Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Doctor WhoBob_Marley írta:Így jártam anyátokkal tipikus példája, amit nem szeretek. Agymenőket is néztem egy időben de ott is szálak vannak. A sitcom nem tudom mit jelent, de olyan érdekel, ami nem összefüggő s nem csak komédia. Munkaügyek jónak néz ki, majd meglessük.
Ez alapján azt mondom, hogy a Dokiknak adj egy esélyt a listámról. Bár ha Agymenőkben vannak szálak, akkor itt is.. De olyan sorozatot nem fogsz találni, amiben semmi nincs.Bob_Marley írta:Így jártam anyátokkal tipikus példája, amit nem szeretek. Agymenőket is néztem egy időben de ott is szálak vannak. A sitcom nem tudom mit jelent, de olyan érdekel, ami nem összefüggő s nem csak komédia. Munkaügyek jónak néz ki, majd meglessük.
Crossing Lines. Van egy fő történetszál, de a részeket külön-külön is lehet élvezni, nincsen a részek végén szitkozódás, hogy mikor jön a következő.Bob_Marley írta:Ajánlást szeretnék kérni sorozat ügyben.[...] ne legyenek összefüggések a részek között.
Agymenők.Bob_Marley írta:Ajánlást szeretnék kérni sorozat ügyben. Krími, dráma, komédia bármi jöhet. Csak annyi, hogy ne legyenek összefüggések a részek között. Mert az a halálom, ha leülök és vége akkor legyen vége, nincs időm még újabb 3 részt megnézni hogy rájöjjek xy azért halt meg mert.... (múltkor pl Game linkelt egy női börtönöset az egész jó volt, csak hát ott is folyamat megy a történet). Szóval várom a javaslatokat. Ja és nem kell hiper új legyen pár éves vagy régebbi is jöhet bőven. Egy ideje a Knight Ridert kezdtük el, de kezdem kicsit unni.
Két pasi meg egy kicsit nem tudom láttad-e már, ha nem akkor azt is ajánlom - amíg Charlie van benne. Plusz a Dokik, a How I Met Your Mother és a Jóbarátok azok amik sitcomok, és nekem nagyon bejöttek.Bob_Marley írta:Munkaügyek, Modern családot elraktároztam köszönöm.
Nem szerettem a Baywatch-ot régen sem.visca el barca írta:béjvaccs lesz a te teleregényed barátomBob_Marley írta:Knight Ridert kezdtük el
béjvaccs lesz a te teleregényed barátomBob_Marley írta:Knight Ridert kezdtük el
modern családot ajánlom...nekem bejött..egy rész 20 perc és kellemes kikapcsolódást nyújtBob_Marley írta:Ajánlást szeretnék kérni sorozat ügyben. Krími, dráma, komédia bármi jöhet. Csak annyi, hogy ne legyenek összefüggések a részek között. Mert az a halálom, ha leülök és vége akkor legyen vége, nincs időm még újabb 3 részt megnézni hogy rájöjjek xy azért halt meg mert.... (múltkor pl Game linkelt egy női börtönöset az egész jó volt, csak hát ott is folyamat megy a történet). Szóval várom a javaslatokat. Ja és nem kell hiper új legyen pár éves vagy régebbi is jöhet bőven. Egy ideje a Knight Ridert kezdtük el, de kezdem kicsit unni.
Nem tudom, van-e köztük új:Bob_Marley írta:...
Egy outlaw motorcycle club életéről szól, alapvetően dráma sorozat. Hells Angels feeling (amúgy is szerepel 1-2 tag a HA-ből a sorozatban). Most van a záróévad és csak 2 rész van hátra. Persze, hogy meg van itt kattanva mindenki.zola8787 írta:Skacok miről szól ez a SoA? Most àllandón ezt emlegetitek.
miihii írta: