Bob_Marley írta:
A legszebb, hogy kiakadtál a sorozatok topikban, miközben ez logikailag ugyanaz a szitu.
persze, ugyanaz lelőni előre a poént másoknak és elrontani valamelyest a sorozat okozta élményt, mint kisbetűvel kezdeni a mondatot...
Igénytelen az egész,
szerinted és még 1-2 ember szerint igénytelen.
s még én vagyok a hibás egy olyan dologban, ami teljesen egyértelmű.
miben lennél hibás? egyedül az a bajunk, hogy folyamatosan szajkózod az álláspontodat, amivel
semmit nem érsz el.
felfogtuk, megértettük, elfogadtuk az álláspontodat, az itt a baj, hogy mindig valahogy odaböksz ezzel, de mint írtam teljesen hasztalanul.
Én nem akarok senkit megváltoztatni, én leírtam mi erről a véleményem,
ha nem akarsz senkit megváltoztatni, akkor minek írod le 30szor a véleményedet, amit már mindenki kívülről fúj....?
te azzal érvelsz, hogy így szoktad meg, ez nem érv.
hosszú évek fórumozása során alakult ki nálam, ahogy telik az idő, az ember próbál mindenben hatékonyabb lenni, nálam ez mondat eleji Caps Lock hanyagolását jelentette, ezzel sokkal hatékonyabban tudok írni és kb 5 éve már biztos így írok, de lehet már régebb óta.
Olyan dologról beszélünk, ami le van írva, hogy kell csinálni, pont.
igen, le van írva, hogy egy iskolában például, hogy kell megírni az érettségit, de az nincs megszabva, hogy egy fórumon kötelező-e a mondateleji nagybetű használata, tehát ez nem igaz, ha kivetítjük erre a fórumra.
ez egy fórum, nem egy iskola, ahol 100%-ban helyesen kell írni és például az általad vázolt probléma is ezek közé tartozik, amelyeket nem vagyok köteles betartani, tehát ebben a pontban nincs igazad.
Engem zavar, mást is zavar, nem az a megoldás, hogy úgy állsz hozzá nem érdekel, vagy már csak azért se.
akkor mi a megoldás? kezdjek el nagybetűvel írni vagy ha ezt nem teszem meg, akkor szerinted nincs erre megoldás?
Példák meg azért rosszak, mert szubjektív választás. Az hogy én szeretem az almát te meg a körtét ez van. De olyan dologban, ami "lefektetetten" szabályzott, abban nem lehet olyat mondani, hogy ez van én így szeretem, ezt én nem tudom elfogadni.
az is lefektetetten szabályzott, hogy az autópályán nem mehetünk többel 130-cal... had ne mondjam hányan mennek ennél többen, szólj rájuk is, hogy tartsák be a szabályokat, de hogy folytassam a gondolatot, ez csak a magyar autópályákra igaz, a németre már nem.
ugyanez igaz a Szabályodra, egy hivatalos levélben ez egy lefektetett szabály,
de ezen a fórumon, amin írunk itt nem az és ezt kéne már végre elfogadnod!