Eurobarca találkozók!

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
miihii
KHAL

2014.07.13. 22:01:08

Alcantara írta: a legelső kardinális kérdés volt abban a pillanatban a "hogy lehet átkelni az úttesten?"
Matyika vs az élet nagy kérdései vol. 2 :mrgreen:

Nekem még az egyik emlékezetes a napijegy vásárlás után jött tőle: "Ezzel mit kell csinálni? Felmutatni? :-k

Mátyás, király vagy :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Alcantara
Director del Fútbol

2014.07.13. 20:53:04

shutterisland írta:már a facebook-on cirkál a pali, szóval olyan nagy gond nem lehet. :mrgreen: [/color]
Megnyugtató, így lekerül a felelősség a vállunkról. :wink:
shutterisland
Director del Fútbol

2014.07.13. 20:43:46

Legjobban talán Matyiért aggódom, kicsit felelőtlennek éreztem magamat hazafelé, hogy a buszpályaudvaron csak úgy elengedtük, annak ellenére, hogy nála a legelső kardinális kérdés volt abban a pillanatban a "hogy lehet átkelni az úttesten?"
Remélem sikerült hazajutnia! Matyika, ha hazaérsz valamit karcoljál, hogy tudjuk, nem bolyongsz még a Stadionok pályaudvar környékén.
már a facebook-on cirkál a pali, szóval olyan nagy gond nem lehet. :mrgreen:
Alcantara
Director del Fútbol

2014.07.13. 19:47:35

Én is köszönöm mindenkinek aki eljött, részvételével emelte a találkozó színvonalát.
A foci az remek volt, az ad hoc jellegű leosztás egészen jól sikerült.
Sajnos miihii már elsütötte előttem a meccs poénját, Áron kontra Patrik találkozót a rövid sarkon, így erről nekem sikerült lemaradni pedig készültem rá nagyon. :lol:
Tegyük hozzá ugyanez a fiatalember volt, akinek szélen való elfutása és gólpassza után sikerült az egyenlítés éppen a lefújás pillanatában. =D>
Ákos remélem hamar regenerálódik, ebben a korban órák/napok kérdése és jobb lesz a boka/ térd mint újkorában. :roll:

Csabának meg ezer köszönet a szállásért, a profi vendéglátásért, valamint a pályafoglalásért.
Sokat tett azért, hogy ilyen jó hangulatú legyen az egész nap, ami összekovácsolta,a valóban egyénenként is szimpatikus társaságot.

Csonginak meg üzenem, hogy sikerült épségben hazaérnünk, a legjobban emberpróbáló feladat útközben, Letti bőröndjével való birkózás volt, amit azért sikerült nagy nehezen megoldanunk és az autóba tuszkolnunk.(máig nem értem egy nő mit össze nem tud pakolni :roll: )

Legjobban talán Matyiért aggódom, kicsit felelőtlennek éreztem magamat hazafelé, hogy a buszpályaudvaron csak úgy elengedtük, annak ellenére, hogy nála a legelső kardinális kérdés volt abban a pillanatban a "hogy lehet átkelni az úttesten?"
Remélem sikerült hazajutnia! 8) Matyika, ha hazaérsz valamit karcoljál, hogy tudjuk, nem bolyongsz még a Stadionok pályaudvar környékén.
miihii
KHAL

2014.07.13. 18:04:23

Na, akkor én is :)

Tényleg köszipuszi mindenkinek a részvételért meg az egész napért, hatalmas lett a projekt 8) Ugyan valóban nagyrészt ismeretlenül verődtünk össze, de ez nem sokáig látszott meg, gyorsan elkaptuk a fonalat.

