Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
25%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
19
37%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 51
Lolyta
Barça B

2012.12.26. 22:11:21

visca el barca írta:két dologban érdekes lesz megcsinálni a 100%-ot. az egyik a free kick, én totál leragadtam olyan 80-85%-on, már kb 50-ről kell lövöldöznöm, tekerek, emelek, atyauristen, de a kapus mindig véd :lol: a másik meg a szponzor. megvan mind, de kb 30% felé sehogy nem megy :roll:

amugy a csúcs csukánál h lehet iranyitani a labdát? mikor lőnöd kell? vagy után mikor kapura megy? :D

Úgy csináld, hogy próbáld valamelyik kapufához közel rúgni, és hogy kb 5 méterrel a kapus előtt pattanjon le. Ilyenkor a kapus mindig elvetődik a labda meg átpattan felette :D
A szponzor meg nem attól függ mennyi van, hanem hogy milyen jól játszol, meg kb két meccsenként játszanod kell velük egy olyan memóriajáték-félét különben szépen lassan lemegy magától.
csabooo
Capitá del Barça

2012.12.26. 22:08:57

Érdekelne, hogy mibe fájna egy olyan videókártya, amivel a mostani új játékok is mennek, és melyek a jó márkák ? (Így egy pár évig nem lenne gondom ilyesmivel)
Barça,Barça,Baaarça!!!
Lolyta
Barça B

2012.12.26. 21:59:16

Sziasztok, már régóta olvasom a fórumot de szeretek csak olvasni, most viszont ez a játék olyan függőséget okozott, hogy kényszert éreztem a regelésre:D

Szóval én a Ceglédben kezdtem, aztán a téli átigazolási időszakra már 10 ponttal vezettük a keleti csoportot, én hülye meg átmentem az MTK-hoz (nyugati csop) akik 3.-ok voltak, de legalább a fizum jó lett. Év végére felhoztam 2.-ra a csapatot, szóval maradhattam még egy évet az nb2- ben, mert nem akartam máshova menni, mert a boss team fan mind maxon volt. 2. évemben feljutottunk, aztán a 3.-ban újoncként megnyertük a bajnokságot, meg a kupát is. Innen átmentem a PSV-be, ez nem volt annyira jó szezon, bár így is bajnokok lettünk, és behívtak a válogatottba is végre, meg a fizum is egész szép lett. Év végén néztem h hova mehetek és az összes csapat ott volt :D, szóval nem is kérdés h Barca lett belőle. 1. évben bajnokság, BL és kupa is megvolt (BL döntő: Barca 7-0 Man U :D) a válogatottal is jól ment, elég könnyű csoportot kaptunk a selejtezőknél.
Elérkeztünk a mostani szezonhoz, a bajnokságban 30 forduló után 27 ponttal vezetünk, a Real a 4. :D, kupában és BL-ben is állunk, és a magyarok csoportelsőként kint lesznek az EB-n is.
Statisztikák:
Kor: 21
Gólok: 243 meccsen 232, és 180 assist
Avg Rating: 7.8
Star rating: 20
Fizum 29 + gólonként 6 + szponzor 30

Nem tudom ki ajánlotta először a játékot, de örök hála. Na megyek és megnyerem a bajnokságot :D
Tim
Mezei fórumozó

2012.12.26. 20:39:09

Nagyon rá lehet kattanni erre a játékra. Kerestem telepíthető változatot belőle,persze nem találtam csak az újabbakból,az viszont olyan mint egy sima focis játék,így aztán nem jön be.
Azért van pár idegesítő húzása a cuccnak..Ha például átveszed a vezetést a tabellán a sorsdöntő meccsen egy perc alatt három gólt kapsz,és máris vissza csúsztál a negyedik helyre. A csapattársak képesek a legtisztább ziccereket a kapusba lőni,az energiaitalt meg vödörszám kell inni.
A helyezkedés statisztikán úgy lehet a legkönnyebben javítani,hogy egyszerűen nem indulsz el semerre,tízből hétszer oda jön a labda ahol állsz.
Az elején akkor tudsz több pénzt kicsikarni hogy amikor kapsz egy csillagot,bemész a főnökhöz tárgyalni az új szerződésről,mindig emel a lóvén.
Szponzorokkal meg rendszeresen foglalkozni kell,akkor nem lesz gond.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.26. 18:05:43

kösz miihii, közben már láttam h mukodik, sőt meg is vettem, de alig vártam h megszabaduljak tőle, csak zavart :D sőt a kupa elődöntő állítom h a csukán ment el :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
miihii
KHAL

