinte nem is kapott rossz kritikát, és jobb lett mint a könyv :shock:
Ez azért biztató előjel :)
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2011.07.11. 17:11:08

soadroli írta:
messideco írta:Én szeretem, könyvben. A hatodik rész nagyon gyengére sikerült, így a hetedik első részét sem néztem meg. Majd egyszer talán.
Te olvastad vagy csak filmben nézted?
Olvastam az első hatot.
Szerintem pótold a hetediket. Ez nagyon jól sikerült :D
Hát a 7/1.rész szerintem borzasztóan gyenge film lett, kb. mint a 6os.
Viszont tuti megnézem a második részt, már csak a csatajelenetek miatt is :D
sjd
Llegenda del Barça

2011.07.11. 17:09:08

messideco írta:Én szeretem, könyvben. A hatodik rész nagyon gyengére sikerült, így a hetedik első részét sem néztem meg. Majd egyszer talán.
Ráadásul a 6. rész előtt sem beszélhettünk teljesen filmtörténeti remekművekről, sztem semmit nem tudtak hozzátenni a könyvhöz, inkább csak elvenni

Most a trailer alapján ez a rész látványosnak ígérkezik, sztem a Transformers3-nál kiderül úgyis, hogy mennyire tudom a tömény hülyeséget elviselni a látványért cserébe, és akkor eldől, hogy megnézem-e
soadroli
Llegenda del Barça

2011.07.11. 16:55:37

Olvastam az első hatot.
Szerintem pótold a hetediket. Ez nagyon jól sikerült :D
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.07.11. 16:51:42

Én szeretem, könyvben. A hatodik rész nagyon gyengére sikerült, így a hetedik első részét sem néztem meg. Majd egyszer talán.
Kép
"And my heart will leave you never."
soadroli
Llegenda del Barça

2011.07.11. 16:33:16

Csak én égek kiszabottul Harry Potter lázban? :oops:
Szerintem nem vártam még ennyire filmet, mint ezt :D
Elvileg a harci jelenetek a Gűrűk Uránál is jobbak lesznek (bár ezt azért nem hiszem).
Itt csak én vagyok Potterfan? :lol:
Kép
Válasz küldése