Offtopic
- MatyiG
- Adminisztrátor
Yesterday Aaron Ramsey scored from the spot and the famous writer and Nobel Prize winner, Achebe died.
#Ramsey Killing famous people since 2010
Telós témához annyit, hogy én is utálom ezeket... Nincs olyan nap a suliban, hogy órán valamelyik páwa ne venné elő a telefonját. Legviccesebb az, hogy már lassan a 7 éveseknek is van ájfónjuk, nehogy már nekik ne legyen!
Egyébként nekem nincs is telefonom, szükségem sincs rá, azért, hogy egy héten 1x felhívja valakit... Facebookon egyszerűbb nekem.
#Ramsey Killing famous people since 2010
Telós témához annyit, hogy én is utálom ezeket... Nincs olyan nap a suliban, hogy órán valamelyik páwa ne venné elő a telefonját. Legviccesebb az, hogy már lassan a 7 éveseknek is van ájfónjuk, nehogy már nekik ne legyen!
Egyébként nekem nincs is telefonom, szükségem sincs rá, azért, hogy egy héten 1x felhívja valakit... Facebookon egyszerűbb nekem.
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
Engem nagyon irritál az ilyesmi. Múltkor úgy döntöttünk egy páran,hogy legurítunk 1-2 sört,mire a helyszínt befolyásoló tényező lett a wifi.
Nekem is van net a mobilomon,de általában be sincs kapcsolva.Ha valami hirtelen kell,akkor megnézem,de egy beszélgetés közepén nem fogok fellépni facebookra. Ez több,mint szánalmas.
A csajozás facebookon: amelyik nőt fel lehet szedni ilyen tré módon,az annyit is ér. Nem azt mondom,hogy én csokornyakkendőben meg fehér lovon megyek a házhoz szerenádot adni,de nem a "bökés" alkamázással fogom felszedni.

Nekem is van net a mobilomon,de általában be sincs kapcsolva.Ha valami hirtelen kell,akkor megnézem,de egy beszélgetés közepén nem fogok fellépni facebookra. Ez több,mint szánalmas.
A csajozás facebookon: amelyik nőt fel lehet szedni ilyen tré módon,az annyit is ér. Nem azt mondom,hogy én csokornyakkendőben meg fehér lovon megyek a házhoz szerenádot adni,de nem a "bökés" alkamázással fogom felszedni.

- visca el barca
- Presidente del Barça
lui1698 írta:Ilyet én amúgy kajak szoktam csinálni.![]()
Nézegetem valaki adatlapját, látom jó csaj, de le vannak a képei titkosítva. Bejelölöm lesz, ami lesz. És mit csinál? Háát peersze, hogy visszaigazol!Még a macskáját se láttam soha, de azért gondolom csak jól mutat még egyel több ismerős az adatlapján, én meg meg tudom nézni, hogy mi-merre-hány méter.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- lui1698
- Llegenda del Barça
Tavaly nyáron csinálta ezt egyik spanom, hogy lent voltunk egy hetet a Balcsin, ez a tökéletlen hülye meg végig bele volt bukva a fészbukkjába, akárhova mentünk. Na, most nem kell ecsetelnem, hogy Siófok gyönyörű domborzati adottságainak megtekintését elmulasztani főben járó bűn, szóval mi folyamatosan oltottuk, mire ez az anyaszomorító rávágta, hogy 4 csajt fűz neten.Game90 írta: Life Before and After Cell Phones

Ilyet én amúgy kajak szoktam csinálni.Deus írta:Komolyan ettol kikeszulok mindig,
Facebookon bejelol valaki (valszeg ismerosom anyja), akivel soha nem is talalkoztam, nem tudom ki o.
Azt nem ertem h mirt jelol be engem ismerosnek??? :S

Nézegetem valaki adatlapját, látom jó csaj, de le vannak a képei titkosítva. Bejelölöm lesz, ami lesz. És mit csinál? Háát peersze, hogy visszaigazol!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Az Év fórumozója 2013
Ne is mondd, suliban a hat ájfónnal rendelkező ember gyakorlatilag el sem teszi az eszközt, függetlenül attól, hogy óra van-e vagy sem. FB-t nyomják főleg a szerencsétlenek.Game90 írta:Pont a héten történt, hogy lementem 2 haverommal kocsmázni, szerintem nem telt el úgy 5 perc, hogy valamelyikük ne nyúlt volna hozzá a telefonjához és ne ment volna fel fb-ra/ne játszott volna. Legközelebb viszek egy kalapácsot és széttöröm az ájfón-jukat.
Meg múltkor is vicces volt, amikor házibuliban már igencsak jól voltam, aztán véletlenül kiütöttem haverom kezéből az ájfónt (aki még részegen is facebookozott..................), mire ő olyan ideges lett, hogy azt hittem, ott helyben fog meglincselni.

