Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem tudom láttad-e a Zongoristát?Nagyon jó film és csak ajánlani tudom neked Roman Polanski filmjeRinku írta:Én így zárójelben jegyezném meg, hogy bármilyen háborús filmajánlást szívesen vennék, ami legalább ~1990 után készült és nem a legismertebb. (Szóval Ellenség a kapuknál, Ryan közlegény és társai kizártak, higgyétek el, láttam mindet.)ozsimiki írta:...
Főleg a 2000-s évektől kellene, mert azelőttről kevés minőségi film van. Sajnos akármekkora film a Halál 50 órája, bagatellebb kategória már a mai szememnek.
Bármelyik háború jöhet. És nem is feltétlen kell, hogy konkrétan a fronton legyen, de azért ne egy mondjuk egy parasztcsaládról szóljon, akik épp rosszkor vannak rossz helyen vagy mittudomén kiről, aki ücsörög egy irodában, stb.
Példának kettő:
Unsere Mütter, unsere Väter (2013) - http://www.imdb.com/title/tt1883092/" target="_blank
девятая рота (2005) - http://www.imdb.com/title/tt0417397/" target="_blank
(Az ázsiai nyelveket nem bírom, de ha jó film, megnézem azokkal is, csak ajánljatok.)
szerk.: ha már korábban kiírtam hasonló kérdés - ami elképzelhető- akkor bocsesz, csak nagy filmbzi vagyok és az imdb cserben hagyott.
![]()
Én így zárójelben jegyezném meg, hogy bármilyen háborús filmajánlást szívesen vennék, ami legalább ~1990 után készült és nem a legismertebb. (Szóval Ellenség a kapuknál, Ryan közlegény és társai kizártak, higgyétek el, láttam mindet.)ozsimiki írta:...
Azt írtad, hogy jót.MQuCsabi írta:Most az éjszaka a muzeumban 3-at vállalom majd este
Ace Ventura 1, 2....messideco írta:Vígjátékokat keresek, aki tud írjon jó sokat, láttam párat már
Igazi katttintásvadász kritika a szerző részéről. Az állításait azzal "támasztja alá", hogy szándékosan kihagyja az ellenérveket.PCsabi írta:Van ilyen is:
KATT
Áh....ettől tartottam. Még várok vele egy kicsit, de lehet, hogy kidobom...visca el barca írta:felejtsd el. az első fele még meglepően jó, utána viszont erős lejtmenetbe kezd a film... az imdb 6.1 nagyjából reális.P.U.Y.O.L. írta:A cime: Automata (2014) Antonio Banderas a főszereplő.
felejtsd el. az első fele még meglepően jó, utána viszont erős lejtmenetbe kezd a film... az imdb 6.1 nagyjából reális.P.U.Y.O.L. írta:A cime: Automata (2014) Antonio Banderas a főszereplő.
jó, persze megagigarobotok meg űrlények nincsenek benne, deRinku írta:Mad Max...
És kb. 0 CGI, mindent megépítettek, mindent emberek játszanak, a robbanások, borulások igaziak, ez már igen!
Gyorsan átpörgetve a leírást, szerintem ez lesz az. Bár Penelope Cruzra nem emlékszem, pedig ő azért tuti megmaradt volna az emlékezetemben.danianevem írta:Utolsó tipp![]()
Nyisd ki a szemed (van benne arcoperáció, időben nagyjából passzol)