Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nincs garancia,de ilyen nagy szorzóknál érdemes a kombit játszani.S.Agüero írta: Azon gondolkoztam, végül nem mertem megtenni.
Szerinted jónak tűnik?
Azon gondolkoztam, végül nem mertem megtenni.csababarca írta:dobd rá még a real-psg D-t, és 3/2be nyomd meg.S.Agüero írta:Holnapra :
Gladbach - Juve H 3.30
PSV - Wolfsburg D 3.60
dobd rá még a real-psg D-t, és 3/2be nyomd meg.S.Agüero írta:Holnapra :
Gladbach - Juve H 3.30
PSV - Wolfsburg D 3.60
Bob_Marley írta: Ezen azért volt izgulni valód.Folyamatosan jöttünk vissza 5 pont környékére és -4 volt 2 perccel a vége előtt és labda volt a -2-re.......
Én a Bucksot simábbnak érzem, GSW-Memphis azért picit neccesnek gondolom, ha van csapat amelyik egyik pillanatról a másikra megtudja fékezni a rohangálós Warriorst akkor az a Memphis. Én is megtettem a GSW-t, de itt érzek bajt. Szoros meccs lehet akár még OT is.
Ezen azért volt izgulni valód.Ronaldinho&Barca írta:GSW és OKC hendivel nekem is megy ma.
Tegnap sikerült telibe találni a tutit: Toronto 1,33 szorzó , Magic (+8,5) Miami Heat (-4.5) illetve Spurst (-5,5) utóbbi 3 meccs mind-mind 1,9 szorzós volt, egész jó ébredtem ma hajnalban.
Egy sör lesz...van még meccs, de legnagyobb nyereményem lesz ezzel a szisztémával, beírom majd.Alcantara írta:Jónak tűnik a döntetlen szisztémás játék.
Már a második hétvégémen a Lille megjátszotta a döntetlenjét.
Nem tudom ki vetette itt fel a döntetlenes duplázóst, de köszönöm a tippet.
Én ezentúl csak vasárnapi meccset választok.visca el barca írta:és visszatértünk a jól bevált formuláhozelső meccs bukó
Unibetet próbáld meg.Z.Chris írta:Sziasztok!
Régebben felhagytam a mixezéssel és most a ti tippjeitek és kezdeményezésetek láttán megint belépnél bet365re, de Romániából nem engedi. Valami cselt nem tudtok ip titkosításra, vagy mit lehetne esetleg, tippek? Esetleg valami más jó fogadási oldalt tudtok ajánlani?
S.Agüero felvilágosított, úgyhogy most már tiszta. Sajnos valóban kevés az NBA és pénteki események voltak a tegnapiak is, plusz speciel tegnap egyik tippem sem jött.visca el barca írta:Bob, nem csak az újság alapján játszunk, mert ott egy fiorentina-frosinone meccsre van 3 féle fogadási lehetőség, a neten viszont általában MINDEN meccshez legalább 50 esemény van.
Beszálhatsz bármilyen NBA-vel, ha akarsz, de arra figyeljél, hogy legkorábbi kezdéséi dátum szombat 12:00, szóval elvileg csak szombat vagy vasárnap hajnali meccset hozhatsz
megnéztem a tippmix.hu-n, az nba ninvcs túlságosan eleresztve, minden meccshez 13 esemény van írva
pl egy LAC-SAC
https://bet.szerencsejatek.hu/tippmix/esemeny?id=27159" target="_blank
Na ezt nem tudtam, de hiszek neked. Tudom, hogy sokat változtattak rajta én az újságos verzióhoz vagyok szokva, bár azt se sűrűn csináltam.S.Agüero írta:Ami neten fent van, arra lehet fogadni a lottózóban. Az újságban nem minden van benne, de amit neten megtalálsz, meg tudod tenni ott, van hozzá egy 5 jegyű szám.
Ha hiszel nekem, ha nem.
Nem nagyon segítettél, de majd megnézem részletesebben is.S.Agüero írta:tippmix.huHol lehet megnézni mikor mik az újságos fogadások? Nem ismerem a tippmix oldalát sajnos.
Ott van minden.