VIII.Henrik írta:De jól dobolt Will Ferrell is!

Csak nem erre gondolsz?

John-Jézus...
http://www.youtube.com/watch?v=gne2y3-aU08
Fernando írta:Ebben a kategóriában egyértelmű kedvenc nálam az RHCP. Azért John elég rendesen szét van zuhanva itt.

Nemtudom mire gondolt mikor úgy dönt, hogy ő nem megy vissza a bandához. Kb az Empyrean-on is volt 4-5 jó száma, az előtte lévő Smile from the Streets You Hold-en pedig egy sem.
Hát ebben az időszakban Anthony-n kívül sztem mindenki szét volt csúszva nonstop.
Én tudom, mire gondolt. Illetve azt tudom, mit mondott indoklásként:
http://funkyforum.hu/2009/12/17/hivatal ... e-kiszallt
Egyébként rohadtul sajnálom. John nélkül nem Chili a Chili. De majd meglátjuk ezt a
Josh gyereket. Elvileg Frusciante-növendék, szóval annyira nem lehet rossz.
Azt meg kikérem magamnak, amit az utolsó mondatodban megfogalmaztál.

Én kifejezetten szeretem az egyéni munkáit is. Sokban benne van ez a Josh, meg sokban Flea is. Pl. az Empyrean-on is basszerolt Flea pár számban. Meg asszem Josh is segített ezt-azt. És nekem az egész tetszik. Bár a legjobb egyértelműen az
Unreachable.
És ez előtt az album előtt nem csak az a munkája volt. Van még egy rakás cucc, nézz csak utána:
2005 - Curtains (az egész album nagyon jó, vetekszik a legújabbal)
2004 - The Will To Death (ez is egészen jó)
2004 - Inside of Emptiness (ajánlom a '
What I saw'-t, az 'Inside a break'-et, vagy a '
Scratches'-t. Ezek nagyon jók erről az albumról például.)
2004 - Shadows Collide with People (ezen is vannak jó kis számok, pl.: '
Song to Sing When I'm Lonely')
Az mondjuk tény, hogy a Smile From The Streets You Hold elég ratyi lett. Még nekem sem tetszik. De hát az '97ben készült, akkor még erősen a padlón volt, ugye '98ban ment vissza a Chilibe. Az utána jövő albumai hallgathatóak, sőt, szerethetőek is, szerintem. Tehát mielőtt lehurrogod John bácsit, nézz utána a dolognak, mert rengeteg cuccot kiadott a kezei közül, amiket nem is ismersz valószínűleg. Az Empyrean meg olyan, hogy nagyon várta mindenki. És nem durrant akkorát, mint kellett volna. Első hallgatásra nekem sem tetszett annyira. De egyre többet hallgattam, egyre jobban megtetszett. Meg amúgy is, baromi elfogult vagyok én Johnnal, kár is velem erről vitatkozni.