Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát ez már csak így megy. Ideát onnan látva vannak idióták, odaát meg innen látva vannakREMY írta:készüljünk fel ott a megszállásra? xD amúgy fránszoá jól mondja. A focis témában valószínűleg idegesek lesztek stb... én is felidegesítem magam, ha benézek a Messi topicba, vagy valamelyik focisba![]()
maga a fórum színvonalas, sok ember véleményére érdemes odafigyelni, és hozzánk hasonlóan ők sem csak sport témakörben írnak, szóval alapvetően jó közösség.Gareth Tello írta:A túloldalon mi a helyzet mostanában? Elszánjam magam a regisztrálásra, vagy inkább ne?

Háát ezen én már évek óta filózokGareth Tello írta:A túloldalon mi a helyzet mostanában? Elszánjam magam a regisztrálásra, vagy inkább ne?
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... vadat.htmlrecrea írta: Mondjuk én nem hallottam Ribery botrányról, azt gondoltam, h az a fickó egy élő halott.
nem ezt mondtam,hogy nincs benne igazság,de túlzás amiket ír.bence-barca írta:Szóval azért, mert nem jó képet fest le a Barcáról, már az egész egy kamu. Értem.csababarca írta:Aki pl az ibra-könyvet elolvasta, az ezt is elfogja.
csak ennek a csajnak a könyve legalább az igazat írja le, nem lejárató könyv lesz.
Nem mondom, h biztosan igaz az egész, de biztosan van benne azért igazság is...ezt kb csak a Barcások nem akarják elismerni, h lehet igaz is.
Ez igaz.sjd írta:De ahogy visszaolvastam a megrökönyödés nem igazán ezen van, hanem hogy ez kit érdekel és miért népszerű dolog? (Ezt meg már lejjebb kifejtettem)recrea írta: Igen, elbeszéltünk egymás mellett és/vagy rosszul fogalmaztam. Az álszentet nem arra értettem, h valójában mindenkit érdekel Szepesi szexuális élete (engem egy esetben érdekelne), hanem arra, h az itteni banda nagy része ugyanezt csinálná az olimpiai faluban, mégis megrökönyödik azon, h ezt valaki feltárja, közben meg mindegyik sportoló kussol róla.
Ha mondjuk a doppingról lenne szó, érteném ennek a könyvnek a létjogosultságát, de sztem az emberiség nagy része tud élni anélkül a tudás nélkül, h mi történik esténként ilyenkor.
(Ráadásul sztem a Ribery és hasonló botrányok után nem is igazán mond újat)
De ahogy visszaolvastam a megrökönyödés nem igazán ezen van, hanem hogy ez kit érdekel és miért népszerű dolog? (Ezt meg már lejjebb kifejtettem)recrea írta: Igen, elbeszéltünk egymás mellett és/vagy rosszul fogalmaztam. Az álszentet nem arra értettem, h valójában mindenkit érdekel Szepesi szexuális élete (engem egy esetben érdekelne), hanem arra, h az itteni banda nagy része ugyanezt csinálná az olimpiai faluban, mégis megrökönyödik azon, h ezt valaki feltárja, közben meg mindegyik sportoló kussol róla.
Szóval azért, mert nem jó képet fest le a Barcáról, már az egész egy kamu. Értem.csababarca írta:Aki pl az ibra-könyvet elolvasta, az ezt is elfogja.
csak ennek a csajnak a könyve legalább az igazat írja le, nem lejárató könyv lesz.
Azóta márt el is fogták a feltételezett gyanúsítottat.Wolfy11 írta:Nem tudom ki lakik Szigethalom, Tököl közelében, elsősorban nekik szeretnék üzenni, de ezt egész Pest megye déli régiója is hallgassa.
Ebben a hónapban, nem egy diák tűnt el Szigethalom, Csepel, és Tököl területeiről.
A rendőrségnek összesen 24 emberrablást jelenetetek be ebbe a hónapba.
Ezek közül nekem 4 ismerősöm hozzájuk tartozik.
Ma reggel kaptam a hírt hogy az egyiket halálra verték, 1 nem került még elő. A 3. szintén halott volt, a 4.-et sokkos állapotban találták meg megverve Csepelen. Ezek közül az egyik a barátnőm volt.
Aki a környéken jár, vagy él, figyelmes legyen, nem engedje lányát messzire, egyedül.
Szó mi szó, mindenki legyen figyelmes, én már 2 barátom/barátnőm, elvesztettem, ne várjon ez a sors a ti ismerőseitekre.

