Mozi & Filmek
-
- Llegenda del Barça
Most komolyan erről beszéltek, h barátok közt? 

- albicelesteX
- A Vadász
Kíváncsi leszek,mert onnan nem lehet kijönni...De lehet majd úgy folytatódik,hogy Chuk Norris kihozza őket.

- lui1698
- Llegenda del Barça
Nem láttam már pár hónapja bk-t. Ez most egy felállás akar lenni? Mert akkor még egy kapus elférne. Vili bá'?FtcSikiHun írta:Kinga-Géza-Szabi
Juli-Attila
Miklós-Balázs

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Amúgy érdemes megnézni h milyen filmek vannak mondjuk a top20-ban...
Ilyen könnyed hülyeségek, családi dolgok és talán csak két igazán jó film....
Ilyen könnyed hülyeségek, családi dolgok és talán csak két igazán jó film....

Your village called. Their idiot is missing.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Én konkrétan szakadtamozsimiki írta: más, magasabb szint:
BK FOREVŐŐŐ! mekkora évadzáróejjj, nem lehet megunni ezt a sorozatot, óriási vígjáték, néha kis dráma előfordul, de a többinél, legyen az akció,vagy bármi, szakadás
jah, és ezthogyússzákmeg?mert megfogják

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2011.07.15. 21:32:14-kor.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Na várom a tippeket, hogyan folytatódik a Barátok Közt
Kinga-Géza-Szabi
Juli-Attila
Miklós-Balázs
Ha Miklós vagy Balázs meghal, én "kiszállok" a sorozatból

Kinga-Géza-Szabi
Juli-Attila
Miklós-Balázs
Ha Miklós vagy Balázs meghal, én "kiszállok" a sorozatból

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- blaugrana!?
- Barça B
adomcsababarca írta:Harry Potter és a Halál ereklyéi 2.rész.
Ma néztem meg. Nincsenek szavak.
Tökéletes,méltó megkoronázása az egész sorozatnak.
Nem tudok rosszat mondani,talán annyit,hogy "dekárhogyvégevan".
Aki teheti nézze meg,nem hiszem,hogy csalódni fog. Én még a hétvégén megnézem még egyszer moziban, mert annyira jó. Érdekes hogy gyerekként nem szerettem, aztán kb mire felnőtt lettem,addigra szerelmesedtem bele a sorozatba.![]()
A herceg meséje c. fejezet pedig a film csúcspontja,legmeghatóbb része.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Köszi mindenkinek!
más, magasabb szint:
BK FOREVŐŐŐ! mekkora évadzáró
ejjj, nem lehet megunni ezt a sorozatot, óriási vígjáték, néha kis dráma előfordul, de a többinél, legyen az akció,vagy bármi, szakadás 
jah, és ezthogyússzákmeg?
mert megfogják 
más, magasabb szint:
BK FOREVŐŐŐ! mekkora évadzáró

jah, és ezthogyússzákmeg?

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ugye az első témában Cameron a király, hisz a legtöbb pénzt az Avatar hozta, utána a Titanic jön. Plusz ugye a LOTR-trilógia, de itt egy fullos lista:ozsimiki írta: Top 10 legnagyobb bevételt hozó film érdekelne sorrendben,
érdekelne itt is egy top10es lista, hogy ki,milyen szerepéért,melyik filmért kapta a legtöbb gázsit.
http://www.imdb.com/boxoffice/alltimegr ... world-wide
Fizetések:
erről én sem tudok pontosat, mert ugye ez filmenként változik, de az ilyen nagy sztároknak van "minimálbérük": ha jól tudom, Will Smith a király és ilyen 20 misi körül keres filmenként (dollár, ugye).
De pl. Nicholson hatalmasat kaszált, amikor nem gázsiért, hanem részesedésért vállalta el a Batmant....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kurdt 2011.07.15. 21:27:23-kor.

http://www.youtube.com/watch?v=FcQT5kEb ... r_embedded
Ájj de várom már
mellesleg ehhez valaki csinálhatna feliratot

