Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
daffy írta:ha megfogadsz egy tanácsot,akkor előre kinézel egy spanyol vagy argentin meccset és fix időponttal dolgozol. még elég messze van és aki akarja,az meg tudja szervezni. míg a tanakodással hetekbe telhet az egész. ez nem áll semmiből. ha összejön addigra a focihoz elég ember,akkor lehet pályát foglalni,ha nem,akkor sincs semmi. meccset nézni ketten is lehet.Alcantara írta:A Tavalyi hamvába holt szerveződés után van valaki rajtam kívül, akiben felmerül az idén a lehetőség?
Jó alkalom a VB valamelyik meccse erre, a napközbeni foci után.
pl június 13 péntek. spanyol - holland. este 9kor kezdődik,de utána 2 napig lehet kipihenni az egészet.
természetesen nem az én dolgom,csak én ezt tenném
Oké, felőlem lehet, max beáldozok érte 7 igazolatlant, megéri.bowlinggolyo írta:Szerintem a jún. 13-al semmi baj nincs. Matyi milyen napok szoktak már azok lenni a suliban. Vizsgaidőszakot meg egy péntek esti meccsnézés sose zavar meg. Szerintem ideális lenne az időpont és addig simán le lehet szervezni.S.Agüero írta:Én is szívesen mennék megint(), és tényleg jó ötletnek tűnik ez a dolog.
Mondjuk ez a júni 13-a nem tűnik jónak, mert még suli van, meg vizsgaidőszak, meg alapból is ugye péntek.De júli 12-e nem lehet rossz, mert az szombat, bronzmeccs, ami mindig jó szokott lenni.
Szerintem a jún. 13-al semmi baj nincs. Matyi milyen napok szoktak már azok lenni a suliban. Vizsgaidőszakot meg egy péntek esti meccsnézés sose zavar meg. Szerintem ideális lenne az időpont és addig simán le lehet szervezni.S.Agüero írta:Én is szívesen mennék megint(), és tényleg jó ötletnek tűnik ez a dolog.
Mondjuk ez a júni 13-a nem tűnik jónak, mert még suli van, meg vizsgaidőszak, meg alapból is ugye péntek.De júli 12-e nem lehet rossz, mert az szombat, bronzmeccs, ami mindig jó szokott lenni.
ha megfogadsz egy tanácsot,akkor előre kinézel egy spanyol vagy argentin meccset és fix időponttal dolgozol. még elég messze van és aki akarja,az meg tudja szervezni. míg a tanakodással hetekbe telhet az egész. ez nem áll semmiből. ha összejön addigra a focihoz elég ember,akkor lehet pályát foglalni,ha nem,akkor sincs semmi. meccset nézni ketten is lehet.Alcantara írta:A Tavalyi hamvába holt szerveződés után van valaki rajtam kívül, akiben felmerül az idén a lehetőség?
Én szívesen megismerném a fórumozókat és elég rugalmas is az időbeosztásom szóval én támogatnám!Alcantara írta:A Tavalyi hamvába holt szerveződés után van valaki rajtam kívül, akiben felmerül az idén a lehetőség?
Gareth Tello írta:S.Agüero írta:Mondjuk több jelentkező?
![]()
S.Agüero írta:Mondjuk több jelentkező?
Mondjuk több jelentkező?Gareth Tello írta:Jó, akkor inkább nem védek senkit.sjd írta:...![]()
Pár hónap múlva térjünk vissza a kérdésre, addig is próbálok gondolkodni azon, hogy min kellene változtatni, hogy tényleg összejöjjön végre valami.
Jó, akkor inkább nem védek senkit.sjd írta:...
Ha valakinek a suli szeptember második hétvégéjén olyan komoly elfoglaltságot jelent, hogy az egész szombatját rá kell áldoznia, az szerintem nagyon túlvállalta magát. Most még a BME-s ismerőseim is tudnak időt szakítani mindenfélére.Gareth Tello írta:nem akarok védeni senkit, de gondolom, sokaknak beindult a suli, megy a munka, satöbbi.
Azt hiszem pontosan jelzi a probléma nagyságát, hogy ez érv lehet már ennyire hipotetikusan is.Gareth Tello írta: Meg, gondolom, sokan haverokkal akarják nézni a mérkőzéseket.
