Nem pókeres ugyan, de nagyon ajánlom 21-Las Vegas ostroma.Victor_Valdes írta:Valami pókerrel kapcsolatos filmet / filmeket nem tudnátok ajánlani? A Pókerarcokat láttam eddig.
Mozi & Filmek
- Varatrix
- Director del Fútbol
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Valami pókerrel kapcsolatos filmet / filmeket nem tudnátok ajánlani? A Pókerarcokat láttam eddig. 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Köszönet! Felirat ügyben esetleg ezt az oldalt tudom ajánlani: http://www.kgb-site.net/phpbb3/visca el barca írta:
ezek a most találhato legjobbak, nem tokeletes, de sokkal jobb mint a cam.
http://thepiratebay.org/torrent/6525047 ... iD-IMAGiNE
http://thepiratebay.org/torrent/6524048 ... .H264-CRYS
Regisztrálni kell, és nincs sajnos garancia, hogy találsz megfelelőt, de ha gondolod megpróbálhatod.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- visca el barca
- Presidente del Barça
ezek a most találhato legjobbak, nem tokeletes, de sokkal jobb mint a cam.Stalkyard írta:Én viszont az iránt érdeklődnék, hogy nem tud-e valaki normális letölthető változatot, ami nem kamerás.visca el barca írta:továbbra is érdeklodnék, tud e vki az x-men first classhoz feliratot. hihetetlen hogy honapok ota sehol semmihát mi van a felirat készito tarsadalommal?
http://thepiratebay.org/torrent/6525047 ... iD-IMAGiNE
http://thepiratebay.org/torrent/6524048 ... .H264-CRYS
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Én viszont az iránt érdeklődnék, hogy nem tud-e valaki normális letölthető változatot, ami nem kamerás.visca el barca írta:továbbra is érdeklodnék, tud e vki az x-men first classhoz feliratot. hihetetlen hogy honapok ota sehol semmihát mi van a felirat készito tarsadalommal?

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
ÉN sem találok,de miért nem nézed magyar hanggal? parádés a szinkron,rég láttam ilyen jól szinkronizált filmet.visca el barca írta:továbbra is érdeklodnék, tud e vki az x-men first classhoz feliratot. hihetetlen hogy honapok ota sehol semmihát mi van a felirat készito tarsadalommal?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- visca el barca
- Presidente del Barça
továbbra is érdeklodnék, tud e vki az x-men first classhoz feliratot. hihetetlen hogy honapok ota sehol semmi
hát mi van a felirat készito tarsadalommal?

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- lui1698
- Llegenda del Barça
Na bármennyire is lehúztam az első 1-2 rész után végül csak lezavartam a Spartacus-t.
Egész tűrhető lett már a vége felé, de azért azokat az értékeléseket amiket a kritikákban meg itt-ott olvastam "enyhén" túlzónak tartom.
Nálam 6,5/10.
Egész tűrhető lett már a vége felé, de azért azokat az értékeléseket amiket a kritikákban meg itt-ott olvastam "enyhén" túlzónak tartom.
Nálam 6,5/10.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ma megyek megnézni a HP7/2-t. Szóval a befejező részt.
NAgyon várom, olvastam kritikákat,pozitívakat kapott összességében.
Majd értekezek róla este.
NAgyon várom, olvastam kritikákat,pozitívakat kapott összességében.
Majd értekezek róla este.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ég a pofám, de az a helyet, hogy nekem még csak tegnap sikerült először megnéznem a Másnaposokat.
Hát ez eszméletlen film... Nem is tudok többet írni, mert sokkolt egynéhány jelenet.
A kedvencem a rendőrös rész volt, amikor a gyerekeknek mutatták be a sokkoló használatát.
Na meg az a film vége felé az ember azt hinné, hogy ezt már nem lehet überelni, és akkor benyomják azokat a fotókat a stáblistán...

A kedvencem a rendőrös rész volt, amikor a gyerekeknek mutatták be a sokkoló használatát.

