MaxK írta:...
Hadd pusztuljon a sok magyar panasz! Nem paraszt...
Egyébként most volt egy uj cikkje, hogy megvertek egy nagymagyarország pólós lányt, mit ir a cikkbe?
"A hiphoppal csak annyi párhuzamot tudok vonni (amely több is mint kellene), hogy a Kriminal Beats, Wacuum Airs, Bloose Broavaz és Hősök féle zenék naponta több tucat a videón látható srácot és lányt termelnek ki, akik képtelenek más alternatívát kigondolni a feszültség levezetésére,"
Perszee! Csak az NC jó, a többi mind gonosz galád. TM albumján közreműködött, "Csak Őszintén" c. számban mit mond?
"Ahogy mondod Kriminal, Bloose, Hősök, Wacuum ez nekem csak a ríl Hip-Hop!"
Akkor ez mi, ha nem ellentmondás?
Egyébként pedig Fanka enyhén gyerekes, mindenbe beleköt, beleüti az orrát, és ha nemtud normális indokot mondani, ami az esetek többségében igaz, akkor jönnek a gyerekes dolgok. Kannibál fiuk Északon Délen klippjét is lekellett szolni, mert hát ö nincs benne, és mit irt? Na mibe tudott belekötni? Hát perszeeee! Sub Bass, és az Anibal Cannibals fiuk pulcsijába...
Egyébként, aki Fankadelit hallgat, azok zöme nagyon szűklátókörű. Mert hát minek is hallgasson bele a Wacuum, Bloose, Kriminal, Hősök számokba, ha Feri lefikázza őket salátán?
Tapasztalatból mondom, mert nekem a legtöbb közeli ismerősöm Fankát hallgat, és ugy szólják le a legtöbb magyar ug zenéket, hogy nem is hallgatták öket, csak mondják, amit Fanka ir az oldalon.
Kérdem én, melyik Crew/Kiadó/Csapat (nevezzük akárminek is öket) írogat a másikrol egész nap? Csak az NC, csak Feri csinálja ezt....Kössz én nem kérek belőle.
Egyébként hallgasd meg ezt a kis Deniz nótát, ő személyesen ismeri Fankát, és tényleg elgondolkodtató dolgokat mond ebben a kis szösszenetben.
http://www.youtube.com/watch?v=GL_Sc25SWOQ
Hallgasd meg, és gondolkozz el egy kicsit.
Egyébként szerintem Fankát az zavarja, hogy nem említhető egy lapon a DSP-vel, Akkezdet Phiai-val, NKS-el, Funktasztikussal, Sub Bass-al (stb..) ezért próbálja minnél jobban lehuzni öket.