2012.12.26. 16:47:24

visca el barca írta: amugy a csúcs csukánál h lehet iranyitani a labdát? mikor lőnöd kell? vagy után mikor kapura megy? :D
Úgy, mint az életben, leveheted a labdát meg át lehet venni. Azaz ahova fog érkezni a laszti, oda kattintasz a levegőben és nyomva tartva egy pötty a lábat helyettesíti, azzal lehet légstoppolni, lelassítani a zsugát. A guruló labdát egyszer "ijedtemben" még felvenni is sikerült, amikor utána kaptam :D Vhogy úgy értem hozzá, h felpattant és hatalmas gólt akasztottam.
Csak olyankor annyi van még, h miután átvetted, hamar el kell lőni, mert elkezd pittyegni és asszem a harmadik csippanás után oda az esély.
Tehát nem a lövés után tudsz korrigálni, hanem akkor, amikor eddig is beadta,h jön a laszti és kezdj vele valamit. Ilyen csukával jobb eséllyel tudsz hasznosat kezdeni :)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
vargaakos
Capitá del Barça

2012.12.26. 14:13:19

Már majd 10 éve vagyok szerződtetett labdarúgó a helyi csapatban. Előtte kapus voltam még nagyon gyerekként, aztán szerződésnél természetesen cserepadon kezdtem, majd egyre több időt kaptam általában elől vagy a szélen. Később belső középpályán játszottam, majd megtalálták a kedvenc posztom a középső védő előtti, úgynevezett "beálló" pozíciót. Itt játszottam a legtöbbet, majd a rutin miatt hátraszorultam és még jó pár évet játszottam középhátvédként. Ugyanabban a csapatban megye 3.-ban kezdtem és ma NB 3-as a csapat, én még mindig itt, igaz tanulmányaim miatt ebben az évben csak pár meccset vállaltam. Végig ifjúsági szinten játszom/játszottam, edzésre nem volt idő, így csak pár meccsen kaptam szerepet a felnőttben. Több mint 5 évig csapatkapitány voltam, 2-6. hely között végeztünk mindig.
Ezenkívül kis pályán a barátokkal nyáron illetve télen indulunk tornákon. Legutóbbi nem sikerült túl jól, de nyáron megnyertünk egyet.
A suli közben meg tesióra keretein belül egy óra foci hetente.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2012.12.26. 14:07:02

messideco írta:És akkor dumáljunk a fociról :D

Milyen fajta focit nyomtok, milyen poszton szerepeltek legtöbbször? Profi vagy amatőr szinten?

Nagypályán általában megyek leshatárra középcsatárnak. Imádom azt a pozíciót, kapom a labdát, nyomom kapura, ami hatalmas. Sok haver már a madarasi Gomeznek tart engem :lol:

Kispályán meg a csapattól és a körülményektől függ, hol védőként, hol támadóként.

Kapus pozíció szóba sem jöhet, mert egyszer védés miatt törött el a csuklóm :(

Talán úgy néz ki, hogy ősztől indulunk a körzeti bajnokságban, és szerződtetett focista leszek 8) Az álom első fele megvalósulhat :D
Teljesen amatőr szinten tolom, kicsit sajnálom is néha, de mindegy is.

Én kispályán is, és nagypályán is irányító vagyok. Kispályán "mélységi", én vagyok az utolsó ember kb a csapatban, szóval egyben védőt is játszok.. De ennek ellenére én irányítok mindig, néha feljebb is megyek kicsit, ha meg olyan napom van akkor Ronaldinhonak képzelem magam és cselezgetek össze vissza.. :oops: Persze nem olyan sikerrel.. :lol: De én jobban szeretek gólpasszt adni mint gólt lőni.

Nagypályán szintén. Ott kb Iniestás poszton vagyok. Büszkébb vagyok magamra, ha sikerül egy jó helyzetet észrevennem, és odajátszani jól a labdát, mintha gót lőnék. Meg szeretem ha nálam a labda, és ilyenkor mindig benne vagyok a támadásokba ugye..

ősztől meg sok sikert! :wink:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2012.12.26. 13:49:35

messideco írta:És akkor dumáljunk a fociról :D

Milyen fajta focit nyomtok, milyen poszton szerepeltek legtöbbször? Profi vagy amatőr szinten?

