Majmok bolygója 2011:
James Franco miatt szedtem le, de ez a film nem egy nagy szám. Az egész egy számítógépes ratyi. Ráadásul nem tudom kinek esett le, de szerintem egy az egyben megvették a Gyűrűk Urából az Orkokra konfigurált mozgásokat. 1-2 jeleneten dőltem már a röhögéstől (pl mikor a majom lovagolt), pedig az alapsztori nagyon jó. 10/6.
Super 8:
Kalandfilmként van felvezetve, egy-egy drámai szállal, nem nagy színészekkel. Az ember bele is éli magát ebbe a kis lanadtörténetbe, de utána hirtelen átcsap elég komoly thrillerbe a film. Ez nagyon ütött nekem. 1-2 jelenet zavaros volt, főleg a vége, de nem volt rossz film. Mind az effektek, mind a sztori, mind a létvényvilága jónak mondható. 10/7.5.
Ötödik sebesség:
A sztori szálat nagyon jól vitték véghez, de a jelenetek már annyira nem ütöttek, a zene se volt a legjobb, sőt 1-2 olyan dolog volt a filmben amin inkább csak mosolyog az ember, mintsem összeszorítja a párnát és vizesre izgulja. A szereplőgárda király volt, főleg Dwayne Johnson, aki azért nem egy nagy színész, de ezt a karaktert rá lehetett bízni azért.

Kevés volt benne a sok ruhátlan muff, de ami a legjobban zavart, hogy a kocsik is a háttérbe szorultak. Össze se lehet hasonlítani a hangulatát az 1-2-vel. Akciófilm kategóriában azért nem rossz. Összességében: 10/8.
Délután jön a Forráskód és egy Donnie Yen film, a Wu Xia.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)