Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Deus
Boixos Nois

2013.02.19. 13:30:05

KépKép
Mihu
Director del Fútbol

2013.02.19. 11:28:54

Asszem Pistoriusnak csengettek :roll: :roll: :roll: Eddig sem hittem a sztorijának, miszerint betörőnek nézte a barátnőjét, de ezek után teljesen nyílvánvaló, hogy kamuzott.

http://www.origo.hu/sport/egyeb/atletik ... alasa.html
Kép
Deus
Boixos Nois

2013.02.19. 11:20:07

Áttörés jöhet a sötét anyag kutatásában

http://index.hu/tudomany/2013/02/19/att ... tatasaban/
KépKép
Tim
Mezei fórumozó

2013.02.18. 20:52:34

Rinku írta: Amúgy ezeken a zombikon tudok néha kiakadni, annyira totál megfoghatatlan téma, hogy egyszerűen semmiféleképpen nem valósulhatna meg - ami hozzáteszem, nagyon megnyugtató :D -, egyszerűen baromi irreális az egész, hogy valami úgy halljon hangokat, érzékeljen fényvillanásokat, szagokat, hogy annak az agya amúgy már gyakorlatilag elrohadt, a szívével együtt, már semmi nem szállítja a vért sehova, stb. funkciók nincsenek meg se az élethez, se a tudathoz, de mégis megy és mindenkire rá akar ugrani...
Remélem nem ijesztelek meg túlságosan,ha azt mondom zombik márpedig léteznek. Persze nem abban a formában ahogy a filmekből ismerhetők,de több dokumentált esetet is nyilvántartanak Haitin. A valóságban egy bizonyos port adnak be az illetőnek amitől zombivá válik. (gyakran büntetésképpen,meghatározott időre) amelynek a fő hatóanyaga a tetrodotoxin amelytől a test teljesen megbénul,de a tudat tiszta marad. Persze ez mellet van benne még pár finomság :lol: A lényeg az hogy az illető halottnak tűnik,ez többnyire vidéken dívik így rendes halottszemlére,boncolásra nincs mód,és az éghajlat miatt a temetés elég gyorsan lezajlik. Még aznap este kiássák a pácienst,megkapja az ellenmérget,plusz egy másik szert amitől egyfajta katatón állapot áll be.
Aztán ezeket a "zombikat" eladják egy ültetvényre dolgozni,csak annyi a lényeg hogy rendszeresen megkapják az adagjukat. Illetve még azt is kikötik hogy nem ehetnek sót,mert ettől öntudatra ébrednek és sokszor a gazda ellen fordulnak. Akik haza keverednek végül,csak homályosan emlékeznek az eseményekre(a temetésre viszont teljesen tisztán).
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.02.18. 15:05:19

aki ért az online kérdőívekhez (igényfelmérést akarok készíteni, mivel nyitni akarunk egy kis boltocskát) az írjon már egy pü-t pls.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.02.18. 13:26:05

a koca pergetők :lol: csak zavarják a nyugalomra vágyó feedereseket :lol:

ilyenkor bojlis botokkal bohockodni nem szabad, végtelenül le kell finomítani mindent. 2,4-2,7 picker, max 16-os damil, 14-es horog, egy-két szem csonitval csodákra képes még a legzordabb időkben is. azt meg már mondanom sem kell hogy azért van kulonbség a között h egy 3-3,5 librás dioverovel fárasztod az ilyenkor amugy sem tul ativ halakat, vagy éppen egy lehelet finom kis pálcával, amit már egy combosabb kárász is görbére teker :D áh, leirhatalan :D

látom szegedi vagy, én ha a tisza mellett laknék, biztos egész nap ott veretném :D ha egyszer marha gazdag leszek, első az lesz h veszek egy közvetlen vízparti vityillót :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
nemtom99
Jugador d'estrella

2013.02.18. 13:02:52

Deus írta: VÉGRE valaki... :lol:

Éppen most vettem 1 órával ezelőtt 2 műcsalit az ebayen:

Rapala Skipper Pop
Kép

Célhal: Fekete sügér + csuka

Rapala Minnow Spoon
Kép

Célhal: Csuka

Továbbá, még tervbe van véve ez:
Salmo Pike jointed PE szín
Kép

Fenti termékekből rá lehet jönni, hogy pergető horgász vagyok. 2 hete voltam horgászni, és semmi nem volt. Egy halat se láttam a vízben :x Gondoltam, hogy mélyebb részekre vonultak telelni, próbálkoztam mindenfélével, még ráütés se volt. Max festőkagylók :evil:
ráadásul fagypont alatt volt a hőmérséklet, szval a zsinór is merev volt (alig bírt feltekerni a dobra betekerésnél), plusz egyre növekedett a jég gyűrűkön...nem volt könnyű.

