Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
sjd
Llegenda del Barça

2013.11.05. 23:58:04

Stalkyard írta:

De gondoljatok már bele: egy zombi apokalipszis idején, ahol a szó legszorosabb értelmében egymásra vannak utalva, és itt kezd el valaki önbíráskodva gyilkolni a SAJÁT közösségén belül, az mennyire ássa alá az egymásba vetett bizalmukat? Ki tudja, mikor teszi meg újra, mikor kattan be, és esetleg egy képzelt fenyegetés miatt újra megöl valakiket? Ha Rick vissza viszi Carolt, mintha mi sem történt volna, és sosem derül ki, ki a tettes, az szépen lassan a közösség egymásba vetett bizalmát is aláássa. Ha meg elmondja, hogy Carol tette, de nem tesz semmit, egyrészt bárki büntetlenül önbíráskodásba foghatott volna a "Tanács" fennállása ellenére, másrészt elszabadult volna a pokol, mert gondoljunk bele, mit tett volna például Tyreese...

Szóval nem volt egy egyszerű szitu, de szerintem Rick a lehető legjobb döntést hozta. Nem ölte meg Carolt, a sorsra és rá bízta a további sorsát, de a fenti leírtak mellett nem is volt már visszaút számára a csoportba.

Azért ennél komolyabb bizalmi kríziseket is túlélt már a csoport, kezdve azzal, hogy Merle tetőnhagyását Rick elég nehezen magyarázta meg Darylnek, egészen az előző évados dolgokig. Megmondom őszintén, Rick meglehetősen oppurtunista döntést hozott, így tudott kijönni a legjobban ebből a szituációból. Ehhez semmi köze nincs erkölcsnek vagy idealizmusnak, egyszerűen a könnyebb utat választotta. Tyrese majd egy kicsit ideges lesz, de aztán lenyugszik ő is, és az élet megy tovább.
Amúgy nagyon jó rész volt, különösen a nyitány, még egy pár ilyen epizódot el tudnék viselni az évad során.
Mellesleg megnéztem, az előző részt Robert Kirkman (a képregény írója) jegyezte, úgy néz ki a forgatókönyvírást annyira nem kéne erőltetnie. :D
Unicef
Jugador del Barça

2013.11.05. 13:41:00

Deus írta:Valaki közületek nézi a Boardwalk Empire -t? Mert régóta szemezgetek ezzel a sorozattal, de sehogy se vesz rá, hogy elkezdjem nézni...

Mi a véleményetek erről a sorozatról? Van benne akció?
Rinku írta:

Kép
:mrgreen: :mrgreen:
Nagy rajongója vagyok a sorozatnak. Szerintem kezd el nézni, meglátod majd mennyire fog meg.
Ha esetleg belevágsz írd majd meg a véleményed. :)
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.11.05. 11:44:57

De gondoljatok már bele: egy zombi apokalipszis idején, ahol a szó legszorosabb értelmében egymásra vannak utalva, és itt kezd el valaki önbíráskodva gyilkolni a SAJÁT közösségén belül, az mennyire ássa alá az egymásba vetett bizalmukat? Ki tudja, mikor teszi meg újra, mikor kattan be, és esetleg egy képzelt fenyegetés miatt újra megöl valakiket? Ha Rick vissza viszi Carolt, mintha mi sem történt volna, és sosem derül ki, ki a tettes, az szépen lassan a közösség egymásba vetett bizalmát is aláássa. Ha meg elmondja, hogy Carol tette, de nem tesz semmit, egyrészt bárki büntetlenül önbíráskodásba foghatott volna a "Tanács" fennállása ellenére, másrészt elszabadult volna a pokol, mert gondoljunk bele, mit tett volna például Tyreese...