Kis szél, amúgy semmi különös. Csapadék például egyáltalán nincs. Jó meccsnézést!Barcaman14 írta:Pesten milyen idő van jelenleg? Mert utazunk fel a haverokkal az esti meccsnézésre, de itt katasztrofális az időjárás. Orkán erejű szél illetve inkább hófúvás.
Igen, megértem a problémádat, velem is sokszor fordult már elő hasonló.Deus írta:Komolyan ettol kikeszulok mindig,
Facebookon bejelol valaki (valszeg ismerosom anyja), akivel soha nem is talalkoztam, nem tudom ki o.
Azt nem ertem h mirt jelol be engem ismerosnek??? :S

Kocsmába könnyű megoldani, kirakjátok a telefonokat egymásra az asztalon, aki először nyúl hozzájuk az fizet egy kört...Game90 írta:
Pont a héten történt, hogy lementem 2 haverommal kocsmázni, szerintem nem telt el úgy 5 perc, hogy valamelyikük ne nyúlt volna hozzá a telefonjához és ne ment volna fel fb-ra/ne játszott volna. Legközelebb viszek egy kalapácsot és széttöröm az ájfón-jukat.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tarsi88 2013.03.22. 16:54:36-kor.

de amúgy fel nem fogom az embereket, hogy lehet ennyire függni valamitől. nap mint nap látom én is mennyire meg van kötve a kezük-lelkük mobil (plusz azon lévő net) nélkül. engem reggel felkelt meg biciklin hallgatok rajta zenét és kifújt, ezek meg mostanában kulát nevelnek az érintőképernyőkön, etetik hamburgerrel és mutogatják egymásnak.
gépterembe egy-egy húzós nap után néha van szabadfoglalkozás; előbb nyúlnak a telefonhoz...

https://www.youtube.com/watch?v=32p8d6OudgU" target="_blank
-
- aka Game90
True true...
Life Before and After Cell Phones:
http://20px.com/blog/2012/12/06/life-be ... Uxk8xzgWGc
Pont a héten történt, hogy lementem 2 haverommal kocsmázni, szerintem nem telt el úgy 5 perc, hogy valamelyikük ne nyúlt volna hozzá a telefonjához és ne ment volna fel fb-ra/ne játszott volna. Legközelebb viszek egy kalapácsot és széttöröm az ájfón-jukat.

Life Before and After Cell Phones:
http://20px.com/blog/2012/12/06/life-be ... Uxk8xzgWGc

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Deus
- Boixos Nois
Mindenképpen öltözzetek felBarcaman14 írta:Pesten milyen idő van jelenleg? Mert utazunk fel a haverokkal az esti meccsnézésre, de itt katasztrofális az időjárás. Orkán erejű szél illetve inkább hófúvás.

Süt a nap, 10 fok körül lehet, viszont fúj a szél, szabad területen meglehetősen. A stadionban nem fog.Barcaman14 írta:Pesten milyen idő van jelenleg? Mert utazunk fel a haverokkal az esti meccsnézésre, de itt katasztrofális az időjárás. Orkán erejű szél illetve inkább hófúvás.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Pesten milyen idő van jelenleg? Mert utazunk fel a haverokkal az esti meccsnézésre, de itt katasztrofális az időjárás. Orkán erejű szél illetve inkább hófúvás. 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Ha már környezetvédelem, csatlakozzatok, ha szívügyeteknek érzitek. Nagyon jó, ötletes oldal, érdemes nézegetni.S.Agüero írta:A Föld Órája :
http://youtu.be/2UywrjnOaUE
http://www.zeroco2.cc/
- visca el barca
- Presidente del Barça
az mekkora király
elég komoly fogászati problémákkal küszködöm, erre a fogorvosom most mesélte el, hogy van neki egy 22 éves lánya és 7 (!) bölcsességfoga nőtt ki, ráadásul a nagy része vízszintesen (!) nő és a szélrózsa minden irányába tolja főleg a felső fogsorát. műtéti költség több mint fél millió forint
álom lehet. persze altatásban műtik, de elkezdte mesélni h hogy fogják csinálni... a negyedénél leállítottam. 

