Kezdjük ott, hogy én úgy hiszem, ez egyáltalán nem lesz így, bőven fognak még rajta változtatni. Nem hiszek abban, h ez az adó tényleg ebben a formájában bejön. Ha egyáltalán bejön.
Megint más kérdés, h nem-e az amcsis botrányról akarják elterelni a figyelmet... ?
Bob_Marley írta:
Mobilon 1 GB-ot bőségesen el egy hónap alatt, nehogy már számítógépen 10-20 giga ne legyen elég egy átlag felhasználónak.
Háát azért... az ember mondjuk néz 2 aktuális sorozatot, amiből letölti az új részeket HDban minden héten, az részenként mondjuk 1,5 giga, egy héten az 3gb, 4 héten keresztül az 12giga. Megnézne 2 hetente mondjuk egy jó filmet is, azt szintén HDban, mert hát ha van egy jó gép hadd élvezzem ki a minőséget, az mondjuk filmenként 7gb, avagy 14. Most tartok 26nál és akkor elég sokan játszanak is a gépen, legyen az egy Fifa mondjuk, azt letölti és akkor még nem írtam semmi arról, h jutyub, hírportálok, facebook, twitter stb ki mit néz. Ezen felül az alapdíj, amit fizetsz a szolgáltatónál. Ez akár havi többletben elég sokat is jelenthet és általad említett 20gigát elég lazán léptem át, pedig csak annyit akartam, h megnézzem a kedvenc sorozataim aktuális részeit és 2 hetente vmi jó filmet.
Ja, és a gyerekes játszóteres... abba is bele kell gondolni, h attól, h drágább lesz a kockulása a kis srácnak, nem tudom hány szülőnek lesz pluszban annyi ideje, h levigye és vigyázzon a gyerekre.... azért ezt is figyelembe kell venni, mert nem mindig az van, h anya dolgozik 8 órát hazajön és még van ideje levinni a gyereket, nem kell még sok minden mást intéznie ....