Szóval nem volt egy egyszerű szitu, de szerintem Rick a lehető legjobb döntést hozta. Nem ölte meg Carolt, a sorsra és rá bízta a további sorsát, de a fenti leírtak mellett nem is volt már visszaút számára a csoportba.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.05. 11:26:52

twd

sztem meg egyszerűen csak paraszt. játssza itt az erkölcs bajnokát egy zombi apoklapiszis idején... pfej.. carol helyébe vay kétszer kupánvágtam volna és jol van :D a kis zugaleksz remélem nem sokaig lesz szinen, mert baromi idegesito egy arc...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.11.05. 11:14:11

TWD

Én sem feltétlenül hagytam volna ott Carolt, de valamilyen szinten Rick-et is megértem. Ha figyeltetek egyébként, Rick mintha egész idő alatt tesztelte volna Carol-t. Mikor arról tanakodtak, hogy mi legyen a két túlélővel, az is a teszt része volt. Carol biztatta őket, hogy menjenek ki, és próbálkozzanak, pedig tudnia kellett, hogy nem lesznek képesek túlélni. De nem érdekelte: ha erősek, életben maradnak, ha nem, hát nem. Ez már nem a régi Carol, a mostani valószínűleg mindent, és mindenkit feláldozna a legkisebb habozás nélkül azért, hogy ő és a hozzá közelállók túléljék, ezt pedig Rick is látta, hogy egy ilyen közösségben ,amelyben ők is élnek régóta, nem éppen üdvözítő.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
messideco
Presidente del Barça

2013.11.05. 10:49:46

Bocsánat, a 4. évadról beszéltem, még van hátra kettő :)
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.04. 23:51:03

messideco írta:[Kés/alatt S5
örülök neki, hogy legalabb egy ember van aki nézi =D> utolsó évad is jo lesz hidd el 8)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.11.04. 18:55:43

Arrow S1
Az elsők között kezdtem nézni a fórumról, de aztán az utolsó pár rész előtt abbahagytam :)
A nagyon jó jelzőt nem érdemli meg egyelőre, de érdekes, jó szórakozást nyújt. Jöhet a második évad.

Kés/alatt S5
Úgy szoktam nézni, hogy egyhuzamban ledarálok 3-4 részt, aztán hosszabb szünet. Jó volt az évad, volt ismét egy központi szál, és kiegészítve pár múltbeli vagy mellékeseménnyel.
Troyra vagyok a legkíváncsibb, talán számára ért véget pozitívan az évad mindössze.
Van még puskapor a következő,állítólag rosszabb, évad számára is

Shan családja körüli dolgok, Kimber terhessége,plusz még a Késes is ott lapul valahol, egy elvarratlan szál...
Jön a Dexter 8. és a Spartacus 2.évadja. 8)
Kép
"And my heart will leave you never."
Xavi001
Jugador d'estrella

2013.11.04. 17:23:23

Nos ő Carol :)

Ha Daryl megtudja, hogy Rick elküldte, abból botrány lesz, szerintem Daryl megfogja keresni és visszaviszi.
Kép
Rinku
Director del Fútbol

2013.11.04. 15:38:33

Walking Dead

Rick egy oltári nagy majom. Nagyon unom már a sz.rakodását. Folyton veri a nyálát mindenért, mintha egy rózsaszín kiskastélyban élnének. Talán nem kellett volna szó nélkül megölnie Claire-nek a másik kettőt, de a szándékai abszolút érthetőek voltak és jól járt el, amikor megölte azt a kettőt. Gyakorlatilag Darylen kívül az egyetlen ember, aki a legelejétől vele van, bízhatna már benne egy kicsit az Isten barma, hogy nem ok nélkül, ráció nélkül csinálta, amit csinált. Várom a napot, amikor Rick-et is jól s.ggbe harapják, azt majd nézhet. Sajnálom Claire-t, egészen megkedveltem. Remélem tökös nőci lesz és túléli.

A piás néger kölyök: amúgy sincs túlságosan hasznos mellékszereplő feje sem, azt vártam, hogy itt k.o. lesz neki ezen a hadikórházon vagy min, de majd Daryl tesz róla. :)
Football, bloody hell. /SAF/
Petr
Entrenador del Barça

2013.11.03. 22:50:41

Két ajánlással jöttem, remélem belenéztek és elnyeri tetszésetek. Eddig egy évad jött ki, be van rendelve a második mindkét esetben. A folytatás 2014 elején várható.

The Following: Bűnügyi sorozat, nem árt, ha minimális szinten jártas vagy az amerikai irodalomban. Néha elég beteg.

Crossing Lines: Szintén egy bűnügyi sorozat, Európában játszódik. A sorozat szintúgy amerikai készítésű, kis csapatunk az Európán belüli, több országon átvezető bűnügyeket vizsgálja. Mellesleg a főszereplő egy nagy kedvencem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Petr 2013.11.04. 23:54:43-kor.
miihii
KHAL

2013.11.03. 21:59:51

Deus írta:Valaki közületek nézi a Boardwalk Empire -t? Mert régóta szemezgetek ezzel a sorozattal, de sehogy se vesz rá, hogy elkezdjem nézni...

