zsoltfree írta: ↑2021.04.11. 17:01:59
+ 1 millió dollárért a kérdés: Ha megkapják a gyerekvállalás jogát, akkor abbahagyják ezt a hányinger propagandát, mert elérték a céljukat, vagy ezt a biciklit is túltolják (mint pl a BLM vagy a feminizmus az egyenlőséget)? Nyilván költői a kérdés, mert azokban az országokban, ahol szabad ilyet ott is még tolják ezt a szivárvány mozgalmat, bár ott már nem tudom mi a cél, és szerintem ők sem...
És még egy millió dollárért: Nem tudom van / vannak-e gyermekeid, de ha neadjisten (és tényleg nem kívánok ilyet), veled és a pároddal történne egy tragédia, és a gyerekek árvák lennének, akkor egy meleg pár nevelje fel inkább, vagy egy normális, heteró pár? Ugye akkor te simán rábíznád a meleg párra?
Nem tudom, hogy abbahagyják e, de őszintén nem is érdekel.
Vannak ennél a világon súlyosabb problémák, mint hogy ezen rágjam magam.
Ez meg megint olyan, hogy nincs rá befolyásom.
De, hogy válaszoljak is, nálam a kérdés az az, hogy örökbe fogadják e tisztességes emberek, vagy élje le a fiatalkorát egy intézetben, ki tudja milyen körülmények között. Ez a kérdés nálam, nem az hogy heterok vagy melegek neveljék. Heterok között is vannak olyanok, akikre egy kutyát nem bíznák rá, meg a melegek között is.
Veidt_madridista írta: ↑2021.04.11. 17:35:03
Hogy adjak egy komoly választ is: amellett, hogy én személy szerint visszataszítónak és károsnak tartom pl. az azonos nemű emberek gyereknevelését, ideológiai szinten az a problémám, hogy a hagyományos társadalmi egységek célzott szétverését látom a dolog mögött. Egyszerűen nevezhetjük globalizmusnak is. Ezt képviseli Brüsszel, Soros stb. Hagyományos társadalmi egységek alatt pedig a férfi-nő kapcsolatot, a férfi-nő-gyerek családmodellt, a kereszténységet mint közösségformáló erő, a nemzetállamokat és azok önrendelkezési jogait értem. Nyilván még lehetne folytatni a sort. Én úgy látom, hogy ezek támadás alatt állnak. Az rózsaszín szemüveges "elfogadás" és egyéb semmit sem jelentő címszavak mögé bújva ennek a globalista törekvésnek a terméke szerintem a BLM, az EU kötelező migránskvótája, a transzneműeket védő törvények, a lassan mindenhol alkalmazott kisebbségi kvóták stb. stb. Nyilván Magyarországon is vannak képviselői ennek a fajta globalizmusnak, politikai és társadalmi szinten is, de a többség egyelőre elutasítja. Viszont ha homokba dugjuk a fejünket, ahogy te javaslod, akkor előbb-utóbb itt is változnak majd a dolgok. Nem kell ahhoz különösebben eszesnek lenni, hogy megnézzük a statisztikákat, és lássuk, hogy a fehér ember kb. mindenhol fogy Európában, míg a "kisebbségek" mindenhol nőnek. Beszélhetünk a franciaországi feketékről vagy a magyarországi cigányokról. Az ilyen kisebbségeknek csak egy kis része tud integrálódni, így hosszabb távon ezek a folyamatok az európai nemzeti kultúrák elhalásával járnak majd. Nyilván a globalista erők pont ezt szeretnék. Nem kell ehhez semmilyen szélsőjobbos portálokat olvasni, elég csak megnézni, hány no-go zóna alakult ki az elmúlt években Olaszországban, hogyan kénytelen a vérliberálisként induló Macron fellépni az iszlám ellen a jobboldallal összefogva, és így tovább...
Nem tartom annak, mert mi egyszerű emberekként írjuk le az egyéni véleményünket, nincsen mögöttünk semmilyen finanszírozás vagy érdekcsoport. De egyébként a propaganda szót én nem negatív értelemben használom soha, inkább csak leíró jellegként. Minden lobbi, legyen az politikai vagy társadalmi, végez propagandatevékenységet. Csak nem kellene ezt úgy beállítani, mint a Jó Emberek által képviselt Szabad Világ kézikönyvét.
Én nem látok ilyet bele, és nem homokba dugom a fejem, mert létezik a meleg lobbi, de, hogy ez e a célja, ebben kételkedem. A politika, gazdasági nagyhatalmak célja a profit, és a kaszálás. Az, hogy az emberek termeljék a pénzt, amiből ők hasznot húzhatnak.
Az, hogy fogy a fehér populáció, ebbe megint nem látom bele, hogy a melegek miatt van. Egyszerűen a fehér emberek normálisabban gondolkoznak szerintem, és nem akarják a bizonytalanságba olyan arányban beleszülni a gyerekeket, hogy utána [auto_cenzúra] életük legyen. Gondolok itt arra, hogy egy cigány leszarja, hogy mit eszik majd a gyerek, de szül. Egy fehér meg átgondolja, és mondjuk tervez, két gyereket bevállal maximum, mert annyi az a szám, amit el tud tartani, és ezt felméri.
Én imádom a gyerekeket, de jelen helyzetemben maximum 2 gyereket tudnék normálisan felnevelni. Nem vállalnék többet, mert nem az a célom, hogy legyen több magyar, hanem hogy akik vannak, azok tisztességes körülmények között élhessenek, és ne kelljen meggondolnom, hogy mit adjak enni a gyerekeimnek, vagy mibe öltöztessem őket.
Ha gazdag lennék örökbe fogadnék egy csomó gyereket akár ma, hogy ne intézetben nőjjenek fel, hanem normális körülmények között.
Igen, a fehér ember fogyása probléma, de erre nem a szülj világra még egy magyart mozgalom a válasz. Hanem mondjuk a pénzügyi tudatosság felépítése, a megfelelő bérezés, hogy a potenciális szülő merjen gyereket vállalni. Lehet itt csokozni, meg babavárózni, de az inkább hozott hasznot az építőiparnak, mint a családoknak. Egyszerűen tanult, művelt emberek fel tudják mérni, hogy 1-2 gyerek a mai világban pont elég.
És hidd el, ha lehetne vállalnék 10 gyereket, de nem lehet. Sajnos ez nem fér bele.
Én is egyszerű emberként írom le a tapasztalataimat, mégsem jövök ide habzó szájjal linkelgetni híreket, videókat, hogy a kereszténység álságossága mögé bújva, mint művelnek a magukat kereszténynek állító emberek. Vagy, hogy mit művel az egész működését és programját a kereszténység mögé hazudva a kormány, meg a párt.
Nekem valahogy jobban kinyílik a bicska attól, hogy valaki képmutató, mint hogy fogja egymás kezét két azonos nemű ember.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."