részben egyetértek,részben nem. vannak dolgok(akár suliban),amelyeket nem lehet megoldani e nélkül kényelmesen. értsd: más dolog látná kárát.Bob_Marley írta:..
szerinted nem illik bele ez az egész a mostani világba? így tanít az iskola is. tesómnak neten kell házit letölteni,adott esetben dolgozatot beadni,kikapni.
egyszerűen eldöntöd,hogy beilleszkedsz és használod vagy nem és így elesel ettől-attól.
szüleim,nagyszüleim nem cyber gyerekek. rendkívül sok dolog van,amely lényegesen könnyebbé,olcsóbbá válna,ha nem adták volna fel a technika újításainak követését vagy 10 éve. én mérnök(hallgató)ként nem engedhetem és nem is szeretném megengedni ezt. engem a világban a technika érdekel legjobban és ha 1000 évig élhetnék,csak a technika miatt szeretnék. az asszonnyal a kapcsolatomat az iwiwnek köszönhetem.
egyszerűen a mindennapjaink része. én nagyon rosszul érzem magam,ha egy nap nem ülhetek le a net elé és olvashatom el a dolgaimat. ehhez hozzátartozik,hogy távol vagyok a családtól,barátoktól és nincs tv-m.
az én életemben a net középiskolában ütött be és mára néha azt érzem,hogy a követelmények felállításánál tisztában vannak azzal,hogy a diák "csalni" fog és beleszámolják. ez kicsit kacifántos,de hátha érted
postagalamb,posta,telefon,mobil,iwiw,facebook. haladunk. ennek ellenére te választasz,hogy galamb vagy facebook,de van amit a galamb nem tud
de így vagy úgy,akár a facebook,akár más által,de nincs magánéleted. mindent tudnak rólad,hogy nem használják fel (egyelőre),az más kérdés. amíg nincs belőle károd,addig jólehet fb nélkül élni, de sokat könnyít az életen, és hasznos, ha nem vagy 24h függő. ennyi.