visca el barca írta:
az meg h kit és miért hulyézek le, legyen az én problémám, ha kell, akkor 5000+-os hozzászólás számú embernek is megmondom a véleményem...
MIIHII,
ha erre jársz megalapíthatnánk a BELSŐ KÖR ÚJEGYHÁZÁT...

Én is, így a te 5790 hsz-ednek is megmondom, h hülye vagy! Én a felső körben vagyok benn, nem alacsonyodom le a ti jöttment belső körötökhöz. Le vagytok körözve
Am ez a belső kör dolog olyan, h vmilyen szinten még lehetne is valóságalapja, csakhogy ez inkább egy negatív hangvételű stigmának érződik a megfogalmazásokból, pedig Albiceleste ki is fejti, h nyilván vannak, akik jobban lespanolnak. Ebben a formában pedig nem kellene, h negatívum legyen. Itt van néhány száz online felhasználó, értelemszerűen ezekből többen is hasonlóképpen gondolkodnak, több közös keresztmetszete van az érdeklődési körüknek, illetve a stílusuk is rokonszenves egymásnak (vagy épp utálják egymást, mint mi Bob-bal

), dobja magát, h ezek a srácok többet beszélnek egymás között. De ettől még nincs kisajátítva a fórum és én speciel egyet nem töröltem olyat (merthogy törölném csuklóból), h vki leugatta volna a másikat, h öcsi kussolj el, mert itt vagy erről csak mi dumálhatunk. Ebben a formában nem is értem, h miért ne lenne szükség a fórumra, ha csak a belső kör dumál

Az egy dolog, h egymással többet beszél néhány emberke, de ezen felül másokkal is megvan a kommunikáció.
Aztán mondjuk ott van az is, h vannak azok, akiknek a véleményére jobban ad az ember, vagy jobban érdekli a mondókája vmi miatt, de ugyanígy gondolom sokaknál megvan, h adott user postjait inkább skippeli...
De ugyanígy egy fordított, hasonlóan éles elgondolásban azt is lehetne állítani, h azért van a belső kör, mert a külső kör nem beszél velük

Legalább annyira megalapozott dolog