Szerk:
Szeptermber 4.-től kimegyünk a Pó folyóhoz harcsázni (kemény 50+ kg halacskák vannak ott)... Még régóta tervezgettünk, és nem lett belőle semmi. DE most úgy tűnik, hogy végre összejön. Beszéltünk az ottani táborral, foglaltunk is szállást.

Leginkább a békés halakat zargatom azok közül is inkább a potykákat :)
Lehet a héten lemegyek pecázni kicsit mert haverom lent volt múlthéten (bár ő nem fogott semmit) mondta h vele szemben egy [auto_cenzúra] sorra szedte ki a potykákat feederrel.Szerintem pickerezek egyet, de azért leviszek egy bojlisat is hátha jön valami jobbacska is :)

Most február végére vagy március elejére tervezem a vizsga letételét.Eddig magántavakon voltam, és 2,5-3 éve pecázgatok.Ha meglesz az engedély nyilván pergetni is fogok mert tetszik ez a módszer.Legjobb halam eddig egy 7,5 es tükrös :)
Kép
Deus
Boixos Nois

2013.02.18. 12:35:45

nemtom99 írta:Vannak a fórumon akik szeretnek pecázni?nekem már elvonási tüneteim vannak :D
Merre szoktatok?Mivel?milyen módszerrel és persze mire? :)
VÉGRE valaki... :lol:

Éppen most vettem 1 órával ezelőtt 2 műcsalit az ebayen:

Rapala Skipper Pop
Kép

Célhal: Fekete sügér + csuka

Rapala Minnow Spoon
Kép

Célhal: Csuka

Továbbá, még tervbe van véve ez:
Salmo Pike jointed PE szín
Kép

Fenti termékekből rá lehet jönni, hogy pergető horgász vagyok. 2 hete voltam horgászni, és semmi nem volt. Egy halat se láttam a vízben :x Gondoltam, hogy mélyebb részekre vonultak telelni, próbálkoztam mindenfélével, még ráütés se volt. Max festőkagylók :evil:
ráadásul fagypont alatt volt a hőmérséklet, szval a zsinór is merev volt (alig bírt feltekerni a dobra betekerésnél), plusz egyre növekedett a jég gyűrűkön...nem volt könnyű.

Szerk:
Szeptermber 4.-től kimegyünk a Pó folyóhoz harcsázni (kemény 50+ kg halacskák vannak ott)... Még régóta tervezgettünk, és nem lett belőle semmi. DE most úgy tűnik, hogy végre összejön. Beszéltünk az ottani táborral, foglaltunk is szállást.
KépKép
nemtom99
Jugador d'estrella

2013.02.18. 12:23:19

Vannak a fórumon akik szeretnek pecázni?nekem már elvonási tüneteim vannak :D
Merre szoktatok?Mivel?milyen módszerrel és persze mire? :)
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.17. 14:40:57

Game90 írta:Kép

Amúgy én még érte vagyok nagyon oda:
KATT
1. Kép
2. Nekem inkább Ő jön be. :twisted: :lol:
PCsabi
aka Game90

2013.02.17. 13:45:59

Your garbage bin is full, stop Pollution.
http://youtu.be/1SO89Bj2Fvc

This video is about an island in the ocean at 2000 km from any other coast line.
Nobody lives, only birds and yet ...............
You will not believe your eyes!!!!!!!

This film should be seen by the entire world, please don't throw anything into the sea. Unbelievable, just look at the consequences!!!!!