- Deus
- Boixos Nois
Na megnéztem a Priest filmet
Annyi filmből lopkodták össze a jeleneteket hogy az már fáj... Mintha nem is a Priest filmet nézném, hanem különböző filmekből összevágott összefoglalót:
1. Blade Runner
2. Tron
3. Gyűrűk ura
4. Mad Max
5. Doom filmből a Pinky -t nyúlták le.
6. meg az a vonatos, de nem ugrik be hogy melyik filmből van
7. Equilibrium
8. ja és persze természetesen a Blade.
9. Star Wars
10. Da vinci kód, a Silas
és még sorolnám...
Szval az egész film alatt inkább játszottam azzal, hogy melyik jelenet melyik filmből van, mint a kvíz játék
Egyetlen pozitívum a Maggie Quigley. Nálam ő benne van a top csajok között.

Annyi filmből lopkodták össze a jeleneteket hogy az már fáj... Mintha nem is a Priest filmet nézném, hanem különböző filmekből összevágott összefoglalót:
1. Blade Runner
2. Tron
3. Gyűrűk ura
4. Mad Max
5. Doom filmből a Pinky -t nyúlták le.
6. meg az a vonatos, de nem ugrik be hogy melyik filmből van
7. Equilibrium
8. ja és persze természetesen a Blade.
9. Star Wars
10. Da vinci kód, a Silas

és még sorolnám...
Szval az egész film alatt inkább játszottam azzal, hogy melyik jelenet melyik filmből van, mint a kvíz játék

Egyetlen pozitívum a Maggie Quigley. Nálam ő benne van a top csajok között.

Közben befejeztem a Forráskód-ot. Iszonyatosan jó film, nekem legalábbis nagyon tetszett. Magát a forráskód rendszert nem értem teljesen tisztán, valamint a készítők rengetek kis ajtót nyitva hagytak, számtalan lehetséges magyarázatot felvonultatva. Többször nézős film mindenképpen, legalábbis én tuti megnézem még legalább egyszer. 9/10
- Deus
- Boixos Nois
Bizony, Statham nem szharozik a filmben, mindenkinek alaposan kioszt.Stalkyard írta: Más: most töltöm a Mestergyilkost ( The Mechanic ), vélemények? Egy pörgős, hamisítatlan akciófilmre számítok, közepesnél valamivel jobb sztorival. Reálisak a vágyaim?

Jó kis akció film, megéri egyszer megnézni

Itt vannak az első képek a Spartacus következő évadából 
http://insidetv.ew.com/2011/07/14/liam- ... cus-photo/

http://insidetv.ew.com/2011/07/14/liam- ... cus-photo/
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
Köszönöm szépen. Lesz miből válogatni.messideco írta: Válogass:
http://www.imdb.com/list/qWuJN-Sl49k/?s ... 5683833361

Más: most töltöm a Mestergyilkost ( The Mechanic ), vélemények? Egy pörgős, hamisítatlan akciófilmre számítok, közepesnél valamivel jobb sztorival. Reálisak a vágyaim?

Válogass:Stalkyard írta:Sziasztok!
Tudnátok jó filmeket ajánlani az elmúlt 2-3 évből? Akció, vígjáték, thriller, bármi jöhet. Előre is köszönöm.
http://www.imdb.com/list/qWuJN-Sl49k/?s ... 5683833361
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Na megvolt a Rescue me 7x01 (avagy 6x11, ahogy tetszik) Amerikában. Ma, már az AXN adja is magyarul 23:10-től. Nem semmi.
Én végig feliratosan néztem, úgyhogy megvárom a feliratot, de, ha valaki nézi és esetleg magyarul, annak szóltam.

