visca el barca írta:
abban is igazat adok h a batmant leszámítva dc karakterből vhogy nem tudnak eladhatót csinálni, ami számomra érthetelen. ott lenne flash, wonder woman, aquaman, hawkman, green arrow, meg a franc tudja. bár ezek sztem közel sem annyira eladható karakterek,
Személy szerint azt sem tudtam, hogy létezik Vasembe (kb 10 éve). Flashről és WW-ről viszont hallottam, ráadásul Flash az egyik legközkedveltebb szuperhős, de sajnos minőségi filmet még nem kapott.
Ha normális emberek dolgoznának a karaktereken, akkor el lehet adni mindet. A Zöld Íjász se akkor csoda, aztán a sorozat mégis betalált.
Amúgy meg úgy érzem, hogy túl nagyok az elvárások Supermantől. Leszólják Reevet, leszólják az újat, leszólnak az emberek mindent. Nem azt mondom, hogy hibátlan film, és Nolan ide vagy oda a Man of Steel közel sem lett Sötét lovag, DE nagyon jól össze lett rakva, hangulatos film, és van benne potenciál, amit a továbbiakban ki lehet aknázni. Jó lesz ez
Kedvencem az, amikor valaki azért nem bírja Supermant, mert nem lehet megölni. LOL Melyik szuperhőst ölik meg a saját filmjében? Na, erről ennyit. Ugyan úgy vannak gyenge pontjai és fel lehet venni vele a kesztyűt, de mint mindenhol mindig a jó fog győzni, tehát sokaknál nem értem azt az elvárást, hogy veszítsen. (ezt nem rátok értem most, csak kijött már... )
Az 57-es utas
Wesley Snipes megment mindenkit... jó kis akciófilm a 90-es évekből.
Bővebben itt. 6,5/10