elég komoly fogászati problémákkal küszködöm, erre a fogorvosom most mesélte el, hogy van neki egy 22 éves lánya és 7 (!) bölcsességfoga nőtt ki, ráadásul a nagy része vízszintesen (!) nő és a szélrózsa minden irányába tolja főleg a felső fogsorát. műtéti költség több mint fél millió forint

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Castiel
- Capitá del Barça
Egy elég radikális gondolatmenet.
https://www.facebook.com/notes/kis-kapu ... 9824277251
https://www.facebook.com/notes/kis-kapu ... 9824277251

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
- MatyiG
- Adminisztrátor
Mindössze fél millába kerül ez a kis játék.
:
http://youtu.be/ItnsDS8oYV8
Legjobb szülinapi ajándék :
http://youtu.be/xGaIT8FP-4Y
Ilyen nekem is kell!
Ellennék vele egész nap.

http://youtu.be/ItnsDS8oYV8
Legjobb szülinapi ajándék :
http://youtu.be/xGaIT8FP-4Y
Ilyen nekem is kell!

-
- aka Game90
Nekem a kő-papír-olló világbajnokság a kedvencem.
Gyerekek a kedvenc játékaikkal a világ minden tájáról:
http://inspired.blog.hu/2013/03/14/gyer ... en_tajarol
Elmondta, hogy a fő különbség a gyerekek között az volt, hogy míg a gazdagabb országokban élők, sokkal nehezebben oldódtak fel és engedték meg, hogy hozzáérjen, esetlegesen játszon a játékaikkal, addig a szegényebb országokban élő gyerekek bátran és könnyű szívvel adták oda neki legféltettebb kincseiket, még akkor is, ha csak 2-3 játékra korlátozódott az "készletük".
Gyerekek a kedvenc játékaikkal a világ minden tájáról:
http://inspired.blog.hu/2013/03/14/gyer ... en_tajarol
Elmondta, hogy a fő különbség a gyerekek között az volt, hogy míg a gazdagabb országokban élők, sokkal nehezebben oldódtak fel és engedték meg, hogy hozzáérjen, esetlegesen játszon a játékaikkal, addig a szegényebb országokban élő gyerekek bátran és könnyű szívvel adták oda neki legféltettebb kincseiket, még akkor is, ha csak 2-3 játékra korlátozódott az "készletük".
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- Xanthor
- Capitá del Barça
Nálam a traktorhúzás a favorit, a motorsportok non plus ultrájasjd írta:Azért a favágó-verseny se maradjon ki ebből az illusztris felsorolásból, az majdnem olyan, mint egy Madrid-meccs (jellegében és szórakoztatóságban is)miihii írta:Am tényleg olyanokat lehet elkapni Eurosporton, h csak nézek néha. Ilyen műanyagpohár rakosgató verseny meg videojáték VB

Azért a favágó-verseny se maradjon ki ebből az illusztris felsorolásból, az majdnem olyan, mint egy Madrid-meccs (jellegében és szórakoztatóságban is)miihii írta:Am tényleg olyanokat lehet elkapni Eurosporton, h csak nézek néha. Ilyen műanyagpohár rakosgató verseny meg videojáték VB

- miihii
- KHAL
Biztos régóta nincs barátnőjükCastiel írta: Valami elképesztő milyen (...) csuklóval rendelkeznek ezek a srácok

Am tényleg olyanokat lehet elkapni Eurosporton, h csak nézek néha. Ilyen műanyagpohár rakosgató verseny meg videojáték VB

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Castiel
- Capitá del Barça
a múltkor volt szerencsém elkapni egy csocsó meccset nem tudom milyen esemény volt, de a Holland-Németvisca el barca írta:az eurosport2 viszont zsír, sok szkander, csocsó , fallabda meg hasonló, amiről nem nagyon szoktak közvetiteni

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
-
- Barça B
Most már lazíthatnál egy kicsit.
- visca el barca
- Presidente del Barça
az eurosport2 viszont zsír, sok szkander, csocsó , fallabda meg hasonló, amiről nem nagyon szoktak közvetiteni