nekem ezt tavaly mondták, amikor nem vettem bérletet szünet előtt már (pont lejárt), én is kettőt akartam venni,de mondták,hogy nem kell.Kalap1988 írta: Valóban, a Keletinél tudsz venni, de kettő jegy kell, mert egy csak egy vonalra elég. Bocs, látom átszálló jegy már nincs, viszont szerintem így is 2 kell. Az 1-nek mi értelme van? 1 óráig használhatod és annyit mész ameddig akarsz (már az időn belül)? Erről nem, hallottam... Mondjuk én is bérletezek, vagy nem veszek jegyet
Valóban, a Keletinél tudsz venni, de kettő jegy kell, mert egy csak egy vonalra elég. Bocs, látom átszálló jegy már nincs, viszont szerintem így is 2 kell. Az 1-nek mi értelme van? 1 óráig használhatod és annyit mész ameddig akarsz (már az időn belül)? Erről nem, hallottam... Mondjuk én is bérletezek, vagy nem veszek jegyetcsababarca írta:FtcSikiHun írta:Sziasztok!
Holnap utaznék fel Pestre, és valaki, aki pesti, tudna segíteni a metróval kapcsolatosan?
Tehát hol lehet metrójegyet venni, és egy vonaljegy meddig érvényes? Mert a Keleti pu.-tól mennék a WestEndbe, és ugye át kell szállni a Deákon, és ahhoz elég egy jegy, vagy kettő kell?
köszi szépen
Én bár bérletet használok,de úgy tudom,hogy a jegyet lekezeled,utána 1 óráig érvényes,és bármire átszállhatsz vele.
Jegyet tudsz venni a keletinél, lemész a metróhoz,még a kezelőautomatáknál van egy árus, illetve automata is.
Szóval elég egy jegy, régen volt átszállójegy,de már beszüntették.
FtcSikiHun írta:Sziasztok!
Holnap utaznék fel Pestre, és valaki, aki pesti, tudna segíteni a metróval kapcsolatosan?
Tehát hol lehet metrójegyet venni, és egy vonaljegy meddig érvényes? Mert a Keleti pu.-tól mennék a WestEndbe, és ugye át kell szállni a Deákon, és ahhoz elég egy jegy, vagy kettő kell?
köszi szépen

Igen, elbeszéltünk egymás mellett és/vagy rosszul fogalmaztam. Az álszentet nem arra értettem, h valójában mindenkit érdekel Szepesi szexuális élete (engem egy esetben érdekelnesjd írta:Arra rájöttem, h Téged az érdekel, h az olimpiai faluban mit művelnek a sportolók, csak akkor az nem tiszta még mindig, h akit ez viszont hidegen hagy, az miért álszent, mert a buli és a szex (és nem az olimpikonok magánélete) mindenkit érdekel.recrea írta:Tudod Te erre a választ, ki tudtad következtetni az írásomból.
amúgy egy jó cikk a témában:
http://valogatott.blog.hu/2013/04/11/mi ... k_a_szexet

csak annyi,hogy ugyanolyan bulvár mindkettő, ezért aki az egyiket a kezébe veszi, az a másikat is fogja, mert érdeklik az ilyen "botrány" könyvek.recrea írta:Ezt a logikai sort fejtsd már ki bővebben, légy szíves.csababarca írta:Aki pl az ibra-könyvet elolvasta, az ezt is elfogja.
Arra rájöttem, h Téged az érdekel, h az olimpiai faluban mit művelnek a sportolók, csak akkor az nem tiszta még mindig, h akit ez viszont hidegen hagy, az miért álszent, mert a buli és a szex (és nem az olimpikonok magánélete) mindenkit érdekel.recrea írta:Tudod Te erre a választ, ki tudtad következtetni az írásomból.
Tudod Te erre a választ, ki tudtad következtetni az írásomból.sjd írta:Most akkor a buli meg a szex vagy a sport miatt érdekel?recrea írta: Engem sem érdekelne, ha a Dundika vagy a Liptai írta volna, Havas könyvet sem vettem még életemben, a sport, mint kapcsolódási téma miatt érdekel. Mondjuk megvenni nem fogom.![]()
Most akkor a buli meg a szex vagy a sport miatt érdekel?recrea írta: Engem sem érdekelne, ha a Dundika vagy a Liptai írta volna, Havas könyvet sem vettem még életemben, a sport, mint kapcsolódási téma miatt érdekel. Mondjuk megvenni nem fogom.
a pull&bear és a new yorker is ehhez a vonalhoz tartozik, asszem az arénában egymás mellett is vannak nagyjából.Stalkyard írta:Sziasztok! Holnap úgy alakult, hogy fölugrom Pestre valamelyik szuperplázába vásárolgatni kicsit, és ruha ügyileg tudnátok nekem üzleteket ajánlani, ahol garantáltan minőségi cuccok vannak? Bershka, Zara, Springfield ezek alapok, ehhez hasonlókat keresek, amik esetleg már nektek is beváltak. Ár nem annyira szempont, persze ne legyen méregdrága, nagyjából a felsorolt üzletek kategóriájában keresnék. Előre is köszi!