A foci színvonala überelte a VB átlagát, nem volt unalmas pillanat és a végén igazságos döntetlen született. Megvolt a tolódás mindkét csapatnál és a védekezés brazil magasságokban járt. Áron rövidbe kapott gólját még sokáig fogják ismételni a tv-k, az kulcsmomentum volt :mrgreen:

Csabinak hatalmas köszi a kecóért, az a kajálós, ottivós történet telitalálat volt. És nagyon tanulságos is, a felvilágosító kiírás a liften és a fedősztorija már megérte az egészet :D

Az esti mutatvány megkoronázta a napot, volt öröm é bódottá :D Asszem elég annyi részeredmény, h lenulláztuk a hely tequila állományát (Roli meg a Cappy-ét sztem :mrgreen: ), lehet sejteni, h rosszul nem sülhetett el :)

A read-only meglepetésvendégünket ezúton is üdvözlöm, a cameo-ja emlékezetes volt :D

Szal tényleg örültem, h felmentem, köszi mindent mindenkinek. Remélem erre lehet alapozni a jövőben és a talik hagyománya visszatér ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Boixos1981
Barça B

2014.07.13. 17:26:14

Nekem is nagyon tetszett, örülök, hogy részt vehettem, pedig nem indult jol, a metró egy megállóval a nepliget elott mondta, hogy innentől pótlóbusszal kell menni, és nehány kört mentem a népligeti aluljáróban is, mire megtaláltam a talalkozohelyet :D. A focizást abszolút élveztem, nem tudom, ezek után valamelyikünket meghívják-e a válogatottba, olyan szinten simán nyomtuk :mrgreen: . Én szívem szerint játszottam volna egy meccset a kocsmánál is, olyan szabályokkal, hogy kapuk helyett arra a 2 gorillára kell célozni :D , de a lényeg, hogy nagyon jol éreztem magam, örülök, hogy szimpatikus, jó arcokat ismerhettem meg, ha majd lesz megint, azon is megpróbálok ott lenni.
Visca el Barca y visca Catalunya, llibertat Boixos Nois!!!
Primitive
Entrenador del Barça

2014.07.13. 15:47:37

Teljesen jó volt az egész, és ahogy alattam írta shutter, tényleg az egész brigád jó fej volt. A foci része is jóféle volt, az már más kérdés, hogy olyan melegem volt, hogy meghalni sem tudtam volna. Külön öröm számomra, hogy Matyival egy csapatban lehettem, egy álmom vált valóra ezzel. [-X :mrgreen:

Azt nagyon sajnálom, hogy az esti programban nem tudtam jobban részt vállalni. Az már biztos, hogy a következő találkozót úgy fogom megszervezni, hogy aznapra ne legyen más programom.

Remélem, hogy minden vidéki épségben és egészségben hazatért. :D

A szervezőknek pedig külön köszönet, úgy gondolom, hogy Csabi nélkül tényleg karcos lett volna. =D>
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
shutterisland
Director del Fútbol

2014.07.13. 14:05:18

én is köszönöm mindenkinek, hogy megjelent. :)
főleg csabinak tartozhatunk köszönettel, a focipálya és kocsma foglalásában is volt szerepe, jópár embernek adott szállást, szóval nélküle aligha tudtuk volna összehozni.

nekem is nagyon bejött az egész.
a foci, bár nagyon odavert a nap, de pazar volt a tali felvezetésének, főleg, hogy azt hiszem döntetlenre ki is tudtuk hozni. :mrgreen:
a két sérülést szenvedő játékosnak ezúton is jobbulást. :wink:
a délutáni sörözés-pizzázás-meccsnézés csabiéknál parádé volt, jókat dumáltunk, kicsit összerázódott a társaság, az volt a csattanó, hogy alexis góljával indultunk el az éjszakába, így majdnem bajnokcsapatnak éreztük a barcát. :lol:
a kocsmában pedig már tényleg mentek a poénok (a miihii féle favicceket nem lehet bírni :mrgreen: ) és folytak az eszmecserék.

mondhatni mindenki pozitív csalódás, egyedülálló dolog, hogy egy ennyire beszédes, értelmes társaság gyűljön össze, és ennyire felületes ismeretség alapján is egy hullámhosszon legyen a csapat.
remélem, hogy lesz majd ismétlés.
bánhatja, aki kihagyta.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.07.13. 13:17:51

Na, hát látom úgy alakult, hogy elsőként én írhatok a tali után. Nem akarom bő lére ereszteni, egészen rövid leszek. :D

Szóval igaz, nem én szerveztem az összejövetelt, de meg kell köszönjem MINDEN egyes embernek, aki ott volt. Egytől egyig remek arcokat ismerhettem meg személyetekben, és végig nagyon jól éreztem magam, ebben még a sérülésem se tudott befolyásolni semmilyen szinten. :) Páran voltatok csak a sokból, akik már ismerték egymást, vagy találkoztak az életben, de egészen jó volt a közösség, nem is akartam elhinni, hogy ennyire.

