Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Már írtam,hogy csak holnap lesz a mérkőzés és gondolom holnap is fent leszel,akkor majd nagyon sokan írni fogják a topicokba,hogy hol adják.Csoka írta:Mondanál nekem olyat hogy hol ahol nem akad lécci.
Holnap lesz és seholse adja csak a neten lehet majd nézni...Csoka írta:Melyiken lesz a Basel es meccs?
Ez egyértelmű. De a kolléga írta alant,hogy a boot sorrendben a dvd olvasó van beállítva elsőnek. És ha annak idején a lemez nem úgy lett megírvakudu írta: Véleményem szerint, ha elsődlegesnek a vinyó van beállítva,h onnan boot-oljon, akkor soha nem fog a cd-ről indítani...
Mert az elsődlegessel kezdi, és ha ott talál, akkor azt indítja.
Véleményem szerint, ha elsődlegesnek a vinyó van beállítva,h onnan boot-oljon, akkor soha nem fog a cd-ről indítani...Tim írta:Hű mi van itt..Mindenki a vindózzal küzd?
Ha egy tisztességesen megírt telepítőről van szó,azt nem kéne külön bootolásra biztatni,hanem magától kéne indítania a rendszert.
Hű mi van itt..bouba írta:Amikor bekapcsolom kiírja ,hogy :
F2 : Setup F11 : Boot
A setupban meg a sorrendet állítottam úgy hogy a DVD olvasóm legyen az 1....
Vmit elcsesztél akkor... Nézd meg mégegyszer!!! Lehet hogy le kell tiltani a Boot options-ba a hard disket hogy onnan semmikép se bootoljon(ilyenkor kirak mellé egy felkiáltójelet. Vagy a sorrendet állíts be másképp. Ha több optikai meghajtó van a gépedbe akkor azt nézd meg hogy jóba van e a telepítő. Több ötletem nincsbouba írta: AZ IDEG ELKAP!![]()
Újraindítom a gépet -> f2 átállátom a Boot-t ,elmentem , újraíndítok ,F11 és erre ugyanúgy betölti a windowst!áááááá
AZ IDEG ELKAP!mindorokke_barca írta:biosban at kell allitsd h ne a hard-odat inditsa a gep hanem az optikai meghajtodat, vagyis h bootolhass cdrol
Ha úgy rendelted meg, hogy pl. 1782-re elküldted, hogy DUCK, akkor szerintem ezt letudod úgy mondani, hogy vagy a 1782-re vagy egy másik számra elküldöd ezt, hogy "STOP DUCK". Szerintem így még lelehet...Los Banditos írta:Más lehetőség nincs?Perrero írta:Válts számot/vegyél új telefont
Amikor kiküldik a telefonszámlát akkor már csak odaírják a telefonszámukat a mocskok
Nekem is elküldenéd?...előre is köszi!torrestoni írta:
Elküldtem PÜ-ben a Photoshop CS3 linkjeit (data.hu)...
Más lehetőség nincs én is ezért váltottam számot,mert havi 2500Ft-ot levett ilyen dolgok miatt,bár nem sok pénz,de hát ez van...Los Banditos írta:Más lehetőség nincs?Perrero írta:Válts számot/vegyél új telefont
Amikor kiküldik a telefonszámlát akkor már csak odaírják a telefonszámukat a mocskok
Más lehetőség nincs?Perrero írta:Válts számot/vegyél új telefont
thanks a lot!torrestoni írta: Elküldtem PÜ-ben a Photoshop CS3 linkjeit (data.hu)...