Én végig feliratosan néztem, úgyhogy megvárom a feliratot, de, ha valaki nézi és esetleg magyarul, annak szóltam.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- Fernando
- Llegenda del Barça
Remélem most már tudok írni a fórumba. Tegnap akartam erre válaszolni, de csak kidobált a bejelentkező felületre.soadroli írta:Nyomás alatt (It's Kind of a Funny Story) c. filmről van valami vélemény![]()
Érdekel, mert dagadt Jézus játszik benne (Zach Galifianakis)
Szoal: Egy fél éve írtam róla, ne várj tőle csodát szerintem. Hálistennek nem is a dagadt marha a főszereplője, hanem egy fiatal srác. A sztori amúgy nem rossz.
Kill the Irishman:
Zseniális. Az eleje picit összecsapott ezért csak: 10/9.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Sziasztok!
Tudnátok jó filmeket ajánlani az elmúlt 2-3 évből? Akció, vígjáték, thriller, bármi jöhet. Előre is köszönöm.
Mások élete (Leben der anderen)
A németek bizony tudnak jó filmeket készíteni. Ez is az, de nagyon.
A témája az NDK utolsó évei egy nemzetbiztonsági alkalmazott, egy rebellis író és gyönyörű barátnője története által bemutatva.
A magyar ill. román kommunista hatalomról nagyon sokat hallottam/olvastam, de a németről fogalmam sem volt. Hát mit mondjak, az sem volt jobb, de a film nagyon jó korrajzot is ad egyben. Az még fokozta az elégedettségemet, hogy dráma a műfaja. Ajánlom mindenkinek
A németek bizony tudnak jó filmeket készíteni. Ez is az, de nagyon.
A témája az NDK utolsó évei egy nemzetbiztonsági alkalmazott, egy rebellis író és gyönyörű barátnője története által bemutatva.
A magyar ill. román kommunista hatalomról nagyon sokat hallottam/olvastam, de a németről fogalmam sem volt. Hát mit mondjak, az sem volt jobb, de a film nagyon jó korrajzot is ad egyben. Az még fokozta az elégedettségemet, hogy dráma a műfaja. Ajánlom mindenkinek

-
- Barça B
Nemrég feltettem egy kérdést,nem kaptam rá választ.Felteszem még egyszer,hátha nem kerüli el a figyelmetek.
Nos: Nemrég valaki belinkelt egy oldalt,ahol olyan színészek voltak összeszedve,akiket nagyon kevés ember ismer,de sokan ismerik azokat a "lények"-et,amiket alakítanak (mint pl. az Alien,Predator vagy c-3po..stb)
Nem tudná valaki belinkelni megint?
Szerk: megtaláltam 18 oldalnyi visszaolvasás után.
Nos: Nemrég valaki belinkelt egy oldalt,ahol olyan színészek voltak összeszedve,akiket nagyon kevés ember ismer,de sokan ismerik azokat a "lények"-et,amiket alakítanak (mint pl. az Alien,Predator vagy c-3po..stb)
Nem tudná valaki belinkelni megint?
Szerk: megtaláltam 18 oldalnyi visszaolvasás után.
Més que un Club||||
De láttam még anno...csak hát semmire nem emlékszek, és sztem nem a Sötét Lovaggal kellet volna kezdenibence-barca írta:Pontosan, akkor elég megnézni ezt a kettőtsoadroli írta: Nolan a Kezdődiket és a Sötét Lovagot csinálta tudtommal![]()
A régebbiek annyira nem érdekelnek. Akkor ez egy ilyen trilógia lesz, mert jövőre jön Batman 3?
Szóval elég ha megnézem ezt a kettőt, hogy értsem a 3mat?![]()
![]()
Mellesleg 1 kérdés: Még hogyhogy nem láttad a Sötét lovagot?!![]()
![]()
![]()
2. Ha meg megnézted egy rossz szót nem akarok hallani a Sötét lovagról!

De holnap mindkettőt meglesem

-
- Llegenda del Barça
Pontosan, akkor elég megnézni ezt a kettőtsoadroli írta: Nolan a Kezdődiket és a Sötét Lovagot csinálta tudtommal![]()
A régebbiek annyira nem érdekelnek. Akkor ez egy ilyen trilógia lesz, mert jövőre jön Batman 3?
Szóval elég ha megnézem ezt a kettőt, hogy értsem a 3mat?![]()

Mellesleg 1 kérdés: Még hogyhogy nem láttad a Sötét lovagot?!

2. Ha meg megnézted egy rossz szót nem akarok hallani a Sötét lovagról!