Szóval kösz nektek még egyszer. Szerintem nem kell mondanom, hogy ha jövőre, vagy bármikor lesz szervezve fórumtalálkozó, ott leszek, ha tudok. Az esetleges következőn szívesen megismernék új embereket is! 8)

Üdv. Ákos
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.07.11. 17:48:51

Annyi merült fel, hogy hazajött Tatáról bratyóm, úgyhogy vagy másik lakásban alszik, vagy egyel kevesebb ágy van kiadó :d Holnap kiderül ;)
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.07.11. 16:29:21

shutterisland írta:majd kap egy olyat, mint neymar. :)

alcantara : roli 9.20-ra ér be, szóval 9.30 fele penny parkoló ? :)
Megbeszéltük!
shutterisland
Director del Fútbol

2014.07.11. 16:11:52

majd kap egy olyat, mint neymar. :)

alcantara : roli 9.20-ra ér be, szóval 9.30 fele penny parkoló ? :)
MatyiG
Adminisztrátor

2014.07.11. 15:14:38

Alcantara írta:
S.Agüero írta: Amúgy is fájdogál most a bokácskám, szóval meglátjuk. :mrgreen:
Feltűnt, ahogy közeledik a foci napja mindennap van egy kifogás tőled.
Pld:"10 perc után elfáradok, jelenleg nincs erőnlétem, fáj a bokám", pumpahiány stb.. :mrgreen:
Mire is próbálsz minket rávezetni ezekkel? :wink:
És mind igaz is. :D
Semmire nem vezetlek rá titeket, maximum arra, hogy nem én leszek a legügyesebb. :P
Alcantara
Director del Fútbol

2014.07.11. 15:06:07

S.Agüero írta: Amúgy is fájdogál most a bokácskám, szóval meglátjuk. :mrgreen:
Feltűnt, ahogy közeledik a foci napja mindennap van egy kifogás tőled.
Pld:"10 perc után elfáradok, jelenleg nincs erőnlétem, fáj a bokám", pumpahiány stb.. :mrgreen:
Mire is próbálsz minket rávezetni ezekkel? :wink:
MatyiG
Adminisztrátor

2014.07.11. 14:03:58

Az en 2 emberemmel egyutt ?? Mert ha nem, hanem nelkuluk vagyunk annyian akkor lemondom, am mehet 3 csapattal is a buli ha sokan leszunk
2 embereddel együtt 15, aztán nyomhatjuk úgy, ahogy shutter mondta. :wink:

Amúgy is fájdogál most a bokácskám, szóval meglátjuk. :mrgreen:
shutterisland
Director del Fútbol

2014.07.11. 13:28:01

DON PEPE előtt (az van a bejárat mellett)
na zsír, foca után mehet a BBQ pizza. :lol:
Ha lehet ne sárgát, zöldet, pirosat, gránátvörös kéket!
Egyszerű FEKETÉT-FEHÉRET!
nekem lehet, hogy erős rózsaszín bicajos mez lesz, viccen kívül az az egyetlen sportos felsőm, ami most itthon van, és nem fehér vagy világos. :lol:

na de igen, a két csapatot kell még nagyjából egyenlő erősségűre osztani valahogy, ennyi. :)

