Lehet!MQuC írta:Basel és Benfica? huhaaaa. Az szerintme random. De szurkolok

Jobbat nem találtam a mai kínálatból.
Lehet!MQuC írta:Basel és Benfica? huhaaaa. Az szerintme random. De szurkolok
A nyerőt azért megoszthattad volna velem tegnap!MQuC írta:Nekem bejött az első:
Rennes - Anger H
SLovan Bratislava - Senica H
Kosice - Ruzomberok H
DEbrecen - Diósgyőr H
500-- 3300![]()
Másik szelvényen már bejött az Arsenal meccs, meg a Dortmund - Wolfsburg, várom a következőket.
A Barnsley győzelmétől biztos "boldog" lehettél!messideco írta:Kassa - Ruzomberok 1
DVSC - DVTK 1
Arsenal - WHU 1
Charlton - Barnsley 1
Dortmund - Wolfsburg 1
Ezt becumiztuk rendesen!MQuC írta:Kipóbáljuk![]()
MQuC írta:Mostanra van tuti tipp? MTK - Újpest? :$ megtenném az MTK-t a hétvége után, de nem tudom, a kupában mit játszanak.
MQuC írta: CSapkodom is a fejemet, hogy eltököltem
Aki megfogadta a délelőtti tippemet szépen kaszálhatott.Alcantara írta:
Ma szerintem nagyot lehet nyerni, ha valaki mer egy kis pénzt tolni a két BL meccsre.
Dortmund-Madrid H: 3.00
Chelsea-PSG H:1.80
A két meccs 5.4-es oddsa több, mint nagyon jó és nem bátor tipp mindkét esetben egy hazai győzelem.
Aki megfogadta a délelőtti tippemet szépen kaszálhatott.Alcantara írta:Ma szerintem nagyot lehet nyerni, ha valaki mer egy kis pénzt tolni a két BL meccsre.
Dortmund-Madrid H: 3.00
Chelsea-PSG H:1.80
A két meccs 5.4-es oddsa több, mint nagyon jó és nem bátor tipp mindkét esetben egy hazai győzelem.
Alcantara írta:Szerintem egyik sem tuti! Mondom én, aki az utóbbi hetekben csak nyomozza a nyereményt!pep71 írta:Fogad vki holnap a BL-re?
Atma-t, meg Bayern-t mennyire gondoljátok tutinak, hogy nyernek?![]()
Én egyébként mindkettőt döntetlenre tenném, de tudom, hogy nem nyernék vele. Valószínű én is inkább a gólokra próbálok rámenni, ahogy az előző kommentben is említették.