Nagypályán általában megyek leshatárra középcsatárnak. Imádom azt a pozíciót, kapom a labdát, nyomom kapura, ami hatalmas. Sok haver már a madarasi Gomeznek tart engem :lol:

Kispályán meg a csapattól és a körülményektől függ, hol védőként, hol támadóként.

Talán úgy néz ki, hogy ősztől indulunk a körzeti bajnokságban, és szerződtetett focista leszek 8) Az álom első fele megvalósulhat :D
Témának jó is lesz. :)

Amatőr szinten tolom csak, profi sose voltam.

Posztot illetően mindenhol eljátszogatok, csak játsszak. :D Kispályán többiektől függően vagy a leghátsó ember vagyok vagy középen olyan irányítóféle. A fő problémám az, hogy nem vagyok az az erőteljes fajta, észből meg technikából oldom meg a dolgokat, szóval ha valami hajtós kigyúrt állatból álló csapat ellen kell játszani, akkor középen gondban vagyok és inkább várok elöl labdára. :D

Nagypályán hasonlóan. Ha lassabb észjárású csapat ellen játszunk, akkor középen, egyébként pedig akárhol, ami szélen van, lévén imádok beadogatni és gyorsaságból meg cselből ott a legkönnyebb megverni a védőket.

Előd, neked meg sok sikert a körzetiben :!: 8)

Többiek?
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League #1 - 2013
EuroBarca Keeper League #1 - 2025 & #2 - 2014, 2018, 2020, 2023, 2024
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2012.12.26. 13:27:53

Közben befejeztem egy idényt a Gyirmóttal.Másodosztályba 1. hely.Kupába
szintén 1.hely a Honvédot vertem idegenben lőtt több góllal.
Statjaim az idénybe:
-40 meccs
-31 gól (1 mesterhárma)
-124 passz
-27 gólpaszz
-8 Star Man
-Átlag Rating: 7.2
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
messideco
Presidente del Barça

2012.12.26. 13:24:22

És akkor dumáljunk a fociról :D

Kép
"And my heart will leave you never."
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.26. 13:14:35

messideco írta:A hiénás videó miatt kitiltottak ideiglenesen a facebookról :( Adjatok egy borotvát :lol:
Mondjuk amennyire elázottnak tűntél tegnap, örülhetsz, hogy nem lettek kellemetlenebb eredményei a facebookozásnak :P :D
Bob_Marley írta:
Akkor leírom így: rengetegszer láttam olyat Tőled, hogy (legtöbbször név nélkül) az én viselkedésem lett minősítés tárgya.
"A moderátor urak figyelmét felhívnám, hogy megint ez és ez a topik egy káromkodással kezdődik..."
"Srácok, ilyet ne csináljatok már, hogy...."
"Nekem kicsit furcsa, hogy valakik ezt és ezt csinálják..."
És mit ad Isten, 80%-ban az én működésem volt a példa (nyilván én jobban ráismertem, de nehéz lett volna eltéveszteni egyébként is). Különösen az elsőnél volt furcsa, mert az "újabban elszaporodott a káromkodás" félmondat mellé hozzáillesztetted az ujjal mutogatást a hsz-emre, pedig azért nem sokszor látsz autocenzúrát vagy annak kijátszását a szövegeimben.
Aztán valamikor az offtopicban kitaláltad (ha nem Te voltál, akkor bocsánat, de az eset ettől még ugyanaz), hogy mi lenne ha írnánk egymásról véleményeket, rögtön az elsők között voltam, akikről ezt megtetted. (Ezek után joggal gondoltam, hogy most sem az motivált a legjobban, hogy engem esetleg rosszul érint, ha nem vagyok rajta a listádon, de ettől még elhiszem, hogy így volt)

Mindenesetre csak annyit akartam mondani, hogy ha úgy gondolod, hogy valamit nem jól csinálok, vagy nem vagyok korrekt, azt nyugodtan írd meg PÜ-ben, erre nem szeretném ha felhívnád az egész világ figyelmét.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.12.26. 12:33:35

Hát Miihii, inkább kezdtem új karriert. :D
Orosházánál kezdtem most. :D
Legalább most már megtanultam, hogy nem lehet bundázni. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.26. 12:27:52

két dologban érdekes lesz megcsinálni a 100%-ot. az egyik a free kick, én totál leragadtam olyan 80-85%-on, már kb 50-ről kell lövöldöznöm, tekerek, emelek, atyauristen, de a kapus mindig véd :lol: a másik meg a szponzor. megvan mind, de kb 30% felé sehogy nem megy :roll:

amugy a csúcs csukánál h lehet iranyitani a labdát? mikor lőnöd kell? vagy után mikor kapura megy? :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.12.26. 12:23:45

miihii, szép karácsonyi ajándékkal kedveskedtél rengeteg embernek. :D
Abban viszont egyezzünk meg, hogy az optikust is minden esetben te fizeted.

