Slither írta:barca99 írta:továbbra is bátran ajánlom mindenkinek az Oz c. sorozatot.
a harmadik évad elején tartok és nem akarom elkiabálni, de talán a legjobb sorozat amit eddig életemben láttam. az első évad kicsit langyi, de a mádoiktol belendulnek a dolgok... simán üt minden dexter, 24, maffiozok, drót, breaking badet... az HBO-nál tudnak valamit...
Hat sztem eléggé ízlesfüggő ez is, mert nekem elég lapos a sorozat.
Az elején még érdekes volt, de utána már nem bírtam a lassú tempójával. Amúgy drámai szempontból tényleg jól meg van csinálva, csak a témáját és a tempóját tekintve kétlem hogy mindenkinek be fog jönni.
azért tunhet lassunak, mert egy átlagos börtönfilm, ami kb 2 óra, mindent bele lehet sűríteni, és pörgősnek hat. egy olyan sorozatnál ami (azt hiszem) 56 részes, egyértelmű h néha be kell lassulni.
az állandó pörgés sem jo, lásd 24, én attol voltam rosszul, mert bauer karaktere kb olyan volt, mintha a dc, meg a marvel univerzum összes superhero egy emberben összpontosult volna
amugy ha nézzük a klsszikusan jo sorozatokat, drót, maffiozók, nemtom', azért azok sem a tulzott pörgésükről híresek