Amúgy ez akkora hülyeség, hogy semmi különbség a magyar és a cigány között...én nem tudom, egyesek ennyire csukott szemmel járnak a világban? Vagy nem is járnak. Nem igaz, hogy valaki nem ismeri azt, hogy a latin népek sokkal hevesebb vérmérsékletűek, mint mondjuk az északiak. Vagy például azt a hasonlatot, hogy olyanok mint egy olasz család, hangosak. Ahány fajta etnikum, annyi féle habitus, stílus, tulajdonság, stb. Finnországban jártam 2 évvel ezelőtt. Ott például az emberek olyan nyugodtak és türelmesek, hogy már szabályosan zavart. Volt szerencsém már pár európai országban járni, de ilyen emberekkel, mint Finnországban, még soha nem találkoztam. Lehet, hogy biológiailag, genetikailag semi különbség nincs köztünk, mert ugyan úgy 2 tüdő, egy szív, érrendszer, két láb, két kéz, stb. De amúgy lópikulát...van genetikai különbség ember és ember között. A négereknek miért akkora a farka? Vagy ők miért gyúrják ki sokkal könnyebben magukat? Ázsiában miért olyan kicsik az emberek? Svédországban miért szőke kék szemű minden második nő, pl Angliában meg nem. Ez mind genetikai különbség. A cék is különböznek a magyaroktól.
Szerk: Jah, igen, még egy sztori. Táborban voltam, ott volt a barátnőm is, meg haverom a barátnőjével. Strand, két külön medencében voltak a csajok meg a srácok. Egyszercsak jön egy csaj, szól nekünk haverommal, hogy menjünk át, mert a nőinkre rászállt két srác. Átmegyünk, odamegyünk, látjuk hogy két cé...mindenféle erősködés nélkül köszününk, sziasztok, ezek meg ezek vagyunk, leülünk haverommal a bnőink mellé, elbeszélgetünk ott 6-an. Vagy 5 perc múlva a két csaj mondja hogy ők mennek, mi is indulunk, a két srác meg visszafog minket, hogy maradjatok még, beszélgessünk egy kicsit. Kb 20 percig mást se csináltak, csak provokáltak minket. Megpróbálták úgy csavarni a beszélgetést, hogy a válaszunk ne tetszen nekik, ergo legyen okuk a balhéra. Mivel mindketten olyan városban nőttünk fel ahol sokan voltak barnák, így tudtuk hogy hogy kell velük beszélni, meg ugye nem is akartunk verekedni. 20 perc után az egyik megunta, hogy nem találtak rajtunk fogást, majd azt mondja a másiknak, na gyere Ricsi menjünk, ezekkel a csicskákkal még balhézni se lehet.....de persze gondolom ezért is én meg a haverom voltunk a hibásak, mert miért mentünk megvédeni a barátnőinket...
lui1698 írta:Ezen nekem is megakadt a szemem.
Szóval egy kányéveszt album letöltése ugyan az, mintha átmennék a szomszédba, ledurrantanám az öregasszonyt és elhoznám a nyugdíját?
Jó, itt nyílván arra gondolt a szerző, hogy arról beszélünk, hogy egy cigány mennyit lop, és hogy ha összeszámolnánk, hogy egy magyar ember a letöltésekből milyen összegű lopást követett már el életében, akkor lehet hogy több Ft jönne ki, mint egy cigánynál, aki életében ellopott összesen 20 mázsa vasat. Nem a lopás és gyilkosság egyenrangúságára vonatkozottt a fent idézett rész.