Igazából lényegtelen, mikor, csak valamikor legyen már valami, én amióta itt vagyok (nincs sok ideje) és megismertem a társaságot, arra várok, hogy pár embert megismerjek élőben is. (Jó, nyilván nem ez álmaim netovábbja, de azért jó lenne.)sjd írta:Igazából teljesen felesleges ezekbe a feltételezésekbe belemenni, megmondták páran előre, hogy aug. 10 ne legyen sziget miatt, aug. 31 gólyatáborok meg kolis jelentkezés miatt, aztán most, hogy semmi halaszthatatlan fesztivál stb. nincs, még kisebb az érdeklődés. És lehet, hogy augusztus 10-én simán meglettünk volna 15-en. Szóval ne menjünk bele ezekbe, úgysem fogsz tudni 1 okot mondani, amiért legalább 3 ember marad távol, és még a végén megint kiderül, hogy pont akkor nem ér rá mindenki, amikor szerinted rá kéne, hogy érjenek.
Mondjuk közülük jó páran nem is (vagy csak elvétve) voltak jelen a fórumon az utóbb napokban, nem akarok védeni senkit, de gondolom, sokaknak beindult a suli, megy a munka, satöbbi. Mindegy.sjd írta:Pl. az a nevetséges/szánalmas (megfelelő aláhúzandó), hogy kb. többen mondták el 2-3 hete, hogy tartsuk szeptemberben, mert akkor többen rá fognak érni, mint ahányan egyáltalán feliratkoztak most.
sjd írta:ha valaki el akar jönni, annak nem lesz halaszthatatlan programja.
Ugyan már, egy jó kis Valerenga-Barça mindig belefér.sjd írta:(Egyébként asszem azért volt mindig augusztus, mert akkor már lehet meccset nézni, de még nyár van. Júliusban nehezen hozol össze egy közös Barca-meccsnézést. Bár ugye pl. jövő nyáron a vb-n simán meg lehetne szervezni a spanyol meccsekre.)
Igazából teljesen felesleges ezekbe a feltételezésekbe belemenni, megmondták páran előre, hogy aug. 10 ne legyen sziget miatt, aug. 31 gólyatáborok meg kolis jelentkezés miatt, aztán most, hogy semmi halaszthatatlan fesztivál stb. nincs, még kisebb az érdeklődés. És lehet, hogy augusztus 10-én simán meglettünk volna 15-en. Szóval ne menjünk bele ezekbe, úgysem fogsz tudni 1 okot mondani, amiért legalább 3 ember marad távol, és még a végén megint kiderül, hogy pont akkor nem ér rá mindenki, amikor szerinted rá kéne, hogy érjenek.Gareth Tello írta:Felőlem akkor is lehet, én mondjuk személy szerint azért tartottam jobb ötletnek az augusztus végi talit, mert akkor már talán senki sem nyaral (vagy legalábbis kevesebben), míg a június-júliusa általában mindenkinek összevisszább szerintem.S.Agüero írta:Egyébként miért fontos augusztusban tartani? Lehetne júliusban, akár június végén is. Augusztusban van a legtöbb fesztivál, buli, stb...
Valaki magyarázza már meg, hogy miért mindig augusztusban van a tali.Június végén meg ráadásul még vizsgaidőszak is van.
Felőlem akkor is lehet, én mondjuk személy szerint azért tartottam jobb ötletnek az augusztus végi talit, mert akkor már talán senki sem nyaral (vagy legalábbis kevesebben), míg a június-júliusa általában mindenkinek összevisszább szerintem.S.Agüero írta:Egyébként miért fontos augusztusban tartani? Lehetne júliusban, akár június végén is. Augusztusban van a legtöbb fesztivál, buli, stb...
Valaki magyarázza már meg, hogy miért mindig augusztusban van a tali.
Kód: Egész kijelölése
BIZTOSAN jövök találkozóra
1. sjd
2. GT
3. MQuC (foci)
4. vargaakos
Naná, majd gólt hátalsz, mint Inzaghi.S.Agüero írta:Na, csak holnap tudok biztosat mondani, végül. Remélem összejön egy jó foci.Bár valószínűleg focizni sem tudok majd sajnos, rohadtul fáj a sarkam. Max megállok elöl azt becsapok mindent.