Én az első évadot néztem, de aztán nem maradtam rajta. Nekem túl vontatott volt.
Egy próbát megér, mert annyira rossznak nem mondanám azért és vannak lövöldözések is, mivel gengszterfilm :D De nem puffantanak le minden 5 percben valakit ;)

Én most elkezdtem a 24-et, adok egy esély Bauer ügynöknek.
Eddig 3 rész alapján a franctudja :D
Nem tűnik rossznak, de még nagyon korán van, csak 3 óra :mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.11.03. 21:50:02

A minap futottam bele egy sorozatba, ami a 'A Young Doctor's Notebook' címet viseli. Sky tv adja és mindössze 4x20 perc vt az első évad, szóval nem is sok idő lepörgetni. Decemberben jön a 2. évad.
Számomra a 2 színész elég is vt ahhoz, h elkezdjem. Jon Hamm a Mad Menből és Daniel Radcliffe aka Harry Potter. A történet röviden arról szól, h az orvost (idősebb éne JH) kirakják kezdőként a moszkvai egyetem után egy világvége kis faluba Oroszországban. (Fiatalabbik éne DR.)
Szórakoztató sorozat, én a dráma és komédia címkékhez sorolnám be, megvan benne a komoly szál és még humor, ami sokszor fekete.
Nos, lepörgetve az első évadot mindenképp megéri szerintem megnézni, még időt sem veszít vele az ember, ha esetleg nem tetszene.
Olyan 7,5-8 közé raknám. :)
Deus
Boixos Nois

2013.11.03. 15:55:20

Valaki közületek nézi a Boardwalk Empire -t? Mert régóta szemezgetek ezzel a sorozattal, de sehogy se vesz rá, hogy elkezdjem nézni...

Rinku írta:

Kép
:mrgreen: :mrgreen:
KépKép
Rinku
Director del Fútbol

2013.10.29. 21:02:10

Deus írta:Sherlock fanok figyelem! 8)

2014. Január 14. -én jön a harmadik évad első epizódja. Nem rég került fel a dátum az IMDB -re.

Baromira kíváncsi vagyok rá, mivel nem kicsit csattant a második évad befejező epizódja.
Áh de baba, az már nincs messze! :P Kösz az infot! :)

Kép
Deus
Boixos Nois

2013.10.29. 19:25:08

Sherlock fanok figyelem! 8)

2014. Január 14. -én jön a harmadik évad első epizódja. Nem rég került fel a dátum az IMDB -re.

Baromira kíváncsi vagyok rá, mivel nem kicsit csattant a második évad befejező epizódja.
KépKép
Rinku
Director del Fútbol

2013.10.28. 22:31:27

sjd írta:TWD
Egyelőre kitalálósdiban nagyon jó vagyok, csak ez annyira nem vet jó fényt a sorozatra.
Borzalmasan túlhúzott rész volt,

komolyan azon gondolkodtam már, hogy még csinálnak egy teljes szervizt a kocsin, mielőtt elmennek egy 75 km-es útra? A fél nap eltelt, mire sikerült elindulniuk, aztán persze villámgyorsan elvesztették az autót. Igaz, legalább az érdekes lesz, ha pár ezer zombit most a társaság nyakára hoznak. Csak mondjuk így antibiotikum nélkül még 2-3 részen át nézhetjük, ahogy haldoklik mindenki.
De azért az sem volt rossz, hogy Tyrese egész nap szekálta Rick-et, hogy találja meg a tettest, aztán amikor az végre összeszedte magát, egyetlen véres kéznyomból megoldotta a rejtélyt. (Tegyük hozzá, ezt éppenséggel anélkül is ki lehetett találni.)
A lényeg, hogy a hangsúlyok jó helyen vannak :D :roll:

