Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kösz a linket!!! Találtam egy-két jót, bár nem vagyok tőlük "elájulva",de jobb minta ami alapból a telón van. Kösz!..:Poldi:.. írta:http://www.zedge.net/ringtones/2745/sam ... /20-4-1-1/
itt van egy pár, igaz samsung ultra touchra de mp3ban jön le úgyhogy menni fog, szerintem. majd dobj egy visszajelzést, hogy müxik-e
de ott van egy csomó kategória mellette, ott is körbenézhetsz, ha itt végigértél a 16 oldalon és nem találtál jótén is végignézem, nem olyan mint a jamba, hogy pénzes -.- ingyen le lehet szedni
Egész jó ízlés. Mondjuk egy-kettőt nem ismerek. Kik azok a Metro Station? Valami új? Én a Good Charlotte-ot és a Simple Plan-t annyira nem preferálom, de egyébiránt jó kis ízlés. Millencolin? Bad Religion? NOFx? Pennywise? ha már látom belekóstoltál a punk vonalba a Rancid, SexPistols által.MessiFan írta:ÉN ezt tudom ajánlani: http://www.youtube.com/watch?v=g_enNmzWn6Y
Ez a kedvencem tőlük
Ja meg:
Simple Plan
Green day
Sum 41
Blink 182
S.e.x Pistols
Metro Station
Tankcsapda
Nirvana
Rhcp
Aljas kúszóbab
Alvin és a Mókusok
Rancid
Billy Talent
Silverchair
Supernem
Papa Roach
Good Charlotte
én is megszoktam venni a kedvenceimet(most nem akarom felsorolni), de én fankáért tuti nem adok pénztmeg lehet engedni azért magadnak azt az 1000-2000 ft-t, föleg ha szereted az előadót és hallgatod, legalább a kedvenceidét, plusz a pénzed nem a gonosz gaz csufi kiadók kezébe jut, hanem magához az ELŐADÓHOZ, az előadót támagatjátok vele, közvetlenül. Ezt azért gondoljátok meg....
Inkább vegyétek meg. Ez a legrosszabb, hogy egyböl fel a netre és keresni hogy honnan tudnám letölteni. Ember, az oké, hogy a legnagyobb Amerikai/külföldi előadók albumjaiért nem fizettek, én se ( legalábbis van 1-2 cd-m Dre-töl meg Game-töl, de ök a kedvenceim:) ), az rendben van, mert azoknak általában azért húzós áruk van, de egy magyar ug termékért.... meg lehet engedni azért magadnak azt az 1000-2000 ft-t, föleg ha szereted az előadót és hallgatod, legalább a kedvenceidét, plusz a pénzed nem a gonosz gaz csufi kiadók kezébe jut, hanem magához az ELŐADÓHOZ, az előadót támagatjátok vele, közvetlenül. Ezt azért gondoljátok meg....nexam írta:ezt nézegesdvan akinek megvan már Fankadeli Magyar Földre album? ( már ha van aki repper Very Happy )![]()
![]()
http://www.hiphopdownload.hu/
ezt nézegesdvan akinek megvan már Fankadeli Magyar Földre album? ( már ha van aki repper Very Happy )
Sum 41, NOFX, Bad Religion, Offspring, esetleg Rancid...La Pulga írta:Millencolin, a régi AFI.recrea írta:Újra elővettem a fiatalabb koromban kedvelt Blink182 albumokat, most "rongyosra" hallgatom őket. Tudna ajánlani valaki hasonló punk-rock zenét?
Ma jelent meg, ilyen gyorsan nem dolgozik a csomagküldő, SMS áruház pedig egyelőre zárva.bence8 írta:van akinek megvan már Fankadeli Magyar Földre album? ( már ha van aki repper)
milyen telóra kell?piton írta:Vki tud egy normális sms hangot???
És melyik az amelyik akkor megy,amikor a végén megnézik a képeket??torrentkiller írta:
Tessék:
Tracklist:
01. It s Now Or Never (El Vez)
02. Thirteen (Danzig)
03. Take It Off (The Donnas)
04. Fever (The Cramps)
05. Wedding Bells (Gene Vincent & His Blue Caps)
06. In The Air Tonight (Phil Collins)
07. Stu s Song (Ed Helms)
08. Rhythm And Booze (Treat Her Right)
09. Iko Iko (The Belle Stars)
10. Three Best Friends (Zach Galifianakis)
11. Ride The Sky II (Revolution Mother)
12. Candy Shop (Dan Finnerty and The Dan Band)
Tessék:soadroli írta:Valaki meg tudja mondani hogy a Másnaposokban mien zenék mentek?
Kösz előre is!