Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont most akartam én is betenni az utolsó zenét.Kralo írta:Igen, nekem is ezek jönnek be leginkább.
+ a 2. cd utolsó zenéje nagy kedvencem:
Barrington Lawrence & Shefali - Eclipsing The Sun (Barry Jay remix)
Igen, nekem is ezek jönnek be leginkább.Most áttértem a 2. CD-re, már az első zenétől borsódzik a hátam: Robert Vadney - Fallen Angels's Symphony. Erről még a Barry Jay - Infused című számot ismerem, na az még nagy zene!
Ez lesz az állítólagos pontos műsor, majd július 30-án (csütörtökön), amikor én megyek:Kralo írta:30-án lesz ha jól tudom Markus Schulz (tuti berakja majd a jó kis Dakota számait) és a Myon & Shane 54 páros is. Őket se hagyd ki, nem lepne meg ha simán jobbak lennének ATB-nél.![]()
![]()
ATB inkább producerként domborít, mint dj-ként.
Mindenesetre majd írj beszámolót, ha lesz kedved! Szívesen olvasom majd.
Na most elkezdtem én is hallgatni, nem hagyon ki ha kötelező.Kralo írta:Én a Paul Oakenfold - Perfecto Vegas albumot hallgatom most.
Meglepően jó kis album lett ez a jó öreg Paultól. Aki szereti a vokálos trance zenéket, annak szerintem kötelező darab.
30-án lesz ha jól tudom Markus Schulz (tuti berakja majd a jó kis Dakota számait) és a Myon & Shane 54 páros is. Őket se hagyd ki, nem lepne meg ha simán jobbak lennének ATB-nél.Titinho írta:ATYAÚRISTENNN!!!!!
Ezt nem hiszem el...
június 30: ATB, Chris Lake a Rioban,
szept. 11: Tiesto a Bujtosiban, NYÍREGYHÁZÁN!
Állójegy:
május 26 - július 15-ig: 6 900 Ft
július 16 - augusztus 15-ig: 7 900 Ft
augusztus 16 - szeptember 10-ig: 8 900 Ft
helyszínen a rendezvény napján: 9 900 Ft
VIP tribün jegy:
május 20 - július 15-ig: 13 000 Ft
július 16 - szeptember 10-ig: 16 000 Ft
Helyszínen: 19 000 Ft
Megvásárolható jegyek száma maximum 200 db!
Szeptember 12-én pedig Veszprémben lép fel! Ez a két buli a Nyárzáró Turnéja utolsó két helyszíne!
Mi buli lesz ott, te jó ég...
Erről a csodáról jutott eszembe ez a másik hasonló szépség:
imádom az együttest, kedvenceim, az Ashes to ashes, We care a lot, digging a grave, falling to pieces, midlife crysis, epicmessideco írta:faithnomore: ]Toltottem le Faith no more szamokat. Eleg jo zene
Nem tom ismered-e az atube catcher-t na azzal letöltheted mp3-ba vagy amibe akarod és a minőség is jólui1698 írta:Kicsit jobb minőségben kellen, mint a jútyúbos.
Már, ha van egyáltalán.
Kicsit jobb minőségben kellen, mint a jútyúbos.kanty írta:töltsd lelui1698 írta:Valaki nem tudná feldobni valahova a Kartel új számát.
Konkrétan ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=XlAQBt-BB8ka youtube-ról
töltsd lelui1698 írta:Valaki nem tudná feldobni valahova a Kartel új számát.
Konkrétan ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=XlAQBt-BB8k
http://www.mediafire.com/?znzmzmz2vhzAsys írta:Hali culék!![]()
Valaki tudna adni egy linket, ahonnan letudom szedni a Gladiátor teljes filmzenéjét!? Sajnos rapidról nem tudok letölteni valamiért, ezért valami más hely kellene, mondjuk data!
Nagyon hálás lennék ha valaki segítene!