állati jó

Remélem nem ijesztelek meg túlságosan,ha azt mondom zombik márpedig léteznek. Persze nem abban a formában ahogy a filmekből ismerhetők,de több dokumentált esetet is nyilvántartanak Haitin. A valóságban egy bizonyos port adnak be az illetőnek amitől zombivá válik. (gyakran büntetésképpen,meghatározott időre) amelynek a fő hatóanyaga a tetrodotoxin amelytől a test teljesen megbénul,de a tudat tiszta marad. Persze ez mellet van benne még pár finomságRinku írta: Amúgy ezeken a zombikon tudok néha kiakadni, annyira totál megfoghatatlan téma, hogy egyszerűen semmiféleképpen nem valósulhatna meg - ami hozzáteszem, nagyon megnyugtató-, egyszerűen baromi irreális az egész, hogy valami úgy halljon hangokat, érzékeljen fényvillanásokat, szagokat, hogy annak az agya amúgy már gyakorlatilag elrohadt, a szívével együtt, már semmi nem szállítja a vért sehova, stb. funkciók nincsenek meg se az élethez, se a tudathoz, de mégis megy és mindenkire rá akar ugrani...
Deus írta: VÉGRE valaki...![]()
Éppen most vettem 1 órával ezelőtt 2 műcsalit az ebayen:
Rapala Skipper Pop
Célhal: Fekete sügér + csuka
Rapala Minnow Spoon
Célhal: Csuka
Továbbá, még tervbe van véve ez:
Salmo Pike jointed PE szín
Fenti termékekből rá lehet jönni, hogy pergető horgász vagyok. 2 hete voltam horgászni, és semmi nem volt. Egy halat se láttam a vízbenGondoltam, hogy mélyebb részekre vonultak telelni, próbálkoztam mindenfélével, még ráütés se volt. Max festőkagylók
ráadásul fagypont alatt volt a hőmérséklet, szval a zsinór is merev volt (alig bírt feltekerni a dobra betekerésnél), plusz egyre növekedett a jég gyűrűkön...nem volt könnyű.
Szerk:
Szeptermber 4.-től kimegyünk a Pó folyóhoz harcsázni (kemény 50+ kg halacskák vannak ott)... Még régóta tervezgettünk, és nem lett belőle semmi. DE most úgy tűnik, hogy végre összejön. Beszéltünk az ottani táborral, foglaltunk is szállást.
VÉGRE valaki...nemtom99 írta:Vannak a fórumon akik szeretnek pecázni?nekem már elvonási tüneteim vannak
Merre szoktatok?Mivel?milyen módszerrel és persze mire?
Gareth Tello írta:Nekem ő nem jön be.miihii írta:De ide sorolhatnám pl Kozma Claudiát is (tavalyi Miss International Hungary).
Nekem is az egyik kedvenc képem róla, gyönyörű a kislánykaCali írta:Miihii, nekünk nagyon egyezik az ízlésünk, ugye volt egyszer Rihanna, meg most a Kozma kislány...![]()
Nem szoktam csajokról képeket lementeni, de vele kivételt tettem. Ez már bizonyítja, hogy mennyire odáig vagyok érte és vissza is. Ha az enyém lenne, beraknám a virtinbe és hozzá se nyúlnék, csak gyönyörködnék benne!
Erről a képről lenne szó!
Miután őt beiktattam, akár ki is iktathattokGareth Tello írta:Ne merd, különben te leszel a következő kiiktatandó.miihii írta:Benne vagyok! Fogjatok össze, iktassatok, addig én lefoglalom a kis Barbi babát, h addig se unatkozzon és jusson neki végre egy nagy adag jóság
Ő kicsoda? Gyönyörű.Cali írta:Erről a képről lenne szó!
Igaz, nála nem szebb.
(Igen, ő a csodálatos Daenerys még csodálatosabb eredetije.)
Ne merd, különben te leszel a következő kiiktatandó.miihii írta:Benne vagyok! Fogjatok össze, iktassatok, addig én lefoglalom a kis Barbi babát, h addig se unatkozzon és jusson neki végre egy nagy adag jóság
Amúgy nem értem, Matyi miért jön ide nézelődni, hiszen már van két barátnője (barátja) is. Egyik kutya, másik eb.miihii írta:Te még csak pencizzél vissza kisgyerek, ez komoly férfidolog, ne üsd bele az orrod. Egyelőre maradj távol ettől a témakörtől, nehogy ismét kutyául érezd magad
Ő kicsoda? Gyönyörű.Cali írta:Erről a képről lenne szó!
Köszönjük EmeseS.Agüero írta:Álmodik a nyomor.
Benne vagyok! Fogjatok össze, iktassatok, addig én lefoglalom a kis Barbi babát, h addig se unatkozzon és jusson neki végre egy nagy adag jóságGareth Tello írta:Hát figyelj, összefogunk, kiiktatjuk az illetőt, aztán párbajozunk Barbi kezéért.Mihu írta:Egyszóval én hatalmas Palvin Barbi fan vagyok, kár hogy van barátja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nekem ő nem jön be.miihii írta:De ide sorolhatnám pl Kozma Claudiát is (tavalyi Miss International Hungary).
Hát figyelj, összefogunk, kiiktatjuk az illetőt, aztán párbajozunk Barbi kezéért.Mihu írta:Egyszóval én hatalmas Palvin Barbi fan vagyok, kár hogy van barátja![]()
![]()
![]()
![]()
Tartsunk össze druszámmiihii írta: Sőt, JustinBíbör mellett egyenesen férfiasnak hat![]()
Tényleg nagyon helyes, kedves arca van, ezért is jön be ennyire nekem is. És ugyan testileg tényleg nem tűnik ki nagyon semmilyen téren, de az alkata nem rossz egyáltalán. Ezek együtt pedig kellőképpen vonzóvá teszik számomra.
De ide sorolhatnám pl Kozma Claudiát is (tavalyi Miss International Hungary). Gyönyörű arca van, feltűnően szép szemekkel és szintén nem domborít nagyot testileg. Viszont amilye van, az jól működik együtt és igencsak meg tudnám szeretgetni őt is
Sőt, JustinBíbör mellett egyenesen férfiasnak hatdaffy írta:szerintem abba a lányba semmi extra nincs. szép az arca és ennyi. testileg minimálisan átlag feletti. nekem a vs modellek kicsit tucatgyártmányok. szépek,de mintha futószalagról jönnének le és hiányzik valami plusz,amitől azt mondom,hogy ejjGame90 írta: Palvin Barbi![]()
szerintem abba a lányba semmi extra nincs. szép az arca és ennyi. testileg minimálisan átlag feletti. nekem a vs modellek kicsit tucatgyártmányok. szépek,de mintha futószalagról jönnének le és hiányzik valami plusz,amitől azt mondom,hogy ejjGame90 írta:Palvin BarbiS.Agüero írta:Boldog Valentin napot mindenkinek! :
http://youtu.be/x3nQyXZ1u30![]()
Nekem üzent a drágaGame90 írta:Palvin BarbiS.Agüero írta:Boldog Valentin napot mindenkinek! :
http://youtu.be/x3nQyXZ1u30![]()
Persze, jogos, benéztem, mondjuk nem meglepő, hogy egy ilyen tartalmú hírről az USA ugrott be.sjay írta:Az utolsó mondat kissé zavaros nekem. Az eddigi viták főleg az Amerikában "honoló" fegyvertartási törvényről szóltak, de most Dél-Afrikáról van szó. Bár a probléma gyakorlatilag ugyanaz, az országok múltja közel sem, szóval nem igazán említeném egy lapon a kettőt.