És ahhoz mit szóltál, hogy a múlt részben Carl lövöldözését ennyire kumma kreatívan sikerült megoldani? :D Michonne hanyatt esett. Gratulálok. :lol:
Ty a monster niga, majd ő helyrerak mindent. :D Egy rakat zombi közül kiverekedte magát, hihető. :D De Darylnek is kellett 2 perc míg rájön. Bakker, itt sokan vannak, nyomás. A realitások zászlóshajója az egész. :D Hogy ki tette a patkányt a kerítéshez, az mindegy, nem foglalkozik vele senki. Woodbury-ben biztos van gyógyszer, az sem érdekes. Doktor úr vizesruházik mindenki, semmi gond, hogy Hershel meg ő ért az orvosláshoz az egész kócerájban, semmi gond, ott kell, hogy legyen, egymást tényleg nem tudják ápolni. Hershelnek is be kell menni, mert amúgy nem tudnak odamenni a teához. Aki nem tud már járni sem, annak amúgy is tök mindegy. Imádom ezt a sok rációt. :D Legalább hullik mindenki, ennek örülök nagyon. :wink:
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.28. 21:49:59

TWD
Egyelőre kitalálósdiban nagyon jó vagyok, csak ez annyira nem vet jó fényt a sorozatra.
Borzalmasan túlhúzott rész volt,

komolyan azon gondolkodtam már, hogy még csinálnak egy teljes szervizt a kocsin, mielőtt elmennek egy 75 km-es útra? A fél nap eltelt, mire sikerült elindulniuk, aztán persze villámgyorsan elvesztették az autót. Igaz, legalább az érdekes lesz, ha pár ezer zombit most a társaság nyakára hoznak. Csak mondjuk így antibiotikum nélkül még 2-3 részen át nézhetjük, ahogy haldoklik mindenki.
De azért az sem volt rossz, hogy Tyrese egész nap szekálta Rick-et, hogy találja meg a tettest, aztán amikor az végre összeszedte magát, egyetlen véres kéznyomból megoldotta a rejtélyt. (Tegyük hozzá, ezt éppenséggel anélkül is ki lehetett találni.)
A lényeg, hogy a hangsúlyok jó helyen vannak :D :roll:
soadroli
Llegenda del Barça

2013.10.28. 13:50:00

WD

hát ez nagyon tré volt. a párbeszédek annyira szarok...mintha egy óvodás írná,komolyan. Amúgy megint nem történt semmi, a végén volt egy "csattanó", majdnem dobtam egy hátast. ja,nem.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.24. 21:49:27

nah megnéztem

soa0607

fú de nagy rafkós a kis whore :D elég hárdkór startégiát dolgozott ki, de eddig minden működik. kiváncsi vagyok jaxet hogy fogja eltávolítani... mondjuk az tök logikus lenne ha feldobná őket. ezek után simán kinézem belőle :D
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.24. 20:49:30

visca el barca írta: én ilyen türelmetlen gyerek vagyok :lol: sorozatnál vhogy nem zavar annyira.
Majd akkor mostantól minden rész előtt írok egy full baromság spoilert, h idegesítselek vagy ha lehet felhúzzalak vele. :mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.24. 20:31:57

bence-barca írta:
visca el barca írta: nem tudom mi van a mostani részben, de elolvastam a spoilert, és sztem nem. talán már a multkori résznél én is ezen gondolkoztam, csak nem igazán értettem mire fel kamukázik összevisza
Megnézed megtudod.
Amúgy hh csekkolod a spoilert mielőtt belekezdesz? :o :D
én ilyen türelmetlen gyerek vagyok :lol: sorozatnál vhogy nem zavar annyira.
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.24. 19:42:07

visca el barca írta: nem tudom mi van a mostani részben, de elolvastam a spoilert, és sztem nem. talán már a multkori résznél én is ezen gondolkoztam, csak nem igazán értettem mire fel kamukázik összevisza
Megnézed megtudod.
Amúgy hh csekkolod a spoilert mielőtt belekezdesz? :o :D
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.24. 19:00:45

bence-barca írta:SoA s06e07

Mekkora egy gyökér (és akkor most enyhén fejeztem ki magam) ez a Tara.
Amúgy akkor soha nem is vt terhes?
nem tudom mi van a mostani részben, de elolvastam a spoilert, és sztem nem. talán már a multkori résznél én is ezen gondolkoztam, csak nem igazán értettem mire fel kamukázik összevisza
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2013.10.24. 18:45:11

Végeztem a Breaking Bad 3dik évadával. Vááá nagyon várom a többit, de nem sietek, napi 1 rész :)

Jól felpörögtek az események az utolsó 2 részben.
Válasz küldése