Ájj de várom már

mellesleg ehhez valaki csinálhatna feliratot

- lui1698
- Llegenda del Barça
Hát ja, annak a vége elég nagyon ütött. Összességében jobban szeretem a Harcosok Klubját, de befejezés az kőkemény.kurdt írta:másrészt, azért ahogy a Gépész befejeződik, az azért nem semmi...
Befejezésben kb veri a Harcosok klubját
És ne felejtsük el Bale-t se, hamár szóba került a film. Szerintem egyik legjobb alakítása volt, ehhez képest még jelölést sem kapott ha jól tudom.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Llegenda del Barça
Én egy ilyet találtam neked: http://www.imdb.com/boxoffice/alltimegrossozsimiki írta:Kurdt, majd ha ismét erre jársz,és lesz kis időd utánanézni, vagy esetleg tudod kapásból, lenne pár kérdésem
egyrészről:
Top 10 legnagyobb bevételt hozó film érdekelne sorrendben,

szerk.: bocsi csak most látom, h ez az USA top

tovább keresem akkor

szerk2 .:
http://www.imdb.com/boxoffice/alltimegr ... world-wide
Itt van!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
ozsimiki írta:
http://boxofficemojo.com/alltime/world/
én egy ilyet találtam,a most játszott filmek is benne vannak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Kurdt, majd ha ismét erre jársz,és lesz kis időd utánanézni, vagy esetleg tudod kapásból, lenne pár kérdésem 
egyrészről:
másrészről:
keveset tudok egy-egy színész fizetéséről, egy-egy filmért, pedig úgy tudom ezek sem titkosak, mint az sem,h mennyibe került a forgatás stb, ha rátalálnál, érdekelne itt is egy top10es lista, hogy ki,milyen szerepéért,melyik filmért kapta a legtöbb gázsit.
köszi előre is!
Pókeres:
Stallonéval a Nagy trükk, meg még van csomó kiírva,majd megnézem címüket.

egyrészről:
másrészről:
keveset tudok egy-egy színész fizetéséről, egy-egy filmért, pedig úgy tudom ezek sem titkosak, mint az sem,h mennyibe került a forgatás stb, ha rátalálnál, érdekelne itt is egy top10es lista, hogy ki,milyen szerepéért,melyik filmért kapta a legtöbb gázsit.
köszi előre is!
Pókeres:
Stallonéval a Nagy trükk, meg még van csomó kiírva,majd megnézem címüket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2011.07.15. 20:54:41-kor.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
csak én vagyok ilyen szőrszálhasogató, de amiről szó van az nem skizofrénia, sokkal inkább személyiségzavar; másrészt, azért ahogy a Gépész befejeződik, az azért nem semmi...bence-barca írta: Persze ezzel tisztában vagyok![]()
Erről csak is én tehetek, hogy nem hamarabb néztem meg és emiatt ez a film tűnik a sokadik ilyen próbálkozásnak, ami tudom nyilván nem igaz![]()
![]()
Amúgy ilyen kategóriába volt sorolandó nekem a Gépész ott is ugyanez vt a problémám, h skrizofén és emiatt nem tetszett olyannyira![]()
De ez most betalált!
Befejezésben kb veri a Harcosok klubját

-
- Llegenda del Barça
Persze ezzel tisztában vagyokFecooo írta:
nem lehet, h a harcosok klubja régebbi, mint a többi skizofréniával kapcsolatos film, amiket láttál?
ha így van, akkor nem ez a film a hibás, h a későbbiekben visszatért a téma... arról meg pláne nem, h csak most láttad és így ismétlésnek tűnik egy később készült film után

Erről csak is én tehetek, hogy nem hamarabb néztem meg és emiatt ez a film tűnik a sokadik ilyen próbálkozásnak, ami tudom nyilván nem igaz

Amúgy ilyen kategóriába volt sorolandó nekem a Gépész ott is ugyanez vt a problémám, h skrizofén és emiatt nem tetszett olyannyira

De ez most betalált!