A múltkorit (a Münsternél) abbahagytam, de lehet, hogy ma délután kezdek egy újat, ha lesz időm. 8)
miihii
KHAL

2012.12.26. 12:17:39

visca el barca írta:
a díjak közül szinte már csak válogatott 50 meg 100 gól hiányzik, 100 % happiness, csodacsukát is venni kellene (most olvasom h azzal irányítani lehet a lasztit, miihii megvolt már? :D), meg alacsonyabb osztályban kellene bajnok lenni, de vicces lesz 10 év milan után az olasz 2-be lemenni :D
Akkor kb hasonló szinten állunk.
Nekem sem sok kell már, a nemzetközi gólok meg az alacsonyabb osztályú bajnokság. Na meg a skillek 100%-ra húzása (ami idő lesz, mert az erő és a technika is csak 45 körül jár :) ). A Lifestyle-ban már csak a kastély meg a magánsziget kell. Meg a lovat megvenni és fejleszteni :D

Múltkor írtam, h átmentem a BARCÁba, de sajna elég szenvedős lett ott a bugi. Egyszerűen semmi sem akart sikerülni, főleg kulcsmeccseken. De persze a rendszer is tréfás volt, mert soha annyi labda nem pattant el a társaimtól, mint előtte. És az egy vicc, h pont a BARCÁsok ne tudjanak labdát kezelni :D

Korai kiesés a kupából, BL-ből, bajnoki 4. hely. A válogatottal a második helyen álltam a selejtezőkön.

Mivel nekem is hiányzik az alacsonyabb osztályú bajnokság, így szezon végén visszamentem a BARCA B-be 8)
Ők 36 dodót adnak meccsenként és 7-et gólra, a szponzorok meg 25-öt. Bár egyelőre velük sem igazán kiemelkedően muzsikálunk. 3 meccsen 1-1-1.

És igen, már régóta a legfullosabb csukában nyomom 8) Sokat segít az, h le lehet kezelni a labdát vele. Bár a guruló lasztinál még mindig gondok vannak, mert olyan gyorsan jön és nem tudni honnét, h ritkán bírom átvenni. Sokszor meg már a labda szélére kattintok, így átvétel helyett lesz egy borzasztó lövés... :?

Matyi!

Akkor te is becucliztál a bundával :D Írtam korábban, h én is lebuktam és el is meszeltek rendesen. Sztem válts csapatot, legalább átmenetileg, mert azt nehéz visszahozni, illetve alig fizet.
messideco
Presidente del Barça

2012.12.26. 12:02:29

A hiénás videó miatt kitiltottak ideiglenesen a facebookról :( Adjatok egy borotvát :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.26. 11:52:41

én lassan kijátszom :D mire nem jó a karácsony :D

azért kiváncsi vagyok ha minden létező díjat bezsebelsz megy e tovább a játék :D na meg arra is h mondjuk 50 évesen tudod e még tolni :D

milannál vagyok 6 éve, 4 bl, 3 bajnokság, 1 kupa.

a válogatottal nagyon nem megy, a franciákkal tolom, de sosem sikerül kijutni, eb-re vb-re :D

a díjak közül szinte már csak válogatott 50 meg 100 gól hiányzik, 100 % happiness, csodacsukát is venni kellene (most olvasom h azzal irányítani lehet a lasztit, miihii megvolt már? :D), meg alacsonyabb osztályban kellene bajnok lenni, de vicces lesz 10 év milan után az olasz 2-be lemenni :D

de mostanaban a sajat istallomban tuningolom a lovakat :D
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2012.12.26. 11:33:23

