Én is köszönöm mindenkinek aki eljött, részvételével emelte a találkozó színvonalát.
A foci az remek volt, az ad hoc jellegű leosztás egészen jól sikerült.
Sajnos miihii már elsütötte előttem a meccs poénját, Áron kontra Patrik találkozót a rövid sarkon, így erről nekem sikerült lemaradni pedig készültem rá nagyon.
Tegyük hozzá ugyanez a fiatalember volt, akinek szélen való elfutása és gólpassza után sikerült az egyenlítés éppen a lefújás pillanatában.
Ákos remélem hamar regenerálódik, ebben a korban órák/napok kérdése és jobb lesz a boka/ térd mint újkorában.
Csabának meg ezer köszönet a szállásért, a profi vendéglátásért, valamint a pályafoglalásért.
Sokat tett azért, hogy ilyen jó hangulatú legyen az egész nap, ami összekovácsolta,a valóban egyénenként is szimpatikus társaságot.
Csonginak meg üzenem, hogy sikerült épségben hazaérnünk, a legjobban emberpróbáló feladat útközben, Letti bőröndjével való birkózás volt, amit azért sikerült nagy nehezen megoldanunk és az autóba tuszkolnunk.(máig nem értem egy nő mit össze nem tud pakolni

)
Legjobban talán Matyiért aggódom, kicsit felelőtlennek éreztem magamat hazafelé, hogy a buszpályaudvaron csak úgy elengedtük, annak ellenére, hogy nála a legelső kardinális kérdés volt abban a pillanatban a "hogy lehet átkelni az úttesten?"
Remélem sikerült hazajutnia!

Matyika, ha hazaérsz valamit karcoljál, hogy tudjuk, nem bolyongsz még a Stadionok pályaudvar környékén.