Gareth Tello írta:
miihii írta:De ide sorolhatnám pl Kozma Claudiát is (tavalyi Miss International Hungary).
Nekem ő nem jön be.
Kép

Amúgy én még érte vagyok nagyon oda:
KATT
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
miihii
KHAL

2013.02.16. 13:54:37

Cali írta:Miihii, nekünk nagyon egyezik az ízlésünk, ugye volt egyszer Rihanna, meg most a Kozma kislány... :D
Nem szoktam csajokról képeket lementeni, de vele kivételt tettem. Ez már bizonyítja, hogy mennyire odáig vagyok érte és vissza is. Ha az enyém lenne, beraknám a virtinbe és hozzá se nyúlnék, csak gyönyörködnék benne! :P

Erről a képről lenne szó!
Nekem is az egyik kedvenc képem róla, gyönyörű a kislányka :P Vagy pl. EZ is egy egészen jóképű kép róla 8)
A fácsén is követem, h tudjak benne gyönyörködni, bár sajna ez is olyan, mint a felvetésed a vitrinnel :D
Gareth Tello írta:
miihii írta:Benne vagyok! Fogjatok össze, iktassatok, addig én lefoglalom a kis Barbi babát, h addig se unatkozzon és jusson neki végre egy nagy adag jóság :P
Ne merd, különben te leszel a következő kiiktatandó. :mrgreen:

Ő kicsoda? Gyönyörű.

Igaz, nála nem szebb.
(Igen, ő a csodálatos Daenerys még csodálatosabb eredetije. :D )
Miután őt beiktattam, akár ki is iktathattok :P

Kozma Claudiának híjják a menyecskét, Miss International Hungray lett tavaly.

A Viharban született linked elég kép/telen, mivel ezt írja rá: Referral Denied

You don't have permission to access "http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BM ... NDAwMzY4Mw@@._
V1._SY314_CR19,0,214,314_.jpg" on this server.
Reference #24.15267856.1361019308.9973bff :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.16. 13:51:42

miihii írta:Benne vagyok! Fogjatok össze, iktassatok, addig én lefoglalom a kis Barbi babát, h addig se unatkozzon és jusson neki végre egy nagy adag jóság :P
Ne merd, különben te leszel a következő kiiktatandó. :mrgreen:
miihii írta:Te még csak pencizzél vissza kisgyerek, ez komoly férfidolog, ne üsd bele az orrod. Egyelőre maradj távol ettől a témakörtől, nehogy ismét kutyául érezd magad :twisted:
Amúgy nem értem, Matyi miért jön ide nézelődni, hiszen már van két barátnője (barátja) is. Egyik kutya, másik eb. :lol:
Ő kicsoda? Gyönyörű.

Igaz, nála nem szebb.
(Igen, ő a csodálatos Daenerys még csodálatosabb eredetije. :D )
Cali
Entrenador del Barça

2013.02.16. 07:31:52

Miihii, nekünk nagyon egyezik az ízlésünk, ugye volt egyszer Rihanna, meg most a Kozma kislány... :D
Nem szoktam csajokról képeket lementeni, de vele kivételt tettem. Ez már bizonyítja, hogy mennyire odáig vagyok érte és vissza is. Ha az enyém lenne, beraknám a virtinbe és hozzá se nyúlnék, csak gyönyörködnék benne! :P

Erről a képről lenne szó!
miihii
KHAL

2013.02.16. 06:59:05

S.Agüero írta:Álmodik a nyomor. :mrgreen:
Köszönjük Emese :D

Te még csak pencizzél vissza kisgyerek, ez komoly férfidolog, ne üsd bele az orrod. Egyelőre maradj távol ettől a témakörtől, nehogy ismét kutyául érezd magad :twisted:
MatyiG
Adminisztrátor

2013.02.15. 22:07:11

Álmodik a nyomor. :mrgreen:
miihii
KHAL

2013.02.15. 21:04:10

Gareth Tello írta:
Mihu írta:Egyszóval én hatalmas Palvin Barbi fan vagyok, kár hogy van barátja :cry: :cry: :cry: :twisted:
Hát figyelj, összefogunk, kiiktatjuk az illetőt, aztán párbajozunk Barbi kezéért. :lol: :D
Benne vagyok! Fogjatok össze, iktassatok, addig én lefoglalom a kis Barbi babát, h addig se unatkozzon és jusson neki végre egy nagy adag jóság :P
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.15. 19:50:15

miihii írta:De ide sorolhatnám pl Kozma Claudiát is (tavalyi Miss International Hungary).
Nekem ő nem jön be.

