Gareth Tello írta:Milyen könyveket szoktál olvasni?
(Ja, és természetesen üdv köreinkben, egy-egy aktív, normális tag mindig jól jön.

)
húha... Igazából mindenfélét.

A mostani lassan 3 éves projekt, hogy az úgymond kötelező alkotásokat pótoljam, konkrétan vezetek egy listát, hogy mik voltak már meg, olyan, mint Barney csajos listája.

Van rajta Bugess-től, Hásektől kezdve, Eco-n, Tolkienen, Rejtőn át Faulknerig szinte minden, de főleg szépirodalom.
Az abszolút kedvenc az a Márquez, Hrabal, Heller trió, tőlük egyszerűen minden jöhet, mindegyik zseniális, és nem is nagyon lehet letenni őket.

Ponyvából pedig a dos Santos regényeket olvastam eddig mindet, főleg a benne lévő érdekességek és infók miatt, mert azért valljuk meg, egy Márquez után nehéz elhinni, hogy ez a portugál csóka író.
Plusz rákattantam még a Dűne-sorozatra, szóval azt akarom kivégezni a közeljövőben. Az első 2 könyv nagyon bejött, a 3. már annyira nem tetszett, a 4-kel pedig a vizsgaidőszak végzett, de ha megint lesz életem, akkor tuti befejezem.
Aztán a GoT-ot tuti elolvasom, de ki tudja, mikor...
Írhatnám ezeket napestig.
Még azon is gondolkoztam anno, hogy indítok ilyen könyvismertető, olvasónapló-szerű blogot, de mint kiderült lusta vagyok hozzá.