A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
..bizony...volt jobb...viszont a Black Sails...hmmmmm 10/10 lett.Initom írta:twd
úgy elment ez az évad ,hogy igazából észre se vettem. volt jobb is
DE lassan GoT![]()

Deus írta:TWD
visca el barca írta:

Helyes, nézzed csak!messideco írta:Shameless +1Egy részt láttam belőle, de megfogott. Jó lesz
eléggé hasonló az ízlésünk, uhogy én ezt ajánlom.kukeckeee írta:Srácok help. Keresek valami jo sorozatot de mar eleg sokat kilottem.

Sopranos, Boardwalk Empire, House of Cards, Mad Men, Suits, The Knick, Shameless, American Horror Story.kukeckeee írta:Srácok help. Keresek valami jo sorozatot de mar eleg sokat kilottem.
Amiket lattam:
The Wire
Breaking Bad
True Detective
House of Cards
Homeland
Sons of Anarchy
Sherlock
Luther
Dexter
Justified
Banshee
Better Call Saul
Lost
Szökés
Gotham
Walking Dead
Hannibal
Fargo
Deadwood
A legjobb ajánlatok:kukeckeee írta:Srácok help. Keresek valami jo sorozatot de mar eleg sokat kilottem.
Múltkor mintha azt olvastam volna, h berendelték a kövi évadot.MQuCsabi írta:Supernaturallól tud valaki infot? Utolsó évad lesz?
Szikra Lászlóról Maksa jutott eszembe, a hangja meg a poénok is.messideco írta:Az első Showder Klubot nézte valaki? Orosz Györgyöt rég bírom, az újonc Szikra Lászlón könnyesre nevettem magam. Jó nyitány volt szvsz.