NSS-ben én most 16 csillagos vagyok és épp a Barcánál a 3. évemet tolom, de nemrég felajánlották, hogy fizetnek ha kikapunk, én elfogadtam, majd kikaptunk és megírták az újságban. Azóta alig játszottam, megutált az edző. :mrgreen:
Epic fail. :lol:
Ja, és 17.-ek vagyunk a bajnokságban 10 meccs után. :D Látszik, hogy nincs a legfontosabb ember a csapatnál... Bentmaradás meglesz! :D :D
Ez is csak azért van, mert ráfeküdtünk a BL-re és a kupára. :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2012.12.26. 11:52:54-kor.
TT
Capitá del Barça

2012.12.26. 10:45:05

Haladok én is a NSS-rel, történt egy s más mióta nem írtam. Így nézek ki:

Sevilla - 5 meccs, 3 gól, 1 gp, 1 meccs embere.
Barca - 25, 3, 6, 0 - itt borzalmas voltam... :?
Vidi - 114, 50, 95, 22
Haladás - 34, 5, 24, 2
Cegléd - 17, 6, 14, 4

Vidinél 3 évig voltam, eddig csak velük nyertem trófeákat (2 kupa, 3 bajnoki), év végén ugye meg lehet nézni ki szeretne leigazolni, és köztük volt a Barca is, gondoltam miért ne, már úgyis untam az nb1-et. Ahogy odakerültem jött minden szponzor meg csaj, aztán kicsit magával ragadott, hogy 3 meccs után már 100 dollár körül mozgok, gyűrtem rendesen a kaszinót (jóformán többet foglalkoztam azzal mint a meccsekkel :lol: ) és majdnem lehúzott mindenkinél teljesen. Sokáig csere voltam, mert senki nem volt elégedett velem, közbe húztam a skilleket, meg tovább kaszinóztam és megvettem az összes luxuscikket. :D Végül mire nagy nehezen felszenvedtem feléig az elégedettségi sávokat, leigazolt a Sevilla. Vezetjük a bajnokságot, bl-ből kiröppentünk, kupa még hasít. Kicsit meg akarom szedni magam, jó csukát venni, meg még pár dolgot és visszamenni a Ceglédhez. :)

Tényleg tud valamit ez a kis kacat játék, nagyon rég kötött le valami ennyire.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.26. 04:24:33

sjd írta: Ezzel nem is lett volna semmi problémám, ha nem ez lett volna a sokadik ilyen véletlen sima egyszerű dolog. (És lehet, hogy csak nekem volt furcsa, hogy 200 másik fórumozó meg magában tartotta ezeket a dolgokat)
Persze nem fogom belemagyarázni azt, ami nincs benne, Te tudod legjobban, hogy mit akartál és mit nem ezzel.
Ugyanakkor nem ez az első alkalom, hogy hasonló előfordult (leírtam a példákat) ezért vontam le hosszútávú következtetéseket ebből.
Mindenesetre bármennyire is privát - nem privát szted (bár láthatod mekkora érdeklődésre tartott számot kettőnkön kívül), a kérésemet továbbra is fenntartom, nem szeretnék se példa, se minősítés tárgya lenni se névvel, se névtelenül. PÜ-ben viszont bármikor megtalálsz hasonló jellegű javaslatokkal (és szeretném is, ha megtennéd).

De legalább az is közös bennünk, hogy van egy határozott elképzelésünk a fórumról. :D
Ez most furcsa lesz lehet amit írok, de nem értem ezt a hszt :D Kb 4szer elolvastam, de igazából nem értem mire akartál reagálni, s mi is valójában a problémád.S főleg az utolsó mondatot nem értem.
Most te azon "megsértődtél" hogy én leírtam, hogy szívem szerint beleraknálak egy szavazásba (aminek semmi jelentősége nincsen) de leírtam miért nem??Az meg lehet számodra furcsa volt, hogy megindokoltam, alapból szerintem elvárható hogy mindenki megindokoljon egy "döntést".
És itt jelen esetben miután elég sokat szoktunk kommunikálni pláne úgy éreztem helyénvalónak, hogy megindoklom ebben a témakörben miért döntöttem így s ez mindenkire igaz aki régi fórumos, vagy legalábbis sokat ír.S pont az lett volna a cél, hogy ne csak beböfögök 3 nevet, aztán lsd mint kanty azt hiszi, hogy attól még hogy általában elvitatkozunk valamiféle szimpátia lista legalján lenne, pont hogy nem erről van szó.Mint írtam is szeretem a hsz-idet, s stilisztikai szempontból az egyik legtöbbet fejlődtél, s szívem szerint ezt értékelném is (mint ha lenne bármilyen jelentősége, de hangsúlyozom így éreztem korrektnek hogy leírom miért és kit hányadik helyre teszek).