Az en 2 emberemmel egyutt ?? Mert ha nem, hanem nelkuluk vagyunk annyian akkor lemondom, am mehet 3 csapattal is a buli ha sokan leszunk
én nem tudom, mi legyen, fene tudja, mi lesz holnap, félek, hogy lesz azért pár emberke, aki csak úgy hip-hop mégse jön majd el, esetleg úgy, hogy még nem is jelzi itt.
inkább jöjjenek, ha 15-en leszünk, az se baj, úgyis nagy a pálya, mehet 6+1 és a fennmaradó "csere" mindig a spori.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.07.11. 11:10:42

Igen, ez is jó. Egy vasúti átkelőn kell ÁTKELNI, és nyíl egyenesen a BVSC stadionhoz értek.
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2014.07.11. 09:41:45

MQuC írta:Pótlóbusz jár, az tuti. Igaz, a metrónál is gubanc van, akkor az kilőve.
103-as busz egészen az Árpád hídig megy most a felújítás miatt, szóval szerintem az a legkézenfekvőbb megoldás. Népligetnél felszálltok, Vágány utca/Róbert Károly körúton leszálltok, és onnan még egy 10-15 perces séta.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.07.11. 08:32:39

Nekem a váltó sötétkék lesz, de úgy érzem, az még belefér :twisted: Nyugodtan hívj, ki leszek kapcsolva ;)

Viccet félretéve, várlak titeket. Matyi, pingpong most nem lesz. Egyrészt nem arra a pályára megyünk ugye, ahol van asztal, másrészt pedig azért, amit elmondtál :) Itt most szakad az eső, de azt mondják, holnapra 28 fokot ír, szóval szép lesz, de a foci a Szőnyi út 2-ben lesz a BVSC sportcsarnokában. Szerintem előtte találkozunk, mondjuk a DON PEPE előtt (az van a bejárat mellett) , aztán együtt bemegyünk, mert ott kicsit bolyongani kell. Az alább beírt telefonszámon bárki elér.
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.07.11. 07:15:24

Egy lényeges dolgot kérnék azoktól, aki focizik holnap!

Vannak olyan pályák, ahol adnak megkülönböztető mezeket.
Itt nem tudom hogy lesz, de én arra kérnék mindenkit, aki focizik, hozzon egy fehér és egy fekete pólót. Nálam ez evidens, ha valahová labdát butítani megyek, nem tudom más hogy van vele.

Ha lehet ne sárgát, zöldet, pirosat, gránátvörös kéket!

Egyszerű FEKETÉT-FEHÉRET! :wink:

Köszönöm!
Mezner2
Entrenador del Barça

2014.07.11. 04:46:00

S.Agüero írta:
Mezner2 írta:A +2 emberemet elfogadtuk sracok ? Csoportban megerositest kaptam de itt is tisztazzuk azert
Jöhetnek felőlem. :wink: 15-en focizunk perpillanat. :)
MatyiG
Adminisztrátor

2014.07.11. 01:12:59

Ja, amúgy a pingpongozásból se lesz semmi, mert ugye hálót kéne vinni, GT meg mivel hetek óta eltűnt, nem jön a talira gondolom, más meg nem tudom, hogy tud-e hozni hálót.
shutterisland
Director del Fútbol

2014.07.11. 00:06:48

Alcantara írta:Elvileg 10 körül terveztem az indulást, de lehet kicsit előbb. Ha nem gond, felhívlak menet közben és akkor már pontos időt lövök. Elvileg jó lenne 13 órára odaérni, ha 14-től van a foci.
a hétvégi buszközlekedés miatt 8.45-re vagy 10.25-re tudok beérni csabára újkígyósról.
szóval nem tudom, te hogy vagy vele, és majd rolival is lefixáljuk a mai nap folyamán, de 9.00 körül indulhatnánk.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.07.10. 21:25:25

Mezner2 írta:A +2 emberemet elfogadtuk sracok ? Csoportban megerositest kaptam de itt is tisztazzuk azert
Jöhetnek felőlem. :wink: 15-en focizunk perpillanat. :)
Mezner2
Entrenador del Barça

2014.07.10. 20:57:18

A +2 emberemet elfogadtuk sracok ? Csoportban megerositest kaptam de itt is tisztazzuk azert
Válasz küldése