Palvin Barbinak viszont én is nagy csodálója vagyok, imádom a csajt, fantasztikus, Mihu tökéletesen leírta, nem is ragoznám tovább. :D
Mihu írta:Egyszóval én hatalmas Palvin Barbi fan vagyok, kár hogy van barátja :cry: :cry: :cry: :twisted:
Hát figyelj, összefogunk, kiiktatjuk az illetőt, aztán párbajozunk Barbi kezéért. :lol: :D
Mihu
Director del Fútbol

2013.02.15. 19:45:36

miihii írta: Sőt, JustinBíbör mellett egyenesen férfiasnak hat :mrgreen:

Tényleg nagyon helyes, kedves arca van, ezért is jön be ennyire nekem is. És ugyan testileg tényleg nem tűnik ki nagyon semmilyen téren, de az alkata nem rossz egyáltalán. Ezek együtt pedig kellőképpen vonzóvá teszik számomra.

De ide sorolhatnám pl Kozma Claudiát is (tavalyi Miss International Hungary). Gyönyörű arca van, feltűnően szép szemekkel és szintén nem domborít nagyot testileg. Viszont amilye van, az jól működik együtt és igencsak meg tudnám szeretgetni őt is :P
Tartsunk össze druszám :D :D

Az arcában van valami különleges, ami kiemeli a többi közül. Pl nekem Gisele Bündchen-ben abszolút semmi különleges nincs, egyáltalán nem tartom jó nőnek. Mégis a világ legfelkapottabb szupermodellje. Barbi arca viszont mindent visz. Azon belül is nekem az ajka nagyon bejön, mert valahogy olyan 14 éves koromban bekattant nálam, hogy az ilyen ajkú csajokat szeretem, és azóta nem bírok megszabadulni ettől az érzéstől :lol:

A testével egyébként Ő sincs megelégedve, nem szereti, de én abban se látok olyan nagy problémát. Mellei pont jók, az alakja se rossz, hol itt a probléma? :wink:

Engem egyébként legjobban az fog meg, hogy tud kislányos, cuki lenni, de mikor olyan fotózás van, akkor meg olyan kisugárzása van, hogy a Geiger-Müller az életéért könyörög :D

Egyszóval én hatalmas Palvin Barbi fan vagyok, kár hogy van barátja :cry: :cry: :cry: :twisted:

De persze mindenkinek más az ízlése a lányok terén. Nekem ilyen :wink:
Kép
Deus
Boixos Nois

2013.02.15. 08:07:03

KépKép
miihii
KHAL

2013.02.15. 07:06:09

daffy írta:
Game90 írta: Palvin Barbi :-({|=
szerintem abba a lányba semmi extra nincs. szép az arca és ennyi. testileg minimálisan átlag feletti. nekem a vs modellek kicsit tucatgyártmányok. szépek,de mintha futószalagról jönnének le és hiányzik valami plusz,amitől azt mondom,hogy ejj
Sőt, JustinBíbör mellett egyenesen férfiasnak hat :mrgreen:

Tényleg nagyon helyes, kedves arca van, ezért is jön be ennyire nekem is. És ugyan testileg tényleg nem tűnik ki nagyon semmilyen téren, de az alkata nem rossz egyáltalán. Ezek együtt pedig kellőképpen vonzóvá teszik számomra.

De ide sorolhatnám pl Kozma Claudiát is (tavalyi Miss International Hungary). Gyönyörű arca van, feltűnően szép szemekkel és szintén nem domborít nagyot testileg. Viszont amilye van, az jól működik együtt és igencsak meg tudnám szeretgetni őt is :P
daffy
Madridista

2013.02.15. 06:22:14

Game90 írta:
S.Agüero írta:Boldog Valentin napot mindenkinek! :
http://youtu.be/x3nQyXZ1u30
Palvin Barbi :-({|=
szerintem abba a lányba semmi extra nincs. szép az arca és ennyi. testileg minimálisan átlag feletti. nekem a vs modellek kicsit tucatgyártmányok. szépek,de mintha futószalagról jönnének le és hiányzik valami plusz,amitől azt mondom,hogy ejj
Mihu
Director del Fútbol

2013.02.14. 23:51:43

Game90 írta:

Nekem üzent a drága :oops: :oops: :oops:
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.02.14. 23:16:12

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.02.14. 20:36:18

sjay írta:Az utolsó mondat kissé zavaros nekem. Az eddigi viták főleg az Amerikában "honoló" fegyvertartási törvényről szóltak, de most Dél-Afrikáról van szó. Bár a probléma gyakorlatilag ugyanaz, az országok múltja közel sem, szóval nem igazán említeném egy lapon a kettőt.
Persze, jogos, benéztem, mondjuk nem meglepő, hogy egy ilyen tartalmú hírről az USA ugrott be. :D
Válasz küldése