S elolvasva még egyszer sem sikerült beazonosítani a dolgot, te arra kérsz, hogy lehetőleg mellőzek valamiféle indoklást, mert úgyse kíváncsi rá senki?Ezzel nem értek egyet, lehet téged nem érdekel, meg lehet mást sem, továbbra is tartom így gondoltam helyénvalónak, s egyáltalán nem volt semmilyen sértő abban amit írtam.Azt rálehet sütni nevelőcélzat volt benne, de ezt is írtam hogy nem ez volt a cél, csupán észrevételeztem 1-2 dolgot.Amit úgy gondolom azért engedtessék már meg hogy megtegyek :D Ami szerinted privát dolog lett volna?Szerintem meg nem olyan információt szerettem volna veled vagy bárkivel megosztani, ami privátban ildomosabb lett volna.
S igazából tudatosan kerülöm a bratyizást is bárkivel a fórumon, s nem is éreztem sértőnek a dolgot.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.12.26. 04:04:11

New Star Soccer: az a hihetetlen ebben a játékban, hogy gyakorlatilag 0 Ft-os cucc, mégis rá van kattanva mindenki :D

Ajkával kezdtem, ott lenyomtam egy fél szezont (18 meccs/5 gól/18 assist), majd 1,5 év Kecskemét (44/16/33), utána hívott a másodosztályú Tenerife, mondom király, jó kis lehetőség, alá is írtam hozzájuk, de nem ment olyan jól (24/3/12), többször csak csere voltam, annyira nem ment a játék, edzővel meg a csapattársakkal sem voltam jó viszonyban. Szerencsére hívott az Atletico Madrid B, azonnal el is fogadtam az ajánlatukat, most meg zsír minden, jöttek a szponzorok és jól is megy a játék (43/17/41). Jelen pillanatban ez a 4. szezonom, bajnokságban 4. helyen állok, jó lenne egy feljutó helyett megcsípni. Egyedül az zavar, hogy a szezonban 46 gólt lőtt a csapat, amiből 35-ben valamilyen formában részt vettem, szóval ha én nem alkotok valamit, akkor nulla a csapat. Összességében tehát így állok: 4. szezon, star rating 7, 129 meccs, 41 gól, 104 assist, 468 passz, avg rating 7.0, viszont a válogatottba még nem hívtak be. Csajszi nincs, telefon, tablet, tv, small car, sport car, yacht, apartment, town house, stable van. Ja, meg most akarok venni 1 lovat :D
Bob_Marley írta: Gamet is tettem volna, csak pajti, te csak pár topikban vagy aktív :D
Ez van :D

Igazából nem is tervezek több topikhoz hozzászólni, egyik fele hidegen hagy (pl. NB1, Bundesliga, Aranylabda, testépítés, sorozat), másik felében meg nem vagyok annyira szakavatott, szóval okoskodni nem szeretnék (pl. mozi, Forma-1) :D Barca vs. Real-t meg több éve nem olvasom már. Barcás részekhez meg lusta vagyok írni ill. feleslegesnek is érzem (+ ebben a szezonban jó, ha a meccsek 60-70%-át láttam).
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
miihii
KHAL

2012.12.26. 00:23:49

Nos, én a saját véleményemet, álláspontomat hozzátenném a dologhoz, mint fórumer és staff tag egyaránt.

Egyrészt annyit sjd védelmében (még ha nem is szorul rá :) ) annyit első körben, h amikről bevallottan írt, h alkalmanként a megszokottól eltérő stílusban reagál, nem vitte ő sem túlzásba, tehát nem vulgáris dühöngésről beszélünk. Ugyan passzolom, h miről is van szó konkrétan, de ez visszaköszönne a fekete listáról is, de ahogy látom nem sorakoznak tömött sorokban a strigulái, így minden bizonnyal nem haladta meg a normákat. Az meg, h esetleg erőteljesebben szól vissza, hát benne van mindannyiunkban néha...

