Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
A fb-os videó ilyen rossz hatást tett rád - btw tavalyi tali előtt történt jó sokkal, ergo rosszabb nem lettem -? Homályba borította a sok szép mozdulatomat az előző fociról . (igen, mentegetőzöm)S.Agüero írta:Már a csapatokat ki is gondoltam magamban :
Alcantara; shutterisland; soadroli; aaron3991; hank1ee; Primitive; basketking; MQuCsabi; S.Agüero
Petr; Boixos1981 + faterja; P.U.Y.O.L.; pezZy; daffy; vargaakos; MessiFan; kudu; zola8787
Akkor te nem velem leszelzola8787 írta:Gondolom majd cseréljük a kapusokat gólonként, nem?
hank1ee írta:El kell mondjam, hogy mindenki nagyon örülne, ha tapasztalt kapus védene, mert a múltkor voltak problémák ezzel. Előfordult, hogy csak az nem ment be, ami nem ment kapura...MessiFan írta:Focival kapcsolatban: Vannak kapusok? Mert én annak számítok, legalábbis világéletemben kapuban poshadtam, de az se gond, ha mezőnyben kell lennem, meg most ez a legkevésbé fontosabb kérdés. Inkább azt kéne majd kitalálnom, hogyan lesz az utazás, meg a szállás, ha lesz egyáltalán.
El kell mondjam, hogy mindenki nagyon örülne, ha tapasztalt kapus védene, mert a múltkor voltak problémák ezzel. Előfordult, hogy csak az nem ment be, ami nem ment kapura...MessiFan írta:Focival kapcsolatban: Vannak kapusok? Mert én annak számítok, legalábbis világéletemben kapuban poshadtam, de az se gond, ha mezőnyben kell lennem, meg most ez a legkevésbé fontosabb kérdés. Inkább azt kéne majd kitalálnom, hogyan lesz az utazás, meg a szállás, ha lesz egyáltalán.
Azért nem vinném ki a népet a bulinegyedbőlMQuCsabi írta:Kettőig van nyitva a hely, azt a három órát már el lehet tölteni egy sétával Kelenföldig plHa valaki hasonlóan gondolkodna,akkor partner leszek ebben.
Vagy akár egy (2) jó gyros fölött.
Ez az, csak egy megállóval feljebb: Ebből a helyből van minden villamosmegállónál kb. Ötletesshutter írta:ez az a 4-6-os, ahol voltunk tavaly ?
Kettőig van nyitva a hely, azt a három órát már el lehet tölteni egy sétával Kelenföldig plHa valaki hasonlóan gondolkodna,akkor partner leszek ebben.
Megpróbálom kibírniAnnyit kérnék előzetesden, hogy bárhová is foglalok kocsmát, hanyagoljuk a barca mezben való beülést.
Nice. Ha nem lennék már Pesten és esetleg feljönnék a találkozóra,akkor sztem én a reggeli vonatig a városban karistolnék fel-alá. Ha valaki hasonlóan gondolkodna,akkor partner leszek ebben. Hogy megtörténik-e,arról időben szólok,mert a melótól függ,hogy merre leszekÁprilis 18., szombat este 19:00, 4-es 6-os Wesselényi kocsma VIP
Neked ez a fotózkodás lesz a fétised.S.Agüero írta:Akkor miben pózolunk a képeken?
Ja, és a többieknek: 3 kocsma van, ami esélyes. Udvarrom, 4-es-6-os, Trap.
A póló minek minősül?MQuCsabi írta:Annyit kérnék előzetesden, hogy bárhová is foglalok kocsmát, hanyagoljuk a barca mezben való beülést. Tegyük komollyá kicsit, adjuk meg a módját, stb., stb. Nevezzük bárminek is, ne keltsünk ezzel feltűnést, mert így kiküszöbölhetjük, hogy a -18-asokat kiszúrják a brigádból.
Köszi.
Igen, szerintem is elszállásol titeket, azt a 4 főt, plusz nekem le van zsírozva nála. De azért még kérdezzetek rá nála.viccet félretéve, azt hiszem, hogy hank1ee-nél már nekünk meg lesz oldva a történet, de azért ezt a témát is jó lenne, ha átrágná a népség.
ki hol szeretne aludni, ki az a pesti, aki tud szállást biztosítani, sötöbö.
Ez jó ötlet, nem szeretnék az egyik híd alatt aludni Mondjuk érdekes lesz, mert idegen vagyok mindenkinek Roli te hol fogod álomra hajtani a fejed?shutterisland írta:
viccet félretéve, azt hiszem, hogy hank1ee-nél már nekünk meg lesz oldva a történet, de azért ezt a témát is jó lenne, ha átrágná a népség.
ki hol szeretne aludni, ki az a pesti, aki tud szállást biztosítani, sötöbö.