Azért még várjunk vele szerintem. Egyébként Csongor is visszaigazolt, hogy focizik, viszont Peti még nem írt.
Persze ha gyakran foglalnak le pályát, akkor szólhatsz nekik, de én azért még nem vagyok ebben biztos, hogy összejön annyi ember. Meg gondolom nem vernek meg, ha mégse tudunk elmenni.
Ugye tavaly is először 20-an jelentkeztünk, aztán kb 12-en voltunk.
Az ideális a 12 ember lenne a focira, de persze 10-en is lehet játszani, vagy szélsőséges esetben 8-an, de akkor már elég az egy óra is, vagy foglalunk valahol egy kisebb pályát, gondolom vannak kicsivel kisebb méretűek is. Eddig 9-en vagyunk a focira, Peti még nem írt vissza. Remélem, még jelentkeznek páran, akiknek még nem dőlt el, hogy ráérnek-e, plusz, hogy már nem mondja le senki, mert akkor az úgy necces lenne.
Egyébként, hogy mikorra foglald, nem tudom. 4-kor lesz a Barca-Cordoba meccs, azt ugye gondolom megnéznénk. A kérdés, hogy 1 vagy 2 óra, esetleg másfél órára foglalsz le, attól is függ. Ha mondjuk 2 óra foci, akkor a dél lenne a jó, 2-ig játszanánk úgy, meg lezuhanyzunk, elmegyünk mondjuk kajálni valahova, és máris 4 óra. Ha csak 1, esetleg másfél órát focizunk, jó lehet talán az 1 óra, később szerintem semmiképp sem, de jelezzetek vissza.
Mondjuk 2 óra már késő lenne szvsz 1 órás foci után is, de írjatok, ha szerintetek odaérnénk 4-re a kocsmába a meccsre.
Összefoglalva, a 12 óra kényelmes lenne, csak talán az egy kicsit korán van, de ez van. Majdcsak felér mindenki Pestre 11-re.