Nem bíztatni akarok senkit a legapróbb mértékben sem, de nem csak a modik joga úm. helyre rakni a fórumozókat. Mi elsősorban a túlkapásokra vagyunk "szakosodva", tehát a szabályokba ütköző cselekményeket szankcionáljuk. Amibe a hülyeség nem tartozik bele. Mert bizony előfordulnak olyanok, akik elég fura gondolatokkal tudnak gyilkolni minket és hiába vannak ellenérvek, sajnos kitartással is párosul. Ettől meg egy idő után egyszercsak elfogyhat a türelem és kissé érdesebb formában reagál már az ember. Nem azt mondom, h ez jó, sőt, ha egy mód van rá, akkor inkább hagyjuk figyelmen kívül az ilyeneket, de ha szükségét érzi vki, h kicsit határozottabban tegye tisztába a dolgokat, megteheti egy bizonyos szintig. Persze első körben inkább tényleg normális stílusban próbáljuk kiokosítani a másikat.

Sztem mindannyiunknak voltak már gyengébb pillanatai, amikor ingerültebben reagált, benne van a pakliban. Ennek a mértéke a fontos tényező és a milyensége. Ezt a mértéket tartatjuk be mi.

Tehát kivágni nem fogunk senkit azért, ha beír egy marhaságot, mint ahogy azért sem, ha vki rápirít a másikra, h "Öcsém, olvass már vissza, mint h harmadszor is leírjam..."

Viszont ha szabályokat sért az a marhaság, szankcionáljuk. Mint ahogy azt is, ha vki passzióból mászik rá rendszeresen másokra idegből.

Annyit még hozzáfűzök, h nem velem beszélt sjd ezekről korábban, én most csak a beszélgetésetek kapcsán írom a saját dolgaimat a témáról.

A lényeg, h fórumerként én is valszeg reagáltam már prosztóbban, de akkor is azért figyelve, h ne legyen túlzottan bántó, csak azért süssön róla a mondanivaló. De ezeket igyekszem elkerülmi és másokat sem bíztatok rá. Modiként pedig egészen addig elnézem, amíg nem durva, sértő vagy személyeskedő a dolog.

Tehát a modikon kívül nektek is meg van a szerepetek a fórum életében, úm. határaiban.
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.25. 22:41:49

Bob_Marley írta:Egy sima egyszerű kérdés volt, amire válaszoltam 3 névvel, megindokolva ki miért igen, ki miért nem.
Ezzel nem is lett volna semmi problémám, ha nem ez lett volna a sokadik ilyen véletlen sima egyszerű dolog. (És lehet, hogy csak nekem volt furcsa, hogy 200 másik fórumozó meg magában tartotta ezeket a dolgokat)
Persze nem fogom belemagyarázni azt, ami nincs benne, Te tudod legjobban, hogy mit akartál és mit nem ezzel.
Ugyanakkor nem ez az első alkalom, hogy hasonló előfordult (leírtam a példákat) ezért vontam le hosszútávú következtetéseket ebből.
Mindenesetre bármennyire is privát - nem privát szted (bár láthatod mekkora érdeklődésre tartott számot kettőnkön kívül), a kérésemet továbbra is fenntartom, nem szeretnék se példa, se minősítés tárgya lenni se névvel, se névtelenül. PÜ-ben viszont bármikor megtalálsz hasonló jellegű javaslatokkal (és szeretném is, ha megtennéd).

De legalább az is közös bennünk, hogy van egy határozott elképzelésünk a fórumról. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.25. 21:18:09

