Stalkyard írta:
Mellesleg megnéztem, az előző részt Robert Kirkman (a képregény írója) jegyezte, úgy néz ki a forgatókönyvírást annyira nem kéne erőltetnie.

Stalkyard írta:
Nagy rajongója vagyok a sorozatnak. Szerintem kezd el nézni, meglátod majd mennyire fog meg.Deus írta:Valaki közületek nézi a Boardwalk Empire -t? Mert régóta szemezgetek ezzel a sorozattal, de sehogy se vesz rá, hogy elkezdjem nézni...
Mi a véleményetek erről a sorozatról? Van benne akció?
Rinku írta:![]()
örülök neki, hogy legalabb egy ember van aki nézimessideco írta:[Kés/alatt S5
Én az első évadot néztem, de aztán nem maradtam rajta. Nekem túl vontatott volt.Deus írta:Valaki közületek nézi a Boardwalk Empire -t? Mert régóta szemezgetek ezzel a sorozattal, de sehogy se vesz rá, hogy elkezdjem nézni...
Mi a véleményetek erről a sorozatról? Van benne akció?
Rinku írta:
Áh de baba, az már nincs messze!Deus írta:Sherlock fanok figyelem!![]()
2014. Január 14. -én jön a harmadik évad első epizódja. Nem rég került fel a dátum az IMDB -re.
Baromira kíváncsi vagyok rá, mivel nem kicsit csattant a második évad befejező epizódja.
sjd írta:TWD
Egyelőre kitalálósdiban nagyon jó vagyok, csak ez annyira nem vet jó fényt a sorozatra.
Borzalmasan túlhúzott rész volt,
Majd akkor mostantól minden rész előtt írok egy full baromság spoilert, h idegesítselek vagy ha lehet felhúzzalak vele.visca el barca írta: én ilyen türelmetlen gyerek vagyoksorozatnál vhogy nem zavar annyira.
én ilyen türelmetlen gyerek vagyokbence-barca írta:Megnézed megtudod.visca el barca írta: nem tudom mi van a mostani részben, de elolvastam a spoilert, és sztem nem. talán már a multkori résznél én is ezen gondolkoztam, csak nem igazán értettem mire fel kamukázik összevisza
Amúgy hh csekkolod a spoilert mielőtt belekezdesz?![]()
Megnézed megtudod.visca el barca írta: nem tudom mi van a mostani részben, de elolvastam a spoilert, és sztem nem. talán már a multkori résznél én is ezen gondolkoztam, csak nem igazán értettem mire fel kamukázik összevisza
nem tudom mi van a mostani részben, de elolvastam a spoilert, és sztem nem. talán már a multkori résznél én is ezen gondolkoztam, csak nem igazán értettem mire fel kamukázik összeviszabence-barca írta:SoA s06e07