nem lehet, h a harcosok klubja régebbi, mint a többi skizofréniával kapcsolatos film, amiket láttál?bence-barca írta:Na, most végeztem a Harcosok klubbjával!
Nagyon tetszett hiába 8.8 imdbn én valahogy kicsivel rosszabbra számítottam!
Amit előttem említettek, h Brad Pitt feltűnik egy pillanatra én is észrevettem és nekem is akkor esett le, hogy tényleg ott volt, amikor mondta, h így bevágja a jelenteket.
Viszont akármennyire is tetszett van egy másik oldala, ami meg nem tetszett. Ez pedig a skrizofén dolog. Nem azzal volt a bajom, h skrizofén, hanem, hogy már annyi ilyen filmet láttam, h engem ez a "megoldása" a dlogoknak zavar. Kövezzetek meg, de én ezt a skrizofén dolgot nem annyira szeretem a filmekben, pont azért, mert egyre többen van és van ahol nem is sül el jól. Szerencsére itt jól sül el ezért is tetszett annyira a film!
Nagyon tetszett a film én már régebben írtam saját véleményt a filmről, de erről most kellet.
Nem tudom még elhelyezni, h 9es v 10es -e az én skálámon, ehhez még el kell telnie egy kis időnek, hogy visszanézve is hogy értékelem a filmet.

ha így van, akkor nem ez a film a hibás, h a későbbiekben visszatért a téma... arról meg pláne nem, h csak most láttad és így ismétlésnek tűnik egy később készült film után

-
- Llegenda del Barça
Na, most végeztem a Harcosok klubbjával!
Amit előttem említettek, h Brad Pitt feltűnik egy pillanatra én is észrevettem és nekem is akkor esett le, hogy tényleg ott volt, amikor mondta, h így bevágja a jelenteket.
Viszont akármennyire is tetszett van egy másik oldala, ami meg nem tetszett. Ez pedig a skrizofén dolog. Nem azzal volt a bajom, h skrizofén, hanem, hogy már annyi ilyen filmet láttam, h engem ez a "megoldása" a dlogoknak zavar. Kövezzetek meg, de én ezt a skrizofén dolgot nem annyira szeretem a filmekben, pont azért, mert egyre többen van és van ahol nem is sül el jól. Szerencsére itt jól sül el ezért is tetszett annyira a film!
Nagyon tetszett a film én már régebben írtam saját véleményt a filmről, de erről most kellet.
Nem tudom még elhelyezni, h 9es v 10es -e az én skálámon, ehhez még el kell telnie egy kis időnek, hogy visszanézve is hogy értékelem a filmet.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Harry Potter és a Halál ereklyéi 2.rész.
Aki teheti nézze meg,nem hiszem,hogy csalódni fog. Én még a hétvégén megnézem még egyszer moziban, mert annyira jó. Érdekes hogy gyerekként nem szerettem, aztán kb mire felnőtt lettem,addigra szerelmesedtem bele a sorozatba.

Aki teheti nézze meg,nem hiszem,hogy csalódni fog. Én még a hétvégén megnézem még egyszer moziban, mert annyira jó. Érdekes hogy gyerekként nem szerettem, aztán kb mire felnőtt lettem,addigra szerelmesedtem bele a sorozatba.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- lui1698
- Llegenda del Barça
Amit én láttam pokeres filmet és még nem említették hirtelen most a Lucky You ugrik be.

Írta, hogy azt látta...amúgy annál jobb filmet sztem nem csináltak még pókerről.messideco írta:PÓKERARCOK(Rounders)
Ezt ajánlom a póker témában, de nagyon
Maverick.Victor_Valdes írta:Valami pókerrel kapcsolatos filmet / filmeket nem tudnátok ajánlani? A Pókerarcokat láttam eddig.
Humor, póker, Mel Gibson... nekem a kedvencek közt van.
- visca el barca
- Presidente del Barça
igen-igen én is ajanlom. kevin spacey egyszeruen nem tud rossz filmben játszaniVaratrix írta:Nem pókeres ugyan, de nagyon ajánlom 21-Las Vegas ostroma.Victor_Valdes írta:Valami pókerrel kapcsolatos filmet / filmeket nem tudnátok ajánlani? A Pókerarcokat láttam eddig.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...