sjd írta: De ami miatt mégis írok, hogy ezt most így nyilvánosan a fórumon tetted meg. Ha Te is elfogadsz valamennyi kritikát, kezdesz egyre inkább az Eurobarca erkölcscsőszébe átmenni. Mint láthatod, Te voltál az egyetlen, aki úgy érezte, hogy le kell írnia, hogy ki miért, és ki miért nem (!) került fel az év fórumozója listájára, szemmel láthatólag nevelő célzattal. Emellett emlékszem, hogy korábban is írtál ilyen jellegű dolgokat az offtopic-ban, ami kifejezetten zavart (ezzel kapcsolatban volt PÜ váltásunk), másrészről pedig a moderátorok felé történő "árulkodás" sem nyerte el egyesek tetszését (azzal pl. nekem viszont nem volt akkora bajom). Ami viszont kifejezetten rosszul esett, hogy a fenti esetnél is és több alkalommal (egészen egyszerű filmklubos dolgok kapcsán is) nem tudom, hogy szándékosan vagy sem, (bár név nélkül) de kifejezetten az én dolgaimba kötöttél bele, ezeket hoztad példának egy probléma illusztrálására.
(hatalmas zárójel)
Először is nem nevelőcélzata volt a dolognak, csupán szerettem volna megindokolni a döntésemet.Mert valahol úgy gondolom így illik, a többi kategória abszolút szubjektív volt, bár azokról is kifejtettem a véleményemet, már régebben is pl góloknál figyeltem, hogy sima "mezei" barátságos meccs, vagy pl mint Balotelli gólja egy EB elődöntőben.
Fórumozó dologhoz, meg szintén leírtam, hogy miért döntöttem így, így éreztem korrektnek mindenkivel szemben.
S egyáltalán nem ellened szólt vagy sem, sőt lehet így mondani nevelőcélzata volt, bár ezt kizárom mert nem gondoltam erre, inkább azt próbáltam megfogalmazni, hogy sajnálom hogy nem titeket "kellett" írjak, pedig tényleg tartalmas, humoros, s jól megfogalmazott hsz-ket ovlasok akár tőled, akár luitól, akár visca el barcatól.

Amikor PÜ-ben váltottunk néhány szót, azt továbbra is elfogadom mint kritikát, bár akkor is és most is úgy éreztem, hogy legyen az bármilyen téma, tiszteletet adjuk meg másoknak.S akár egy kényes téma kapcsán se írjunk olyanokat, hogy lelőném az összes cigányt, mert az nem egy normális gondolkozás, de valóban személyeskedésbe meg nem kell belemenni, ezt elfogadom, s hidd el figyelek is rá, elég nehéz megállni pl ami megy a Real vs Barca topikban is, tőlem lehetne az antikrisztus is Mourinho, akkor sem érdemel semmilyen ember, olyan "bánásmódot" mint amit 1-2 ember viseltetik felé.

sjd írta: Az más kérdés, hogy a moderátorok stílusa és szigorúsága mennyire okozza ezt (nem akarom rájuk fogni, de én sem csinálnék bizonyos dolgokat, ha tényleg nem szabadna, ill. azt látnám tőlük, hogy ők sem csinálják), ez engem semennyire sem ment fel. Ennek kapcsán viszont hadd mondjam el, hogy több gyenge elméjű újonccal azért viselkedtem prosztó módon, hogy takarodjanak el a fórumról (és ebben a moderátori támogatást is kaptam), mindezt eredményesen, miközben a többség csak a fórum színvonalára panaszkodtak és még inkább adták alájuk a lovat (Kash esetében ez utóbbiak között voltál)
Én kifejezetten örülök, hogy kettőnk részévtelével egy egész normális és intelligens társaság kezd létrejönni az eurobarcán, és ez szeretném, ha így is maradna. De ettől függetlenül igyekszem a továbbiakban korrekt lenni mindenkivel.
(zárójel bezárva)
Nem tartom jó dolognak az "újoncok" "leszidását".
sjd írta: Amellett, hogy kicsit feleslegesnek és visszatetszőnek tartom itt az ezeket a véleményezéseket (és talán ezzel nem leszek egyedül), természetesen a legnagyobb álszentség lenne most mondanom, hogy hagyj fel velük, de mindenesetre ezúton szeretnélek megkérni, hogy az ilyen jellegű dolgokat velem kapcsolatban PÜ-ben írd meg nekem a továbbiakban, és ne a különböző topikokban tedd meg ezt, névvel vagy név nélkül. Ha pedig úgy érzed, hogy a fórumon szabálysértést követek el, ezt hasonlóképpen, privátban jelezd a megfelelő moderátornak.
Legszívesebben én is PÜ-ztem volna most, de mivel mások is nevesítve voltak, és ez a gondolatmenet részben őket is érinti, úgy gondoltam ennek itt még helye van, de innentől kezdve folytassuk tényleg egymás között.
(Főleg azért, mert pl. a tárgyilagosság szempontjából szívesen meghallgatnálak kicsit részletesebben, mert ebben folyamatosan igyekszem fejlődni)
Ezzel nem értek egyet.Semmilyen privát jellegű dolgot nem éreztem benne, amit pü-ben kellett volna közölni.Egy sima egyszerű kérdés volt, amire válaszoltam 3 névvel, megindokolva ki miért igen, ki miért nem.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése