Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én is kértem kb. 2-3 hete, de csak azt a választ kaptam, hogy youtube-ról töltsem le. az meg azé' nem az igazi.Perrero írta:szerk.: ganxstáék tengertánc című számához tud valaki 1 linketsehonnan nem tudtam eddig letölteni
Igen, köszi, találtam még "pár" jó számot.Szed írta:Remélem tudtam segíteni!
Mi a címe? Ránéznék én is, hátha akad rajta vmi "jóság".G-Jay írta:Hú Slither, de jó az a letöltős blog amit linkeltél!
Ú de kéne nekem az! Még hiányzik a táramból pedig nagyon nagy! Kár h most nem vagyok Pest közelében sem, meg azt se tom hol az a Saturn...Game90 írta:s ma láttam Saturnban 2Pac - The Don Killuminati (The 7 Days Theory) cd-t 1490ért, kár, hogy már megvettem 4490ért![]()
Ez igen!Game90 írta:Amiket jó pénzért beszereztem még:
DMX - It's Dark and Hell Is Hot (990 Ft)
Jay-Z - Reasonable Doubt + Vol.2 Hard Knock Life (1490 Ft)
Nas - Illmatic 10 Year Anniversary Edition (1990 Ft)
Nas - Street's Disciple (1990 Ft)
Warren G - Regulate...G Funk (990 Ft)
Snoop Dogg - Doggfather (1490 Ft)
Ice Cube - Greatest Hits (1490 Ft)
Jó persze én se azt mondom,hogy mind a 60 giga zenémet pénzért vettem,de azért pár klasszikust "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" megvenni pláne ha ennyiért adjáksoadroli írta:Én inkább torentoldalokon "veszem meg..."
Ezt a kettőt én is ennyiért vettemDanka00792 írta:Eminem - Relapse - 2900 Ft
Dr Dre - The Chronic - 1450 Ft
Igen igen, egy tanács. Nézz be a cd-k mögé.Master19 írta:Ejha.Kösszi,hogy ezt leirtad ide.Holnap tuti lenézek az itteni MM-be és beszerzem ezt a három albumot
De ha jól látom a képeken te is pont ezt a hármat szerezted be
Ejha.Danka00792 írta:Dr Dre - The Chronic - 1450 Ft (Aztamarha, ekkora klasszikus lemez, és 1450 Ft, meg is ajándékoztam vele magamat)
Lupe Fiasco - The Cool - 490 Ft (IGEN! 490 Ft, azaz négyszázkilencben forint. Nemtudom, elirták 4900-rol [ugyanis enyit ér] de közel öccáz Ft-t megér nekem)
2Pac - All Eyez On Me - 1990 Ft (Hát ezen meg ledöbbentem, dupla cd, 2Pac, azaz 2PAC! -szvsz- legjobb lemeze, gyors be is raktam a korárba)
jó kis zenét tolnak a srácok.
1 hét terméseSlither írta:Regeljél már last.fm-re, érdekelne a zenekönyvtárad.
Sztem is jók. Még Black Milk-et és Elzhi-t ajánlanámSlither írta:Rátaláltam egy (számomra) új bandára: CunninLynguists
Enter The Wu-TangG-Jay írta:Tudnátok az Enter The Wu-Tang-hez adni egy linket? Leszedtem egy helyről - hiphopdownload.hu - de sajna hibás volt, és csak a fele jött le...szintén hibás volt a Wu-Tang Forever is...mindjettőhöz megköszönnék egy linket...
uhh bázzSlither írta:Mondom jobb klikk, nem bal klikk...lui1698 írta:
öhm...lehet, hogy én vagyok béna, de nem nagyon akaródzik sikerülni.
valami quick time-os cuccot dob be ott meg nem tudok mentés máskéntre menni, mert nem hoz elő olyat![]()
Nagy része megvan valahol. Holnapra összegyűjtöm, és feltöltöm, persze ha nem gond, hogy nem mindegyik 320 kbs, de 192kbs-nál rosszabbat én sem teszek félre, szóval tűrhető minőségük van. Mondjuk, ha mixhez kellenek, akkor a hangerővel kell vigyázni, mert rendszerint különbözőek az mp3knál. Ennek kiegyenlítésére vannak különféle programok. Most hirtelen az mp3gain jut eszembe.Morminho írta:Ezeket a számokat keresem, de egyszerűen nem találom.