Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
igen. közben már láttam h írták. nem szoktam ott forumozni, nem is tudtam h vanTim írta:Nyugi, nem nálad van a hiba. Ha olvasod az adott oldal topikjait, akkor láthatod hogy sokan panaszkodnak emiatt. Az oldallal,pontosabban a németországi szerverekkel van a gond. Nekem már letöltésnél is jelzi hogy nem létező torrentet töltökÍgy aztán nincs seedkötelezettségem.
Ha máshonnan is töltesz akkor láthatod hogy azokka a letöltésekkell nincs semmi gond.

Nem törölted ki esetleg a fájlokat? Vagy nem tetted át egyik helyről a másikra?visca el barca írta:senki? valaki segitsen már, mert már mindet kiprobaltam se semmi.visca el barca írta:vmi torrent mágus segitsen már![]()
napok óta bent van vagy 5 torrenten, lejött már mindegyik, és seedelem vissza őket, viszont folyamatosan leállnak, piros szinuek lesznek, hibát észlel a rendszer. ha kilépek a torrentből és ujraindítom akkor egy pár percig mennek, de utána vmelyik megint le áll (mindig másik, össze-visza mennek)
van olyan torrent amit bent van 5 napja, de 3-4 óránál nem seedelt vissza többet
lehet ezzel vmit csinálni?
Nyugi, nem nálad van a hiba. Ha olvasod az adott oldal topikjait, akkor láthatod hogy sokan panaszkodnak emiatt. Az oldallal,pontosabban a németországi szerverekkel van a gond. Nekem már letöltésnél is jelzi hogy nem létező torrentet töltökvisca el barca írta:senki? valaki segitsen már, mert már mindet kiprobaltam se semmi.visca el barca írta:vmi torrent mágus segitsen már![]()
napok óta bent van vagy 5 torrenten, lejött már mindegyik, és seedelem vissza őket, viszont folyamatosan leállnak, piros szinuek lesznek, hibát észlel a rendszer. ha kilépek a torrentből és ujraindítom akkor egy pár percig mennek, de utána vmelyik megint le áll (mindig másik, össze-visza mennek)
van olyan torrent amit bent van 5 napja, de 3-4 óránál nem seedelt vissza többet

senki? valaki segitsen már, mert már mindet kiprobaltam se semmi.visca el barca írta:vmi torrent mágus segitsen már![]()

Amúgy így végignézve a szabályzatot, ezt tképpen semmi nem tiltja.S.Agüero írta:Lehet itt trollkodik valamilyen másik nickkel.
nahát nekem is pont vmelyik nap jutott eszembe h hogy el tunt ő is.miihii írta:Ő írt rám még pár hónapja, h töröljük a regjét, mert felfüggeszti a fórumozást, uh nem is várható már.Gareth Tello írta: Ahogy daffy is.

Lehet itt trollkodik valamilyen másik nickkel.miihii írta:Ő írt rám még pár hónapja, h töröljük a regjét, mert felfüggeszti a fórumozást, uh nem is várható már.Gareth Tello írta: Ahogy daffy is.
Ő írt rám még pár hónapja, h töröljük a regjét, mert felfüggeszti a fórumozást, uh nem is várható már.Gareth Tello írta: Ahogy daffy is.
Ahogy daffy is.messideco írta:kurdt bácsit látta valaki a fórumon mostanában? Nagyon eltűnt.
Például a 2. ?Deus írta:Óriási képek!Néhány szitu ismerős nekem
![]()
http://index.hu/nagykep/2013/06/03/pialni_este_jo/
Amúgy tényleg jó, nekem tetszik, viszont bárki megrajzolja, még tudás sem kell hozzá kb. Órai firkálgatásaimat lehet kiadom Picasso néven, kaszálok vele pár millát!visca el barca írta:most olvasom h több évnyi nyomozás után megkerült piacasso bagoly cimu képe
értem én h muveszet, de nah![]()

pföh...lui1698 írta:És ez ér vagy 100 misit...visca el barca írta:most olvasom h több évnyi nyomozás után megkerült piacasso bagoly cimu képe
értem én h muveszet, de nah

És ez ér vagy 100 misit...visca el barca írta:most olvasom h több évnyi nyomozás után megkerült piacasso bagoly cimu képe
értem én h muveszet, de nah

De a neved kisbetűs, ezért írtam kisbetűvel, még ha nagybetűs is lenne alapból.kanty írta:A kisbetűzés miért zavar jobban, mint például az, hogy folyamatosan nem teszel pontot a mondat végére?Bob_Marley írta: Jó de pl, milyen már a totál egybefüggő, tagolatlan, folyamat kisbetűzést olvasni, nem is értem ez most miért divat, hogy nem írunk nagy betűvel![]()
![]()
Ja és az USA topicba kisbetűvel kezdtél egy mondatot, ráadásul az első szó az én "nevem".![]()
Rendben.kanty írta: Mondom szőrszálhasogatásnak érzem. De, ha akarod minden hibádnál - helyesírási vagy fogalmazási - írok majd egy pü-t.

Bár nem vagyok megrögzött fórumozó, ilyen téren bármikor számíthattok segítőkészségemre.Gareth Tello írta:Erről jut eszembe, sjd, tényleg megcsinálhatnánk már az SJDGT-féle autokorrektort.![]()
![]()
A kisbetűzés miért zavar jobban, mint például az, hogy folyamatosan nem teszel pontot a mondat végére?Bob_Marley írta: Jó de pl, milyen már a totál egybefüggő, tagolatlan, folyamat kisbetűzést olvasni, nem is értem ez most miért divat, hogy nem írunk nagy betűvel![]()
Én meg azt hittem, hogy abból az ihatatlan Vadász keserűből akar egy vödörrel. Néztem is, hogy milyen taknyokat iszik.visca el barca írta:a vbk nálunk is vadász, de én tegnap ota ezen gondolkodom h ozsi mi a rákra irta ezt a vödör vadászt

Egyetértek, ezt nem kéne erőltetni szerintem.kanty írta:Oké. De ilyen szinten, akkor kb. minden ember hozzászólásába bele lehetne kötni. Engem is zavar, hogy sok a helyesírási hiba, de az még jobban zavarna, ha minden második hozzászólás arról szólna, hogy valaki éppen a másikat javítgatja.
Amúgy nem nagy kunszt az egész. Az ilyen nagybetű, pont, vessző, stb. csak szimplán odafigyelés kérdése. Akinek meg komolyabb gondjai vannak a helyesírással annak egy-két megszólítás nem oszt, nem szoroz.
Én ezt támogatnám, egy kis tanulás soha nem árt, pl ipponsjd írta:[grammarnazi]ippon[/grammarnazi]Bob_Marley írta: Kész, végem van, iponnal győztél
Ezen én is gondolkodtam, csak az a baj, h annyiféleképpen el lehet írni pl. szegény Chavi, Montolya meg Der Stegen nevét, hogy lehetetlen minden lehetőségre gondolni egy ilyen autokorrektorban. (Na meg pl. bizonyos szövegkörnyezetben az "egyenlőre" helyesnek számít, csak általában nem abban az értelemben használják)Gareth Tello írta: Erről jut eszembe, sjd, tényleg megcsinálhatnánk már az SJDGT-féle autokorrektort.![]()
![]()
Sztem a legegyszerűbb az lenne, ha Tim v vki kinevezne minket "Eurobarca grammarnazi"-nak, és akkor szabadon garázdálkodhatnánk.![]()